те турнаа на ливче?? :tv:Aбе уште да се радуваш си! Нека ода нека се отепа ОДМА!
немаме продорност, требаше мекеки да влезе (незнам дали и беше на клупа) само втевме втевме и на центаршутеви одевме а знаетњ кој беа во 16-етникот на фулам, се бранеа не чекаа на контри, луиз и рамиреш одлични, мислам дека немаше пенал тука, чех не спаси на крајот,мора да се пушти мекеки малце да поигра, ја има онаа свежина која му е потребна налампард кој беше просеченМоре мамлаз еден смрден, не го пишувај појќе Челзи на ливче и гони се назад од кај шо си дошол на овај свет.
Инако, шо да ви кажам, не знам шо сме згрешиле толку шо ни се случува ова шо ни се случува...
И со нив навреда е Тотенхем да е пред Челзи на табелата. А за то е и те како крив Анчелоти.Не е само Анџелоти крив . Треба невиден ремонт на оваа екипа . Како трчаат Дрогба , Малуда , Есиен , Лампард ко успорен филм се . Треба многу промени
Тотенхем има пред се млад тим желен за докажување и пишување на историјата на Тотенхем .Значи шансата за пласман во ЛШ и за следна сезона треба да ја бараме во самата ЛШ. Преку нејзино освојување сезонава... :kesa:
--- надополнето ---
И со нив навреда е Тотенхем да е пред Челзи на табелата. А за то е и те како крив Анчелоти.
Какви и да се, мене ми е срам како навивач шо Тотенхем е пред па макар и ваков Челзи. А то немаше да биди ако Карло Анчелоти си ја работеше работата.Тотенхем има пред се млад тим желен за докажување и пишување на историјата на Тотенхем .
Овие во Челзи се заситени гомна ( да ми извинте на речникот ) што не даваат 100% на секој натпревар . И со Ливерпул и сеа се голема катастрифа реално . Мора да се продаваат неколку играчи и да се носат нови
Торес многу разочарува, убав бизнис им напраивте на Ливерпул со тие 60 милиончиња.. како балерина е, Калу подобро изигра од него..
Грешка си, најголема грешка е Анчелоти, тој треба да ги мотивира играчите - тој тоа не знае и нејќе да го прави, тој треба да ги знае способностите на своите играчи и соодветно да постави формација и тактика со која тие би можеле своите способности да ги искористат максимум, очигледно играта на Челзи ја држеше Реј Вилкинс а не Анчелоти.Не е само Анџелоти крив . Треба невиден ремонт на оваа екипа . Како трчаат Дрогба , Малуда , Есиен , Лампард ко успорен филм се . Треба многу промени