Фан Клуб: Челзи

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31

Хахахаа малку на зафрканција да свртиме работава. Инаку не, ова не е Џон Тери за љубопитните.

BREAKING NEWS...
A simple statement on Spanish Radio last night by Torres' agent said that Fernando Torres 'WILL be a Chelsea player by 11pm on Monday.' The deal thought to be worth 50m pounds and a player, rumoured to be Nicolas Anelka and not Daniel Sturridge will certainly put back Chelsea's attempt to become self-financing by a good few years.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Jeff_Stelling1 Torres not at Melwood for training today. Seems as though his sale to Chelsea is pretty much confirmed then. His timing is terrible.

Po 20-30 tweets vo sekunda za Tores izleguvaat :nesvest:

ArsVivendi

Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Jeff_Stelling1 Torres not at Melwood for training today. Seems as though his sale to Chelsea is pretty much confirmed then. His timing is terrible.

Po 20-30 tweets vo sekunda za Tores izleguvaat :nesvest:
Велат дека во подоцната сесија (другиот тренинг попладне) ќе бил таму. Шотијазнам...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Mnogu vreme odolgovlekuvaat,izgleda ke go ubedat da ostane vo Liverpul :tapp:

A

Auditore

Гостин
Ситуацијава е ваква, Анелоти ги прати на позајмица Анхолт и Какута со цел да добијат шанса Сала и Торе, чекај малку.Не ја сфаќам поентава, зарем Анхолт и Какута добија шанса да играат?
Цел месец се влечеме со трансфериве и не успеавме да доведеме ниту еден играч, не знам што прават ликовите ко Рон Гурлај и компанија, трансфер периодов беше клучен доколку сакаме да се пласираме во ЛШ.За жал ако не успееме да доведеме ниту еден играч тимот ќе биде уште повеќе ослабен и истрошен, се ми изгледа дека од сезонава дигнаа раце сите, за жал.
Од сета оваа збрка со Торес веќе се изјаснив дека мислам оти се е обична лага и тој ќе си остане со Ливерпул, а баш би сакал да дојде.​

ArsVivendi

Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Ситуацијава е ваква, Анелоти ги прати на позајмица Анхолт и Какута со цел да добијат шанса Сала и Торе, чекај малку.Не ја сфаќам поентава, зарем Анхолт и Какута добија шанса да играат?
Цел месец се влечеме со трансфериве и не успеавме да доведеме ниту еден играч, не знам што прават ликовите ко Рон Гурлај и компанија, трансфер периодов беше клучен доколку сакаме да се пласираме во ЛШ.За жал ако не успееме да доведеме ниту еден играч тимот ќе биде уште повеќе ослабен и истрошен, се ми изгледа дека од сезонава дигнаа раце сите, за жал.
Од сета оваа збрка со Торес веќе се изјаснив дека мислам оти се е обична лага и тој ќе си остане со Ливерпул, а баш би сакал да дојде.​
За лага, сите знаеме дека не е. Тој прати барање за трансфер - факт. Официјална понуда од Челзи за Торес беше одбиена - факт. Се спрема нова понуда од Челзи - ептен голема веројатност. Исто има доволно голема веројатност да дојде до утре до 12 на полноќ, по изјавата на неговиот агент за (непознат засега) шпански медиум.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Mnogu vreme odolgovlekuvaat,izgleda ke go ubedat da ostane vo Liverpul :tapp:
Ја лично не верувам дека ќе остане во Ливерпул. Единствено нешто што според мене би го спречило неговото доаѓање во Челзи е евентуалната вмешаност на Сити, односно ако се точни гласините дека и они испратиле понуда што е подобра од таа на Челзи. Но и тука се поставува прашањето, дали Торес би сакал да иде во Сити наместо во Челзи. :toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
Ја лично не верувам дека ќе остане во Ливерпул. Единствено нешто што според мене би го спречило неговото доаѓање во Челзи е евентуалната вмешаност на Сити, односно ако се точни гласините дека и они испратиле понуда што е подобра од таа на Челзи. Но и тука се поставува прашањето, дали Торес би сакал да иде во Сити наместо во Челзи. :toe:
А зошто не би сакал ?

--- надополнето ---

:pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
И BBC и SkySports излегуваат со инфо дека Ливерпул ЌЕ прифати понуда од 50милиони фунти, без дополнителни играчи. Наводно сега Торес може да се продаде, ама само ако Челзи понуди не помалку од 50милиончиња.

Рака на срце, за тие пари јас би ви дал и уште некој младич гратис :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
И BBC и SkySports излегуваат со инфо дека Ливерпул ЌЕ прифати понуда од 50милиони фунти, без дополнителни играчи. Наводно сега Торес може да се продаде, ама само ако Челзи понуди не помалку од 50милиончиња.

Кончески!!!!!

F

fantomX

Гостин
шо ќе ни фалеше ако дојдеше адебајор на позајмица?
Освен то шо немаше шанси Сити да го дај на конкурент за висок пласман, нема многу други забелешки.

Овој подобар е од Анхолт или не знаеш?
Подокажан да речам во втора лига, за Челзи нема играно и не можи да се кажи. Веројатно тука се некаде.

Сите знајме дека то е измислица, Ливерпул само сака појќе пари од Абрамович. Колку и да изгледа налудничаво во кој момент ова се случува, на ден до крајот на преодниот рок, другата страна е тоа шо Сити веќе го зеде Џеко, Барселона нема потреба од напаѓач сега, Реал и Адебајор, Интер и Пацини, Милан исто нема потреба. Така шо, моментов не ќе да е случајно избран, иако е многу ризично таквото нешто, секако.

А зошто не би сакал ?

--- надополнето ---

:pos2:
Не работиме со долари.

Ја рака на срце за оваа ретардираност од страна на Ливерпул, би го пратил Ливерпул таму кај шо заслужува да е - во минатото.
Но не е битно, битно е следново моментално:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/l/liverpool/9380389.stm

--- надополнето ---

latest on RAWK is if we sign torres they all want him to play next week so a 'liverpool player can smash him into row z' lol

:icon_mrgr

--- надополнето ---

Ако ги поминиме лешперине ливепрулски во Ф.А. Куп, петто коло играме со Ридинг дома. Ко ќе нејќи, нејќи значи.

Kajgana Shop

На врв Bottom