Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Piet De Vissier скаутот на Челзи,се наоѓа во Бразил и го следи Нејмар :) Мислам дека е истиот скаут кој го следеше и Робен.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671

Уште кога влезе против Ливерпул изигра солидно а и вчера беше најдобра на терен(пеналот не го сметам, не знам кај виде судијата такво нешто:toe:)
Чех е ѕвер!!!!!!!!!!!!
Рамиреш беше добар, неколку пати шутна кон голот.......ама само шутна.....

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Piet De Vissier скаутот на Челзи,се наоѓа во Бразил и го следи Нејмар :) Мислам дека е истиот скаут кој го следеше и Робен.
Истиот е што ги следеше и Калу и Микел.
Веројатно ќе успее да препознае кој е Нејмар на теренот. Ќе биде успех и ако се врати жив од Бразил, а премија ако успее да шкртне во некој тефтер нешто од тоа што го видел.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Вчера катастрофа немавме ич среќа..А и не ми се свигаѓаше терминот што го игравме..Само ќе кажам браво за малиот одлично изигра и ќе ни е многу од корист..

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Давид Луиз,страшен играч,вреди за секоја фунта која ја плати Челзи за него..:pipi:
Да не ги знае некој играчите,по прикажаното ќе си помисли дека Луиз вреди 50 милки,а не Торес....:pred:..
Некој ќе каже...потребно му е време за АКЛИМАТИЗАЦИЈА...ок...не велам не..
Но голгетер од голема класа..онакви шанси ги решава на многу подобар начин...
Каква само топка доби од Луиз вчера..ПОКЛОН...:tapp:
Во голема криза е речиси цела 2010,а продолжува со слаби игри...барем засега..се надевам дека ќе се исправи....
Погледнете колку смирено делуваше Луиз вчера...дечкото одигра страшно....секоја чест...
Конечно по долго време одбраната на Челзи делуваше моќно како некогаш....:bravo:
Ќе бидат одличен тандем со Тери....
Штета шо не го зедоа на почеток на сезона...премногу бодови изгуби Челзи од одбраната...

F

fantomX

Гостин
Пит де Визер ко прво не е скаут на Челзи, туку е директен советник на Абрамович. Звучи глупо и дебилно, ама единствената врска на Визер со Челзи е Роман Абрамович. Ако е во Бразил да го гледа Нејмар, тогаш очигледно Роман Абрамович сака комплетен извештај дали вреди да дај некои 25-30 милиони за едно копиле.
И човеков нема врска со Робен, а мислам ни со Микел не баш. Калу да, треба да е негово „откритие“.

И видов една работа заради која шо ич не треба да ве боли тулето за сезонава, има сонце и за нас...

"I am the guy who wins the Champions League every four years, so it's my turn now. I had the same situation at Milan in 2007."

Генијалец! :je:

A

Auditore

Гостин
^
Не ми го спомнувај, би сакал да го линчувам, да го лишам од живот, да го набодам на колец и не знам уште што друго.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Пит де Визер ко прво не е скаут на Челзи, туку е директен советник на Абрамович. Звучи глупо и дебилно, ама единствената врска на Визер со Челзи е Роман Абрамович. Ако е во Бразил да го гледа Нејмар, тогаш очигледно Роман Абрамович сака комплетен извештај дали вреди да дај некои 25-30 милиони за едно копиле.
И човеков нема врска со Робен, а мислам ни со Микел не баш. Калу да, треба да е негово „откритие“.

И видов една работа заради која шо ич не треба да ве боли тулето за сезонава, има сонце и за нас...

"I am the guy who wins the Champions League every four years, so it's my turn now. I had the same situation at Milan in 2007."

Генијалец! :je:
Мислев дека е скаут,знам на фудбал менаџер го ангажирав како таков :toe: Исто и на википедија пишува дека е скаут и асистант менаџер

Since 2005 De Visser also scouts for Chelsea F.C., and is considered a close personal adviser on transfers to Roman Abramovich.[2] In one of his first scouting assignments for Chelsea, De Visser was responsible for the transfer of Arjen Robben from PSV to Chelsea.De Visser also recommended the hiring of Frank Arnesen to Abramovich, a move which was opposed by Jose Mourinho.[9] It was De Visser who first recommended the signing of Mikel John Obi and Salomon Kalou to Frank Arnesen for Chelsea.[5][10] De Visser and Arnesen have since clashed with Mourinho over transfer policy, with the two allegedly recommending Alex be brought over from PSV to solve the club's defensive problems. Mourinho is said to have preferred Khalid Boulahrouz instead.[9]

--- надополнето ---

BTW Ван Анхолт си игра редовно месецов за Лестер,досега 4 натпревари мислам :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
да ви кажам искрено, не ми се ни гледа челзи. некогашниот мој омилен лампард нема никаква мотивација за победа додека игра. игра без страст, без љубов кон играта. игра само оти мора. мислам дека би бил посреќен да има некоја ситна повреда и да седи дома и да зема пари од колку да игра. нема веќе страст за фудбал во него.
гледав само малку со фулам и ми стана лошо. како што ми станува лошо на сите мечеви на челзи во последно време. не е затоа што не победуваме туку затоа што ретко кој игра со страст.
тие таму се преплатени гомнари кои не заслужуваат да го носат дресот на челзи.
некни го гледав реал мадрид. со играч помалку беа а летаа. нашите и со 2 играчи да се повеќе, оште поумрено ќе се движат по теренот. ако некој ги гледаше реал, сигурно ја забележа страста за фудбал на еден марсело, на пепе кој секогаш енергично влегуваѓе ама баш во секој дуел, без разлика што е многу глуп. сигурно забележавте дека и кики како и секогаш леташе по теренот. алонсо и сам не знае колку претрча.

а нашиот омилен челзи? па баба ми да играше во челзи ќе играше подобро.

F

fantomX

Гостин
Мислев дека е скаут,знам на фудбал менаџер го ангажирав како таков :toe: Исто и на википедија пишува дека е скаут и асистант менаџер

Since 2005 De Visser also scouts for Chelsea F.C., and is considered a close personal adviser on transfers to Roman Abramovich.[2] In one of his first scouting assignments for Chelsea, De Visser was responsible for the transfer of Arjen Robben from PSV to Chelsea.De Visser also recommended the hiring of Frank Arnesen to Abramovich, a move which was opposed by Jose Mourinho.[9] It was De Visser who first recommended the signing of Mikel John Obi and Salomon Kalou to Frank Arnesen for Chelsea.[5][10] De Visser and Arnesen have since clashed with Mourinho over transfer policy, with the two allegedly recommending Alex be brought over from PSV to solve the club's defensive problems. Mourinho is said to have preferred Khalid Boulahrouz instead.[9]

Човекот работи директно за Абрамович, , па оттука и врската со Челзи. Хидинк да не никна од земја како руски селектор до пред некое време?
За Робен пак не ми е верно, за Микел не знам, реков оти мислам дека не е до овега ама можи и да е еве. Калу да.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Torres has ruined team's rhythm and the solution is the one thing the manager does not have: time

Чиј и каков ритам? Онај на Анлека кој има празна цела десна страна за спринт од некои 30 метри до 16-ник, ама нема ни најмала намера за истото? Проблемот на Карло Анчелоти е голем - самиот тој како карактер е проблем. Страшна флегма. Прв тренинг на Анелка после некнешниот дуел требаше да е онај најосновниот - трчање, по можност спринтови на пола или цел терен. Но то Карло Анчелоти никогаш нема да го напрај со „докажаните интернационалци“.

--- надополнето ---

Kajgana Shop

На врв Bottom