Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
Море мамлаз еден смрден, не го пишувај појќе Челзи на ливче и гони се назад од кај шо си дошол на овај свет.

Инако, шо да ви кажам, не знам шо сме згрешиле толку шо ни се случува ова шо ни се случува... :toe:

A

Auditore

Гостин
Не стигнав да ја гледам уткамицава али ја фатив 89 мин на стрим и гледам 0-0, ти ебам и играта и тимот.
Според вашиве коментари Торес повеќе од слабо, не знам кој му е филм, дали е навистина роба со пројден рок, толку му се радував ко дојде.
За се е крив Анчелоти веќе, нема што да правиме веќе муабет, ова тотално непознавање на своите фудбалери и на тактички план тотален шупак.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Море мамлаз еден смрден, не го пишувај појќе Челзи на ливче и гони се назад од кај шо си дошол на овај свет.

Инако, шо да ви кажам, не знам шо сме згрешиле толку шо ни се случува ова шо ни се случува... :toe:
немаме продорност, требаше мекеки да влезе (незнам дали и беше на клупа) само втевме втевме и на центаршутеви одевме а знаетњ кој беа во 16-етникот на фулам, се бранеа не чекаа на контри, луиз и рамиреш одлични, мислам дека немаше пенал тука, чех не спаси на крајот,мора да се пушти мекеки малце да поигра, ја има онаа свежина која му е потребна налампард кој беше просечен

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Не е само Анџелоти крив . Треба невиден ремонт на оваа екипа . Како трчаат Дрогба , Малуда , Есиен , Лампард ко успорен филм се . Треба многу промени

F

fantomX

Гостин
Значи шансата за пласман во ЛШ и за следна сезона треба да ја бараме во самата ЛШ. Преку нејзино освојување сезонава... :kesa:

--- надополнето ---

Не е само Анџелоти крив . Треба невиден ремонт на оваа екипа . Како трчаат Дрогба , Малуда , Есиен , Лампард ко успорен филм се . Треба многу промени
И со нив навреда е Тотенхем да е пред Челзи на табелата. А за то е и те како крив Анчелоти.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Значи шансата за пласман во ЛШ и за следна сезона треба да ја бараме во самата ЛШ. Преку нејзино освојување сезонава... :kesa:

--- надополнето ---

И со нив навреда е Тотенхем да е пред Челзи на табелата. А за то е и те како крив Анчелоти.
Тотенхем има пред се млад тим желен за докажување и пишување на историјата на Тотенхем .
Овие во Челзи се заситени гомна ( да ми извинте на речникот ) што не даваат 100% на секој натпревар . И со Ливерпул и сеа се голема катастрифа реално . Мора да се продаваат неколку играчи и да се носат нови

Моментално не глеам замена , односно не ми текнува на замена за Анџелоти кој што може да се справи со притисокот Челзи

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Торес многу разочарува, убав бизнис им напраивте на Ливерпул со тие 60 милиончиња.. како балерина е, Калу подобро изигра од него..

F

fantomX

Гостин
Тотенхем има пред се млад тим желен за докажување и пишување на историјата на Тотенхем .
Овие во Челзи се заситени гомна ( да ми извинте на речникот ) што не даваат 100% на секој натпревар . И со Ливерпул и сеа се голема катастрифа реално . Мора да се продаваат неколку играчи и да се носат нови
Какви и да се, мене ми е срам како навивач шо Тотенхем е пред па макар и ваков Челзи. А то немаше да биди ако Карло Анчелоти си ја работеше работата.

--- надополнето ---

Торес многу разочарува, убав бизнис им напраивте на Ливерпул со тие 60 милиончиња.. како балерина е, Калу подобро изигра од него..

A

Auditore

Гостин
Грешка си, најголема грешка е Анчелоти, тој треба да ги мотивира играчите - тој тоа не знае и нејќе да го прави, тој треба да ги знае способностите на своите играчи и соодветно да постави формација и тактика со која тие би можеле своите способности да ги искористат максимум, очигледно играта на Челзи ја држеше Реј Вилкинс а не Анчелоти.
Дибеков на клупа мора да се менува ова веќе е полошо и од Интер со Рафа, и од Ливерпул со Хоџсон, никаква игра немаме, ти ебам дибекот, ти ебам.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Те разбирам , меѓутоа кажи ми ти моментално некој слободен тренер кој што е адекватен да го замени Анџелоти и да се справи со овој притисок .
А уствари до негде си во право . Исто како во Интер , нов тренер сам по себе носи мотивација , протстор за докажување и подобри резултати .
Така да стварно незнам , али знам дека треба да се продаваат овие испуканиве пушки и да се носат млади , кој што сакаат да се докажат со добри игри како Давид Луиз

Kajgana Shop

На врв Bottom