Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Џеко ајде некако може,мада мислам дека е печен за Јувентус тој,ама Тевез нејќам.Боље Керол-Џеко одколку Џеко-Тевез.Ама искрено оваа е само обична шпекулација,така да...

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...o-make-a-loan-move-for-chelsea-striker-daniel

Јас не би го дал ни на позајмица.Ако се прашувам,тогаш сигурно би го играл пред Калу и Анелка во прв тим,ама очигледно дека Дедо Мраз е заљубен во некои ирваси и да се влечат по терен тој нема да ги извади.

Иначе за погоре,го забораив Агуеро :)

Кун-Керол би сакал да ни биде напаѓачкото дуо за наредна сезона.А,на клупа Дрогба онака да им даде по некој совет(мада може да спобудали ко Ширер и да изигра уште една сезона на ниво). :)

И јас неќам Тевез да го земеме....Џеко или Керол.

Ќе имаме одличен напад за во иднина :)

Стариџ - Керол - Какута
:smir:

Oпаа на форумов имаме и добри режисери, случајно да не сте пријатели со Стивен Спилберг? Аман ме прекините со тие филмови, каков црн Џеко, бидете си задоволни со Керол ако дојде и то.

И јас неќам Тевез да го земеме....Џеко или Керол.

Стариџ - Керол - Какута

Деца шо ви е вас??? Тевез е можеби најстрашниот напаѓач во ПЛ....ама добро и вие сте во право....ќе посака да се пензионира....ќе сака голема плата....а и малку будаличок е...но сепак е страшен напаѓач сигурно моментално подобар од двајцата горенаведени!!!

--- надополнето ---

Oпаа на форумов имаме и добри режисери, случајно да не сте пријатели со Стивен Спилберг? Аман ме прекините со тие филмови, каков црн Џеко, бидете си задоволни со Керол ако дојде и то.

Керол секако е подобра опција сега од Џеко.....докажан е во ПЛ за разлика од Един....ама којзнае....ај да видиме дали Ромачо ќе го отвори џепчето

Среќен роденден Кешли :)
Ashley-Cole-006.jpg

Ај бе тешки нека купат некој, воопшто нема да се жалам, едино Тевез не го посакувам зошто типчево е сварно проблематично, де не му се игра односно сакал да се пензионира, де влегува во кавги со тренерите и остали работи. Останативе двајца навистина многу ми се допајѓаат а посебно малиов Керол, јас веќе го гледам како новиот Дрогба. Ама дали само доведување напајѓач ќе биде доволно!? Сигурен сум дека ако се остана само на тоа ништо посебно не би се сменило во нашата игра, видовме сите како играше Челзи без Лампард, така да мислам дека плејмејкерската позиција ни е многу по битно да ја пополниме по можност со Миралем Пјанич, али ајде да го сочекаме јануари и да видиме што ќе се случи.

Deadmau5 somehow managed to perform a gig to thousands of fans in Earls Court on Saturday night, pretty near Stamford Bridge no? It must be a lot safer to get to music gigs than footy matches. :)

Они ќе се разочараат, Вие не сте имале шанси за титулата, барем така читав тука, Ние сме биле деца и не сме можеле да освоиме... Тогаш сеуште се прашувам кој црн тим ќе ја освои титулата во ПЛ !? Едино после 20 мај, веројатно ке го најдам одговорот...
Абе мисли ќе се разочараат по натпреварот, шо јас не верувам. Инаку секако дека е јасно оти Манчестер Јунајтед ќе ја освој титулата, во „најнеизвесната сезона досега“ иако со извесен крај.
А за Арсенал, Арсенал одамна не се деца и веќе сите зборој на Венгер паѓаат во вода пошто да, Арснела не можи да освој покрај Манчестер Јунајтед.

Еден од тие тројца ако земете сте бомби.:)
Сега сме бомби, темпирани. Со некој од тие тројцата ќе бидиме најплатен светски спортски колектив кој смрди појќе од Манчестер Јунајтед. Јунајтед бар за нивна корист смрди за разлика од овие.... :kesa:

Стариџ - Керол - Какута
Искрено... :pos2:

Деца шо ви е вас??? Тевез е можеби најстрашниот напаѓач во ПЛ....ама добро и вие сте во право....ќе посака да се пензионира....ќе сака голема плата....а и малку будаличок е...но сепак е страшен напаѓач сигурно моментално подобар од двајцата горенаведени!!!

--- надополнето ---

Керол секако е подобра опција сега од Џеко.....докажан е во ПЛ за разлика од Един....ама којзнае....ај да видиме дали Ромачо ќе го отвори џепчето
...и сепак е играч кој за парите ќе биди промашен. Слично ко Рамирес, од кој башка шо немаше потреба, и говедо глупо е. А Тевез е арен играч од кој сепак нема потреба.

Романчо нема да го отвори џепчето.

Deadmau5 somehow managed to perform a gig to thousands of fans in Earls Court on Saturday night, pretty near Stamford Bridge no? It must be a lot safer to get to music gigs than footy matches. :)
Earls Court не е сала? Како и да е, гледав поконкретно шо има официјално за одложувањето, и никаде не е вели дека тревата на стадионот е проблем, пошто не е.
Од друга страна, имаш вакво нешто...
Incorrect on virtually every level. At the time the decision was taken, the Met Office (yes, we all know they come out with some rubbish but they're the good-to-guys for weather info) predicted a further 25cm of snowfall through west London in the following 24 hours. Combine that with overnight temperatures of -5 to -10 degrees and you've got yourself a whole lot of black ice.

There's also the fact that Chelsea have a historically bad relationship with the local council on matters such as this; the walkways and exits around the ground are fairly narrow for a Premier League ground. It would only have taken a few accidents for the council to take strong action against the club.

On top of that, the motorway any United fans might have used to get from Manchester to London (if they'd be coming from that far) was on Saturday backed up for miles and miles, with various road authorities suggesting people not travel except in the case of emergencies.

The PL doesn't let you postpone games because you'd rather not play them. A host of stringent criteria must be met. The club took a council, police and league-endorsed gamble in that it elected to use forecasts to determine whether or not the game went ahead, being proactive rather than reactive to circumstances on the matchday. They should really be applauded for it- all those United fans bemoaning a conspiracy would be moaning about being stranded on the M1 on their way to a game that shouldn't have gone ahead if things had turned out as the experts said ...

Вреди и ова да се прочита...
You'd think Man Utd fans, more then any one else, would understand the dangers of travelling in the snow......
Munich 1958 anyone........ if someone had shown some foresight that night how differently things may have turned out.

Ама не, република манчунија знај дека Челзи бил уплашен од Манчестер Јунајтед.
****ing mongs United fans are.

--- надополнето ---

Carlo's going down, going down, going down...

Ако шо се одложи бе, може ке не тепавте па со судии као лани па ке бев изнервиран. Вака таман си е, Арсенал у понеделник ве здрвуе и фино лепо си продолжуваме со сезоната!

Ако шо се одложи бе, може ке не тепавте па со судии као лани па ке бев изнервиран. Вака таман си е, Арсенал у понеделник ве здрвуе и фино лепо си продолжуваме со сезоната!
Абе шо знам, лани Дрогба беше во полна сила, па немаше многу гајле од обидот за убиство (иако после тоа му најдоа проблем со ребрата во репрезентацијата). Сега со маларијата, обидот за убиство ќе стани свирепо убиство. А од то никој не ги спасува гнасите.
Другово, па шо знам, за мене Сандерленд значеше „здрвуење“, а Бирмингам крај на сезоната. И понатаму се чудам на перцепцијата на многумина, во кои си и ти.

Ја сум сигурен дека ќе ве победевме,ама тоа е веќе друга приказна.

А,баш напротив исто сум сигурен дека Челзи нема да изгуби во понеделник со Арсенал.И да,фино лепо си продужуаме со сезоната.

И извини лани што те изнервирале судиите,нема да им се повтори.:)

Абе шо знам, лани Дрогба беше во полна сила, па немаше многу гајле од обидот за убиство (иако после тоа му најдоа проблем со ребрата во репрезентацијата). Сега со маларијата, обидот за убиство ќе стани свирепо убиство. А од то никој не ги спасува гнасите.
Другово, па шо знам, за мене Сандерленд значеше „здрвуење“, а Бирмингам крај на сезоната. И понатаму се чудам на перцепцијата на многумина, во кои си и ти.
И ја се чудам на песимизмот посебно коа ке видиш дека нема некоја голема разлика во составот од лани кога бевте и те како оптимисти. Престани да се криеш зад маската и искочи си комотно. Пошо не се толку Челзи катастрофа како шо ги напраи а и да се не е воопшто страшно во конкуренција со децата од Арсенал и неконстантноста наша.

--- надополнето ---

Ја сум сигурен дека ќе ве победевме,ама тоа е веќе друга приказна.

А,баш напротив исто сум сигурен дека Челзи нема да изгуби во понеделник со Арсенал.И да,фино лепо си продужуаме со сезоната.

И извини лани што те изнервирале судиите,нема да им се повтори.:)
Искрено се надевам дека нема да се повтори.
А ти мењааш мислења за клубов твој као средношколка во пмс па не си ми многу релевантен. У понеделник кај 23 час чекам постови интересни. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom