В
Вори
Гостин
Седи сега,не ни треба сожалување.Челзи се и те како лоши..истиот состав од лани да,ама една година постар.Просек на години е 30 одприлика,нема млада сила,нема играчи желни за победи,мотивација на најниско ниво.
Плус заминаа 7 играчи,а дојдоа 2-ца.Едниот хронично повреден,дргуиот камен до камено камен,така да и тука има разлика.
Е,Дедо Мраз е исто на кормилото ко лани,арно ама годинава не му штима нешто.
Челзи-Сандерленд 0-3,доволен показател колку Челзи е лош годинава.А,имај го во предвид фактот дека Челзи дома не изгубил со олку разлика од 2002...
--- надополнето ---
Не дека мењавам
Туку мислам дека ќе добиевме ''крила''против вас и ќе ве тепавме.Па после сивилото ќе си продужеше.
И со тоа во 23 час...веруј рамнодушен сум веќе.Ако победиме ќе се радувам,ако изгубиме ќе пишам уште едно писмо до Дедо Мраз...
Плус заминаа 7 играчи,а дојдоа 2-ца.Едниот хронично повреден,дргуиот камен до камено камен,така да и тука има разлика.
Е,Дедо Мраз е исто на кормилото ко лани,арно ама годинава не му штима нешто.
Челзи-Сандерленд 0-3,доволен показател колку Челзи е лош годинава.А,имај го во предвид фактот дека Челзи дома не изгубил со олку разлика од 2002...
--- надополнето ---
И ја се чудам на песимизмот посебно коа ке видиш дека нема некоја голема разлика во составот од лани кога бевте и те како оптимисти. Престани да се криеш зад маската и искочи си комотно. Пошо не се толку Челзи катастрофа како шо ги напраи а и да се не е воопшто страшно во конкуренција со децата од Арсенал и неконстантноста наша.
--- надополнето ---
Искрено се надевам дека нема да се повтори.
А ти мењааш мислења за клубов твој као средношколка во пмс па не си ми многу релевантен. У понеделник кај 23 час чекам постови интересни.![]()
Не дека мењавам

Туку мислам дека ќе добиевме ''крила''против вас и ќе ве тепавме.Па после сивилото ќе си продужеше.
И со тоа во 23 час...веруј рамнодушен сум веќе.Ако победиме ќе се радувам,ако изгубиме ќе пишам уште едно писмо до Дедо Мраз...