Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
И пак после рано примен гол, и пак со пресврт, и пак со резултат 2-1 - победа на младинскиот тим за полуфинале во младинскиот Ф.А. Куп. Честитки.

--- надополнето ---

Полуфиналето е во два натпревари, противник се чека во победникот на дуелот Ливерпул - Манчестер Јунајтед.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Што е ова,секој натпревар први примаат гол,па потоа пресврт 2-1....

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
:bip::helou::music3::icon_cool:icon_bigg

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
давид луиз игра вака јако поради косата. таа му дава сила. видете само колку е сјајна и бујна

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Се вратив :)

Уф... Уште сум под импресии од завчерашната победа :) Незнам зашто али секад коа ќе ги победиме ѓаволиве се осеќам исто како кога ќе освоиме титула :) Така да, иако ме нешаше долго (немав нет) , па сеа би било ред да ги прокоментирам сите позитивни и негативни страни на Челзи во изминатиов период, јас тоа нема да го направам сега зошто несакам да ги укењам овие убаи моменти по оваа победа над Манчестер. ( ќе треба да се изнаплукам по неколку дрва во нашиот тим затоа., али ајде сега засега им простувам се додека не ме извадат од такт повторно :) )

Поздрав за сега, во наредниов период се надевам ќе бидам редовно активен на форумов па ќе има време за се да се каже!
Уште еднаш поздрав и нека ни е честита победата!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ццц што пишал бугарот во фан клуб гејнајтед

Па и тај Лампард, дава гол и покажува со рацете накај небото. Нели е срамно после тие ситуации у таа утакмица? Патетика...

Како прво не ни знае што значи тоа а јаде .... :tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom