Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И Борини даде гол за Свонси :)

A

Auditore

Гостин
Дајте хајлајц да го видам Бенајун, навистина добро изиграл?
Инаку, слабо, само 1-0, како и да е лапнавме 3 бода.

F

fantomX

Гостин
Фантмоме,се збудали со : How can Chelsea think of changing a coach like him?

:):):)
19 порази во нецели две сезони

Сериозно, How can Chelsea think of changing a coach like him?

А што е толку недисциплинирано во Челзи ??
Мислиш, шо не е недисциплинирано така? Гледај ги последните 10 минути од денешниов дуел со посебно внимание, па кажи ми.

Јасно е дека на Челзи му требаат нови млади и квалитетни ликови желни за докажување и освојување, но со овој кадар кој го има моментално Анчелоти со потрошените Лампард, Есиен, Дрогба, Анелка и уште некој телиња кој се мотаат Малауда, Жирков толку се можностите. Далеку од тоа дека за мене Анчелоти е господ, само го почитувам чоекот и коа ќе прочитам таква апсурдна глупост како ти што ја лупна морав само да ја потенцирам за сам да увидиш што си напишал. Оваа утакмица со МанЈу му беше најлошата утакмица годинава тактички пред се дури сеа видов она што го збореше ФантомХ дека нема заинтересираност во него да смени нешто на подобро во Челзи, така да се поочигледно е дека на лето ќе си добие клоца во газот.
Челзи е лимитиран состав, крајно лимитиран. Знајме. Но не толку за да има 19 порази во нецели две сезони, да треба да го има Копенхаген за противник за да помини осминафинале во ЛШ и да виси во воздух местото за ЛШ.

Анчелоти е таксан за рома, на челзи му треба тренер ко мурињо.
Алал да ни е на сите, најмногу тебе.

Фереира ебате манекенот глуп.
Фереира секогаш дава максимум, работата е шо човекот толку можи. А то шо се уште е во Челзи не е негова вина.

Не го вознемирувајте Фернандо... се чува за на Олд Трафорд.
Шо тоа тој така тајно ЧУВА за на Олд Трафорд?

Со ова фризуриве не ги разликувам веќе кој е Калу, кој е Малуда, кој е Микел :) Честито победа.
Шо има да ги разликуваш, исти тенџерина. Треба да си најголем дебил, кретен и идиот на терен за флегмата Карло Анчелоти да те замени на полувреме. Микел ја достигна и таа крајност - т.е. дно.

--- надополнето ---

Сабота, 09.04.2011 :
Отфрлените млади играчи на Челзи - 3
Големите прекалени ѕвезди на Челзи - 0

:kesa:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фантом брате што се замараш и си кинеш живци за џабе јас не знам ... оди ебни нешто у градон и ич да не ти чуе. :pos:

F

fantomX

Гостин
Абе ова му иди ко замена цигара после то речи го де.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абе ова му иди ко замена цигара после то речи го де.
Koe? :)

--- надополнето ---

Зашо бе плачете на 0-1 не ми се верува!!! Дерби утакмица е, формата не е битна, Челзи има играчи кои можат да го решат мечот. Јас мислам дека малуда и анелка ке ја решат наредната. Како и да е , песимизмот и изјави од типот честито финале се исклучително лузерски...
A corner kick from Maloudaaaaaa, a little flick from Aneelkkkaaaa, and the ball flies right into the net, and we are 1-0 up ! :icon_bigg

F

fantomX

Гостин

:je:

--- надополнето ---

A corner kick from Maloudaaaaaa, a little flick from Aneelkkkaaaa, and the ball flies right into the net, and we are 1-0 up ! :icon_bigg
Now it's 1-1 on aggregate , and ManUtd restarts the game. Lampard misjudges long ball from Scholes to Rooney, Essien is nowhere, Terry too slow for Chicharito and it's 1-1! United lead on aggregate again!

:nesvest:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

--- надополнето ---

Now it's 1-1 on aggregate , and ManUtd restarts the game. Lampard misjudges long ball from Scholes to Rooney, Essien is nowhere, Terry too slow for Chicharito and it's 1-1! United lead on aggregate again!

:nesvest:

F

fantomX

Гостин
Be champions, if you don't do it, you can kill yourself.

Fair enough.

Не и за некој одредени creatures.

A

Auditore

Гостин
Торес ме разочара премногу, очекував дека барем 1 гол ќе постигне, а не вака од 50м играч да му се радуваме на 2-3 пробиви, и не ми се свиѓа идејата да се гради тимот околу него, не.
На лето, а веќе има шпекулации дека Роман размислува за продажба на Торес, ако продолжи вака нека се шитне, шо кур со такви колена веќе играч добар не бидува.
Но да се надеваме дека ќе се оправи, иако бев пресреќен кога потпиша за нас, сега сум во спротивното и не знам што повеќе да речам за него, бетер и од Шевченко ќе биди.
Инаку ми се допаѓа тоа што Анчелоти ги остави Есиен и него на клупа со Виган.

Kajgana Shop

На врв Bottom