Како се ослободувате од бесот?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Трчам додека не ми се сврти во главата.

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
Се качувам на мотор и пичам по Водно или автопат.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Се карам со сите и викам најгласно што можам, ударам по предмети зашто ми доаѓа сè да испокршам и зашто тоа не успева да ме смири на крајот кога ќе се изморам легнувам на кревет во најзгрчената положба и заспивам.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Нервозен сум, ама не го покажувам бесот, само вријам во себе. Ретко ми се случува така ама сум приметил дека сум како изгубен, оти не врескам, не кршам, само седам и црвенеам од бес, и нејќам никој околу мене.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.734
Поени од реакции
13.496
Музика.... и тоа не било која. 4 став од 9та симфонија Бетовен (финале) после Queen, па Франц Лист (некое негово јако дело).

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Izlevam so kolata i sekoja brzina pedal to the metal i za edno 20 do 30 min mirni4ko :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Бесот е грешка во системот. Се решава со малку самоконтрола, а сепак оние кои успеваат во тоа го прегоруваат побрзо од оние кои уживаат во вирусот наречн бес.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
најпрво утврдувам дека сум бесна ,потоа бесот полека преоѓа во длабока тага ако ми го причиниле луѓе блиски кои ги сакам, после извесен период се убедувам со онаа религиската , Боже прости им не знаат што прават. На крај да се смирам ,како ништо да не било ( но после извесно време).

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
sea ke vi kazam
eve vaka eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj
bez zaebancii,bidejki rabotaam profesionalno vo sumarstvoto denot mi se sostoi vo setanje po planinata KOZUF koja e stvarno prekrasna so preksrasni vodoteci reki sto izviraaat od karpa prekrasni vidici i se toa, esega koga ke stignam tamu cesto ke se iskacam na nekoa visocinka i ke vikam 5 minuti i veruvajte jako e,seta negativna energija lebdi vo vozduhot a jas sum opusten cel den a koga ke si dojdam doma gi slusam cel den VAN GOGH,EKV,FILM,DIVLJE JAGODE..............:vozbud:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
sea ke vi kazam
eve vaka eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj
bez zaebancii,bidejki rabotaam profesionalno vo sumarstvoto denot mi se sostoi vo setanje po planinata KOZUF koja e stvarno prekrasna so preksrasni vodoteci reki sto izviraaat od karpa prekrasni vidici i se toa, esega koga ke stignam tamu cesto ke se iskacam na nekoa visocinka i ke vikam 5 minuti i veruvajte jako e,seta negativna energija lebdi vo vozduhot a jas sum opusten cel den a koga ke si dojdam doma gi slusam cel den VAN GOGH,EKV,FILM,DIVLJE JAGODE..............:vozbud:
Секс во шума, и стенкање до даска. Јеееееееееееееееееееееееееееј!

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
dobro bi ni doslo i toa da,ama nemame seuste devojki vo timot,ima dve tri mecki tamu gi gledame tragite samo ako ja nacekam ednata,mi gi jade kapinite i malinite a bogami i lesnicite ke si go obere stapot:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom