шо ќе ни фалеше ако дојдеше адебајор на позајмица?
Освен то шо немаше шанси Сити да го дај на конкурент за висок пласман, нема многу други забелешки.
Овој подобар е од Анхолт или не знаеш?
Подокажан да речам во втора лига, за Челзи нема играно и не можи да се кажи. Веројатно тука се некаде.
Ја лично не верувам дека ќе остане во Ливерпул. Единствено нешто што според мене би го спречило неговото доаѓање во Челзи е евентуалната вмешаност на Сити, односно ако се точни гласините дека и они испратиле понуда што е подобра од таа на Челзи. Но и тука се поставува прашањето, дали Торес би сакал да иде во Сити наместо во Челзи.
Сите знајме дека то е измислица, Ливерпул само сака појќе пари од Абрамович. Колку и да изгледа налудничаво во кој момент ова се случува, на ден до крајот на преодниот рок, другата страна е тоа шо Сити веќе го зеде Џеко, Барселона нема потреба од напаѓач сега, Реал и Адебајор, Интер и Пацини, Милан исто нема потреба. Така шо, моментов не ќе да е случајно избран, иако е многу ризично таквото нешто, секако.
А зошто не би сакал ?
--- надополнето ---
:pos2:
Не работиме со долари.
И BBC и SkySports излегуваат со инфо дека Ливерпул ЌЕ прифати понуда од 50милиони фунти, без дополнителни играчи. Наводно сега Торес може да се продаде, ама само ако Челзи понуди не помалку од 50милиончиња.
Рака на срце, за тие пари јас би ви дал и уште некој младич гратис
Ја рака на срце за оваа ретардираност од страна на Ливерпул, би го пратил Ливерпул таму кај шо заслужува да е - во минатото.
Но не е битно, битно е следново моментално:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/9380389.stm
--- надополнето ---
latest on RAWK is if we sign torres they all want him to play next week so a 'liverpool player can smash him into row z' lol
:icon_mrgr
--- надополнето ---
Ако ги поминиме лешперине ливепрулски во Ф.А. Куп, петто коло играме со Ридинг дома. Ко ќе нејќи, нејќи значи.