candybabe
~ПЛАВУШКА~
ама никогаш повеќе она вистинското ...:back:e па и ти .....цел живот другарство ќе има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама никогаш повеќе она вистинското ...:back:e па и ти .....цел живот другарство ќе има.
другарство па љубов - бидует
другарство па љубов па другарство - не бидует
другарство па секс па другарство - бидует
Jas mislam deka ne moze da postoi takov vid na relacija drugarka-cura-drugarka posto mi se sluci bas poslednata devojka sto mi bese,prethodno mi bese i drugarka ali ...kao po standard pocna da mi se dopagja i si ja zedov pod krilo.Ali problemot se javi koga raskinavme posto ostanavme drugari i se gledavme sekoj den na kafe,po kafici i sekade kao da ne sme raskinale,ali tipkata imase pregolema zelba za seks,onoa postojano 24/7 i bev primoran da ja oteram.Taka da imajte si devojka i kao sto ostavil gospod na kraj izneverete ja i CAO antena![]()
potpolno si vo pravo kapetane tvoite misli me dovedoa do edna inspiracija kolku samo dobro deluvas vrz mojot um i bogami i razum....ova da vi stani jasno na site.....LJUBOV NE POSTOI SE E SAMO POTREBA....fala mnogu aj 4aoпосле љубовта нема другарство....љубов си останува.....можиш само да се прајш демек другар си ке се држиш на дистанца но сепак ке чуствуваш нешто....и ако била вистинска љубовта ке ја памтиш секогаш...
ај кажи ми како те иснпирирав до таков заклучок така да...заминиш од темава??potpolno si vo pravo kapetane tvoite misli me dovedoa do edna inspiracija kolku samo dobro deluvas vrz mojot um i bogami i razum....ova da vi stani jasno na site.....LJUBOV NE POSTOI SE E SAMO POTREBA....fala mnogu aj 4ao![]()
Ако врската завршила на доста агресивно-хистеричен начин, со јака расправија, нема шанса. Ако врската била долга, пак нема шанса. Ако се работи за варање, ич па нема шанса. Единствено, ако врската завршила на цивилизиран начин, со муабет и двострана желба за нејзин крај. Односно, само ако на двајцата им е сеедно и веќе не чувствуваат заемна привлечност.