Фан Клуб: Челзи

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
изгледа ќе го лапниме кака, ако не налета некој друг (читај сити)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
изгледа ќе го лапниме кака, ако не налета некој друг (читај сити)
Искрено да сум некој од преговарачите од Челзи би го плукнал Кака во лице. Кога беше во Милан и кога бевме загризани за него ни го тури и си замина за Реал, сеа сум и ние да му го туриме на него. Иако мислам дека може да дојде. На крај краева дај што даш.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Јас сум против доаѓањето на Кака во Челзи.
Отпади не ни требаат.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Јас сум против доаѓањето на Кака во Челзи.
Отпади не ни требаат.
Отпадите на Реал обично се главни ѕверки у другите клубови.

Робен, Снајдер, Ван дер Варт...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Да ве прашам Борини и Синклер што играат у Свонси се од кај вас?:smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Супер изиграа само Борини има нешто прифатено од Ван Перси сам себе се повреди :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Имаш право. Подзаборавив на тоа. :helou:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314

Имаш право. Подзаборавив на тоа. :helou:
има разлика Кака е 30 годишен, од разлика од другите што ги наведе, така да нема потреба Кака во Челзи.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Нека дојде Кака, како и да е ќе има некои моменти по кои ќе го памтиме во дресот на Челзи според мене, а за пари Абрамович нека си ја дума главата.
Сепак се надевам дека не не водат дотолку неспособни луѓе кои трошат беспотребно пари и тоа во екот на новото правило од УЕФА, според кое ако продолжиме како што сме си почнале, тешко дека ќе играме у ЛШ во 2012 и 2013.
Ама како што реков, не се до толку неспособни луѓето.. Ипак нешто смрди у управата :)

A

Auditore

Гостин
Го нејќам Кака во тимот, подобро Хамшик/Пјаниќ да дојдат отколку овој.
Се ближи се ближи денот за разделба со Карлито, и тоа изгледа најпаметно решение после оваа сезона, се надевам дека Ѕола како асистент и Хидинк/Ван Бастен ќе биде добра комбинација за долги патеки, очигледно е дека Виљас Боас мојот фаворит после Хидинк ќе остане во Порто.
И да, Лукаку е наш, очекувајте потпис во почетокот на јуни, ми кажа едно другарче од Белгија, таму на велико се шпекулира за Лукаку.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Тоа е тоа момци, оваа сезона без трофеј. Да се надеваме дека наредната ќе се вратиме повторно на тронот. Наредниве 2 меча да победиме и да ја заокружиме сезонава.

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
абе како кака мрш таму..напрал 29 год и ке идат во челзи не ни требиет такви играчи по 29 год а и дрво невидено за разлика во милан ко беше...зато нека си ојт негде на друго место а кај нас да дојт некој шо е помлад и појак а ги имат полно такви играчи..

а да ве прашам мојте да најте линк од голот на стариџ денес против блекпол..немозам да најдам јас

Kajgana Shop

На врв Bottom