Еден од тие тројца ако земете сте бомби.![]()
Еден од тие тројца и уште 3-4 други...

--- надополнето ---
http://www.imscouting.com/global-ne...down-massive-Zenit-St-Petersburg-offer/12651/
Лампард во Зенит

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден од тие тројца ако земете сте бомби.![]()
И јас неќам Тевез да го земеме....Џеко или Керол.
Ќе имаме одличен напад за во иднина
Стариџ - Керол - Какута
:smir:
Oпаа на форумов имаме и добри режисери, случајно да не сте пријатели со Стивен Спилберг? Аман ме прекините со тие филмови, каков црн Џеко, бидете си задоволни со Керол ако дојде и то.
:pos2:Среќен роденден Кешли
![]()
Абе мисли ќе се разочараат по натпреварот, шо јас не верувам. Инаку секако дека е јасно оти Манчестер Јунајтед ќе ја освој титулата, во „најнеизвесната сезона досега“ иако со извесен крај.Они ќе се разочараат, Вие не сте имале шанси за титулата, барем така читав тука, Ние сме биле деца и не сме можеле да освоиме... Тогаш сеуште се прашувам кој црн тим ќе ја освои титулата во ПЛ !? Едино после 20 мај, веројатно ке го најдам одговорот...
Сега сме бомби, темпирани. Со некој од тие тројцата ќе бидиме најплатен светски спортски колектив кој смрди појќе од Манчестер Јунајтед. Јунајтед бар за нивна корист смрди за разлика од овие.... :kesa:Еден од тие тројца ако земете сте бомби.![]()
Искрено... :pos2:Ќе имаме одличен напад за во иднина
Стариџ - Керол - Какута
:smir:
...и сепак е играч кој за парите ќе биди промашен. Слично ко Рамирес, од кој башка шо немаше потреба, и говедо глупо е. А Тевез е арен играч од кој сепак нема потреба.Деца шо ви е вас??? Тевез е можеби најстрашниот напаѓач во ПЛ....ама добро и вие сте во право....ќе посака да се пензионира....ќе сака голема плата....а и малку будаличок е...но сепак е страшен напаѓач сигурно моментално подобар од двајцата горенаведени!!!
--- надополнето ---
Керол секако е подобра опција сега од Џеко.....докажан е во ПЛ за разлика од Един....ама којзнае....ај да видиме дали Ромачо ќе го отвори џепчето
Earls Court не е сала? Како и да е, гледав поконкретно шо има официјално за одложувањето, и никаде не е вели дека тревата на стадионот е проблем, пошто не е.Deadmau5 somehow managed to perform a gig to thousands of fans in Earls Court on Saturday night, pretty near Stamford Bridge no? It must be a lot safer to get to music gigs than footy matches.![]()
Carlo's going down, going down, going down...
Абе шо знам, лани Дрогба беше во полна сила, па немаше многу гајле од обидот за убиство (иако после тоа му најдоа проблем со ребрата во репрезентацијата). Сега со маларијата, обидот за убиство ќе стани свирепо убиство. А од то никој не ги спасува гнасите.Ако шо се одложи бе, може ке не тепавте па со судии као лани па ке бев изнервиран. Вака таман си е, Арсенал у понеделник ве здрвуе и фино лепо си продолжуваме со сезоната!
Ако шо се одложи бе, може ке не тепавте па со судии као лани па ке бев изнервиран. Вака таман си е, Арсенал у понеделник ве здрвуе и фино лепо си продолжуваме со сезоната!
И ја се чудам на песимизмот посебно коа ке видиш дека нема некоја голема разлика во составот од лани кога бевте и те како оптимисти. Престани да се криеш зад маската и искочи си комотно. Пошо не се толку Челзи катастрофа како шо ги напраи а и да се не е воопшто страшно во конкуренција со децата од Арсенал и неконстантноста наша.Абе шо знам, лани Дрогба беше во полна сила, па немаше многу гајле од обидот за убиство (иако после тоа му најдоа проблем со ребрата во репрезентацијата). Сега со маларијата, обидот за убиство ќе стани свирепо убиство. А од то никој не ги спасува гнасите.
Другово, па шо знам, за мене Сандерленд значеше „здрвуење“, а Бирмингам крај на сезоната. И понатаму се чудам на перцепцијата на многумина, во кои си и ти.
Искрено се надевам дека нема да се повтори.Ја сум сигурен дека ќе ве победевме,ама тоа е веќе друга приказна.
А,баш напротив исто сум сигурен дека Челзи нема да изгуби во понеделник со Арсенал.И да,фино лепо си продужуаме со сезоната.
И извини лани што те изнервирале судиите,нема да им се повтори.![]()