Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Sitting in my office in Kensington and the sun is shining. Me thinks someone has jumped the gun here.

Looking decent in Fulham too. Sure, there has been snow but if Newcastle could put a game on after the mountains of snow that they had prior to our game, what on earth is going on here? I suspect it is much more about the Man U fans not travelling in bad conditions. Same for Stoke and Arsenal. It's doesn't seem right.

I also don't think the snow is forecast for overnight and tomorrow. So maybe the pitch might be frozen but we have heating so I don't buy that. HOwever, the snow in the north west is bad so maybe it was to stop the Man U fans from travelling. All very odd.

--- надополнето ---

Очигледно Абрамович ја постигнува целта. И на форумов Челзи е се посакан и посакан. Новава тема ни има 5 ѕвезди ко шо гледам.
Од шо сме поубај то де, не од шо губиме од кого ќе стасаме и патем постојано велиме прво дека нема криза а после дека кризта е зад нас. Знам, звучи контрадикторно, ама то е.

Гледав Финалиња од ЛШ и мислам оти на Вембли неколку екипи за прв пат имат освоено ЛШ.. (Манчестер, Милан, Барса).. Не сум баш 100% сигурен, ама мислам оти овие 3 за прв пат на Вембли освоиле ЛШ.. Шо знајте може и на вас ќе ви се посреќи.. :):) (или не? :))
То го исфрла мојот втор тип после Баерн Минхен - Арсенал.

chelseafc01.jpg

Денешна слика...

Сигурно нема да се игра утре или можно е?Што е до мене супер,таман да се вратат некои играчи..

Зошто сум сигурен дека ќе ги победевме,ете затоа мрчиме.

Ииииии од кај толку сигурен? Да не си Нострадамус или Баба Ванѓа па си 100% сигурен дека ќе ги победевме?

Не знам јас како се зове то, но не треба така да се однесуваме условно речено. Пуштете ги оние шупелкине од фан клуб Јунајтед, што мислат дека се најјак клуб у свет у моментов и дека веруваат дека можат да ја победат Барселона со оној нивни состав
(:pos2:).

Не се дигајте у облаци, бидете си објективни и седете си на страна и следете ги работите постепено. Не бидете како нив, зашто после може ќе се разочарате многу, како што сум сигурен дека они ќе се разочараат.

--- надополнето ---

Еве три многу добри видеа по нетов што најдов. :) Посебно првото. Маестрално.

^
Дада топ се, барем малку од малку да видиме како изгледа од трибините на Мостот.

Преку кур веќе од вакви шпекулации, коа ќе ги видите, посебно кога се од даговидишгол.ком немој да ги ставате ме нервираат само.
Реална можност ни е Керол, уште од минато лето не поврзуваат со него, мислам дека ќе дојде.

Не знам јас како се зове то, но не треба така да се однесуваме условно речено. Пуштете ги оние шупелкине од фан клуб Јунајтед, што мислат дека се најјак клуб у свет у моментов и дека веруваат дека можат да ја победат Барселона со оној нивни состав
(:pos2:).

Не се дигајте у облаци, бидете си објективни и седете си на страна и следете ги работите постепено. Не бидете како нив, зашто после може ќе се разочарате многу, како што сум сигурен дека они ќе се разочараат.

--- надополнето ---

Еве три многу добри видеа по нетов што најдов. :) Посебно првото. Маестрално.

Они ќе се разочараат, Вие не сте имале шанси за титулата, барем така читав тука, Ние сме биле деца и не сме можеле да освоиме... Тогаш сеуште се прашувам кој црн тим ќе ја освои титулата во ПЛ !? Едино после 20 мај, веројатно ке го најдам одговорот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom