Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025

--- надополнето ---

лани падна анчелоти затоа што играше со тимот кој го направи мурињо а анчелоти го водеше само 6 месеци .
и не ми е јасно зошто се факате одма за интер се секавате ли дека ги победи арсенал ливерпул и манчестер по 2 пати или тоа не е битно битен е интер

F

fantomX

Гостин
Зашо бе плачете на 0-1 не ми се верува!!! Дерби утакмица е, формата не е битна, Челзи има играчи кои можат да го решат мечот. Јас мислам дека малуда и анелка ке ја решат наредната. Како и да е , песимизмот и изјави од типот честито финале се исклучително лузерски...
Сум го пропуштил ова претходно.
Кое дерби? За кого е ова дерби? Кој играч на Челзи покажа некаков знак дека смета оти настапува на дерби (барем до 60 и некоја минута дури гледав)?
Финале никому не честитам се уште, а констатацијата дека Анчелоти ја губи или уништува, како да речам поточно не знам, главната карактеристика на Челзи (агресивноста и борбеноста), ги губи своите персонални карактеристики (шо ќе се види од сликата подолу), веќе ги има изгубено и играчите - не е песимизам, туку само констатација.

добро бе луѓе ке престанете ли еднаш да плукате и да ширите песимизам пред се ние сме навивачи а работа на навивачите е да го бодрат тимот а не како некои од нас уште кај некое 12 коло се откажаа од титула.некои тука еднаш плукаат по еден играч друг пат го сакате во тимот и уште нешто лани анчелоти се разбираше од фудбал оваа сезона е неписмен значи според вас тој преку нок заборавил како се води тим и кога се прават замени некои од вас велат вчера сме играле лошо па добро бе луге што сакате вие створивме 3 100% шанси и еден не досуден пенал па што сакате повеке не играме против блекпул или некој сличен тим едноставно среката вчера не беше на наша страна
По кого плукаме и каков песимизам шириме? Јас барав од Анчелоти заинтересираност, ама скокање ко на сликата подолу во ситуација кога имаш сериозни проблеми во тимот не е заинтересираност, туку изгубеност.
Нема да го бодрам Есиен кога знам дека е расипан производ, ни Лампард кога знам дека е производ со поминат рок. Особено првиот, за вториов сепак имам почит, легенда е.
Анчелоти и натаму „се разбира“ од фудбал, но тој изгуби СЕ од неговите раце во Челзи. Се разбира од некој негов фудбал, чуден фудбал, кој очигледно не оди за Челзи. А лани, еден бод пред Манчестер Јунајтед кој ги изгуби Роналдо и Тевез минатото лето не е некое огромно достигнување.
Кога и какви замени се прават никогаш и не знаел, освен сезонава со МЈ во ПЛ и лани исто со МЈ на Олд Трафорд. Мене то ми личи појќе на астрологија, т.е. ден му се погодил.
Победа на домашен терен, не ми е гајле кој е противник. А Анчелоти веќе ги има 19 порази во нецели две сезони, од кои голем број се и на домашен терен.

Ти навивај како сакаш и колку сакаш, нема проблем, само напред. Ама то не значи оти спомнатите погоре по презиме и некои останати лешпери кои трчкараат на терен и го срамат дресот на Челзи тоа ги интересира.

Абе луѓе, и сите вие падобранци од други фан клубови, да појаснам нешто.
1. Here reality rulz!
2. Анчелоти на бесилка!
3. Немаат муда, ни психички играчите не се подготвени за да направат нешто на ОТ.
Да беше некој друг тренер место Анчелоти, можеби и би се надевал на нешто на ОТ, но телево воопшто не знае што значат зборовите дисциплина и мотивирање така да моите очекувања за успех на ОТ во проценти изразени се 0%.
И немојте да почнете да серете како Анчелоти е добар тернер, има освоено ова она, ма немој, го видовме и лани со Интер, и сега со МанУ, човекот е тапа, според мене концепцијата на играта на Челзи ја држеше Вилкинс и со самото негово отпуштање се се сруши, тоа е.
Би можел да пишувам многу за играта, филозофијата на Челзи, но едно е сигурно, потребени се радикални промени, преродба во 100 чекори и назад што би кажал Гвујо и то.
1. Не мора да биди така, кој како сака нека си кажи, ко Иван еве на пример.
2. Нема поента.
3. Не знам за муда или не, ама не ој работата.
Не биди наивен, Вилкинс ја држел концепцијата на игра. :pos2:
Челзи НЕМА концепција на игра со Анчелоти, се е инцидентно. Ако можи Абрамович да трпи така и да се надева на некоја „инцидентна сезона“ во ЛШ, ќе треба да се навикниме и ние.

--- надополнето ---

Сликата ја заборајв.

Искрено, и жал ми е за него на моменти, арен чоек изгледа. Ама очгледно не можи да биди појќе од лице за односи со јавност на Челзи.

--- надополнето ---

лани падна анчелоти затоа што играше со тимот кој го направи мурињо а анчелоти го водеше само 6 месеци .
и не ми е јасно зошто се факате одма за интер се секавате ли дека ги победи арсенал ливерпул и манчестер по 2 пати или тоа не е битно битен е интер
Анчелоти сега го води тимот скоро две години. И? Се однесува ко првпат да ги тренира овие играчи.
Се сеќавам, како не, се сеќавам како и замина понижен од кај Тотенхем, на два пати од Манчестер Сити, понижен од Виган, изгубена борба од Астон Вила. Како не се сеќаваме?

--- надополнето ---

Уште еднаш, бројкана в ум ми остана :

19 порази во нецели две сезони

Сериозно, How can Chelsea think of changing a coach like him?

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Fact :
When Bosingwa started games :
We played 8 matchs , we won 1 , 1 draw , and 6 lost! we scored just 6 goals and we recieved 12 goals!
When Bosingwa didnt start games :
We played 7 matchs , we won 6 , 1 draw and 0 lost! we scored 14 goals and recieved just 3 goals !

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Фантмоме,се збудали со : How can Chelsea think of changing a coach like him?

:):):)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Незнам што му требаше вчера на Анчелоти да го започнува мечот со Жирков, а на клупа да го остави Малуда..
Играта у прво не ни сакам да се потсетам, али затоа во второ распаливме али никако гол да дадеме..
Рамиреш,Босингва и Торес ни беа ко изгубени мексиканци :)
Го ваѓа Дрогба кој се трудеше и се, а на терен го остава Торес кој може да си го ладеше..
Сепак на реваншот за прв пат сум оптимист, и се надевам дека ќе идеме понатака.
И за у субота не би требало да има проблем да се победи Виган!
Давид Луиз ѕверотиња!!Штета што неможе да игра у ЛШ.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Незнам што му требаше вчера на Анчелоти да го започнува мечот со Жирков, а на клупа да го остави Малуда..
Играта у прво не ни сакам да се потсетам, али затоа во второ распаливме али никако гол да дадеме..
Рамиреш,Босингва и Торес ни беа ко изгубени мексиканци :)
Го ваѓа Дрогба кој се трудеше и се, а на терен го остава Торес кој може да си го ладеше..
Сепак на реваншот за прв пат сум оптимист, и се надевам дека ќе идеме понатака.
И за у субота не би требало да има проблем да се победи Виган!
Давид Луиз ѕверотиња!!Штета што неможе да игра у ЛШ.
затоа што малуда е во очајна форма и пружи катастрофална партија против стоук
а за замената на дрогба имаш пост погоре од друг фан
за реваншот се слагам со тебе челзи нема што да загуби ке тргне офанзивно лани ги победивме зошто да не го сториме тоа пак

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Луѓе бидете оптимисти, титулата е вашааа ! !

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Абе луѓе, и сите вие падобранци од други фан клубови, да појаснам нешто.
1. Here reality rulz!
2. Анчелоти на бесилка!
3. Немаат муда, ни психички играчите не се подготвени за да направат нешто на ОТ.
Да беше некој друг тренер место Анчелоти, можеби и би се надевал на нешто на ОТ, но телево воопшто не знае што значат зборовите дисциплина и мотивирање така да моите очекувања за успех на ОТ во проценти изразени се 0%.
И немојте да почнете да серете како Анчелоти е добар тернер, има освоено ова она, ма немој, го видовме и лани со Интер, и сега со МанУ, човекот е тапа, според мене концепцијата на играта на Челзи ја држеше Вилкинс и со самото негово отпуштање се се сруши, тоа е.
Би можел да пишувам многу за играта, филозофијата на Челзи, но едно е сигурно, потребени се радикални промени, преродба во 100 чекори и назад што би кажал Гвујо и то.
А што е толку недисциплинирано во Челзи ??

И ова второво што ти го болдирав неможам да се изначудам каква само глупост имаш напишано , а те имам доста пати читано толку мудруеш што чоек ќе си помисли дека во нешто си во право.

Али знам де во што е проблемот како што си имаш кажано и ти 4 - 5 нови асални засилувања и нов тренер и се ќе биде во ред така ?

Zumbulla

ДЕДО
Член од
8 април 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Абе Челзи е опасна екипа ако сега е во криза ама сепак ЧЕЛЗИ СИ Е ЧЕЛЗИ

A

Auditore

Гостин
А што е толку недисциплинирано во Челзи ??

И ова второво што ти го болдирав неможам да се изначудам каква само глупост имаш напишано , а те имам доста пати читано толку мудруеш што чоек ќе си помисли дека во нешто си во право.

Али знам де во што е проблемот како што си имаш кажано и ти 4 - 5 нови асални засилувања и нов тренер и се ќе биде во ред така ?
Се е недисциплинирано, се понашаат ко аматери на терен, до вчера стартната 11ка се знаеше која беше и немаше мењање, Анелка ко некој ретардиран изведува пенали, и ред други работи.
Инаку со нов тренер, и 4-5 нови засилувања, со заминување на некои од играчите итекако би се средила работата, а знам дека за тебе Анчелоти е господ, ама во Челзи е теле, муле и уште многу епитети.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Се е недисциплинирано, се понашаат ко аматери на терен, до вчера стартната 11ка се знаеше која беше и немаше мењање, Анелка ко некој ретардиран изведува пенали, и ред други работи.
Инаку со нов тренер, и 4-5 нови засилувања, со заминување на некои од играчите итекако би се средила работата, а знам дека за тебе Анчелоти е господ, ама во Челзи е теле, муле и уште многу епитети.
Јасно е дека на Челзи му требаат нови млади и квалитетни ликови желни за докажување и освојување, но со овој кадар кој го има моментално Анчелоти со потрошените Лампард, Есиен, Дрогба, Анелка и уште некој телиња кој се мотаат Малауда, Жирков толку се можностите. Далеку од тоа дека за мене Анчелоти е господ, само го почитувам чоекот и коа ќе прочитам таква апсурдна глупост како ти што ја лупна морав само да ја потенцирам за сам да увидиш што си напишал. Оваа утакмица со МанЈу му беше најлошата утакмица годинава тактички пред се дури сеа видов она што го збореше ФантомХ дека нема заинтересираност во него да смени нешто на подобро во Челзи, така да се поочигледно е дека на лето ќе си добие клоца во газот.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.849
Поени од реакции
11.509
Анчелоти е таксан за рома, на челзи му треба тренер ко мурињо.

Kajgana Shop

На врв Bottom