19 порази во нецели две сезониФантмоме,се збудали со : How can Chelsea think of changing a coach like him?
Мислиш, шо не е недисциплинирано така? Гледај ги последните 10 минути од денешниов дуел со посебно внимание, па кажи ми.А што е толку недисциплинирано во Челзи ??
Челзи е лимитиран состав, крајно лимитиран. Знајме. Но не толку за да има 19 порази во нецели две сезони, да треба да го има Копенхаген за противник за да помини осминафинале во ЛШ и да виси во воздух местото за ЛШ.Јасно е дека на Челзи му требаат нови млади и квалитетни ликови желни за докажување и освојување, но со овој кадар кој го има моментално Анчелоти со потрошените Лампард, Есиен, Дрогба, Анелка и уште некој телиња кој се мотаат Малауда, Жирков толку се можностите. Далеку од тоа дека за мене Анчелоти е господ, само го почитувам чоекот и коа ќе прочитам таква апсурдна глупост како ти што ја лупна морав само да ја потенцирам за сам да увидиш што си напишал. Оваа утакмица со МанЈу му беше најлошата утакмица годинава тактички пред се дури сеа видов она што го збореше ФантомХ дека нема заинтересираност во него да смени нешто на подобро во Челзи, така да се поочигледно е дека на лето ќе си добие клоца во газот.
Алал да ни е на сите, најмногу тебе.Анчелоти е таксан за рома, на челзи му треба тренер ко мурињо.
Фереира секогаш дава максимум, работата е шо човекот толку можи. А то шо се уште е во Челзи не е негова вина.Фереира ебате манекенот глуп.
Шо тоа тој така тајно ЧУВА за на Олд Трафорд?Не го вознемирувајте Фернандо... се чува за на Олд Трафорд.
Шо има да ги разликуваш, исти тенџерина. Треба да си најголем дебил, кретен и идиот на терен за флегмата Карло Анчелоти да те замени на полувреме. Микел ја достигна и таа крајност - т.е. дно.Со ова фризуриве не ги разликувам веќе кој е Калу, кој е Малуда, кој е Микел Честито победа.
Koe?Абе ова му иди ко замена цигара после то речи го де.
A corner kick from Maloudaaaaaa, a little flick from Aneelkkkaaaa, and the ball flies right into the net, and we are 1-0 up ! :icon_biggЗашо бе плачете на 0-1 не ми се верува!!! Дерби утакмица е, формата не е битна, Челзи има играчи кои можат да го решат мечот. Јас мислам дека малуда и анелка ке ја решат наредната. Како и да е , песимизмот и изјави од типот честито финале се исклучително лузерски...
Koe?
Now it's 1-1 on aggregate , and ManUtd restarts the game. Lampard misjudges long ball from Scholes to Rooney, Essien is nowhere, Terry too slow for Chicharito and it's 1-1! United lead on aggregate again!A corner kick from Maloudaaaaaa, a little flick from Aneelkkkaaaa, and the ball flies right into the net, and we are 1-0 up ! :icon_bigg
:je:
--- надополнето ---
Now it's 1-1 on aggregate , and ManUtd restarts the game. Lampard misjudges long ball from Scholes to Rooney, Essien is nowhere, Terry too slow for Chicharito and it's 1-1! United lead on aggregate again!
:nesvest:
Јако клипче
:je: