Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
одам некаде да прошетам на воздух или седам сам во тишина некогаш и музика слушам

Ја малтретирам вреќата за боксирање ама онака, додека не се запотам ко коњ шо трчал три дена без престан :) и се бањам на крај...После сум као new!:pipi:

Ке удрам по првото нешто кое ке го видам така нешто кое не го ценам многу :vozbud:

Od besot?
Na nevoobicaeno smiren i nezdrav nacin!
Dolga prosetka, i-pod na mene i mnogu kafe i nikotin vo mene! Toa e edna varijanta a drugata e so prigusen plac vo krevet!
Razgovor ne ide vo predvid se dodeka ne se pocuvstvuvam spremna i dovolno smirena! Posle prvata faza dobredojden e sekako vo sprotivno ke stradaat nevini!:smir:

викам се дерам по сите по дома дибри 10-15 минути

еее најчесто брат ми си знае.. а коа не е он дома тогаш ѕидот од мојата лева страна настрадува... фор блод анд онор :)

Прво глеам некако да му го одвлечам вниманието на бесот, и коа ке видам не глеа у мене, земам ги ослободувам прво рацете,а тој гледа низ прозор.
Додека гледа јас веќе сум ги ослободил рацете а он не знае, и го викам, дека многу многу ми се стегнати рацете и ако можи малце да ги олабави да го ебам.и он ќе дое и ја у тој момент му мавам еден нокаут у фаца и паѓа на земја,и за тоа време му го зеам пиштолот и нишанам у него и викам- Горе рацете доле гаќите и он така праи и му пукам у мадињата и веќе е хермафродит и нема маде да дојди да се тепа со мене.Си ги зеам клучовите излагам низ врата а пиштолот го фрлам у најблискиот контењер и така си фаќам првото такси и идам дома.

vikam i se deram i ke go frlam prvoto nesto sto ke mi se najde pred mene si zboram si se nerviram i tolku-nema bes!:nesvest:

Соочувајќи се со емоциите кои ги предизвикува кај мене бесот, па донесувајќи заклучок кој најчесто е оптимистички и продуктивен. Потоа најчесто учам или јадам:nesum:

Па не се ослободувам ама го ублажувам малку со тоа што ке се затворам во соба и не комуницирам со никого, а ако нешто случајно некој сака да искомуницира со мене тешко него ке си го извлече подебелиот крај, ке му се изнавикам ни крив ни должен, па после ке ми биде криво ....ама ми поминува.

Ако сум сама плачам. И слушам музика и се нервирам. Ако сум во друштво, зборам, мелам, 20000000 зборови во минута кажувам. И затоа друштвото мое е најсреќно кога не сум бесна или лута.:icon_lol:

дома на сите им се дерам,нервозна сум....

обично се ослободував во тепање на врати штекови прозорци ама сега забрането ми е па ги стегам забите и мобилниот во раката и да видам шо попрво ке се скрши...полесно беше со мавањето ама забрана си е забрана:vozbud:

Слушам нешто од The Wreckers и плачам како луда.
И пуф, нема повеќе бес.
:pipi:

Колку само бесот си останува после одреденото трошење солзи.Сега сум сведок на тоа како сум се лажела себеси.
Сериозно, пишувам, сеуште удирам по цврсти предмети за да ме боли физички па да заборавам на внатрешната болка и крајно, практичната работа во последно време, си удирам психички шамар и си викам, ајде биди кучкетина и наредниот пат кога ќе те заебат!
Почна да делува. :toe:

Пред некој ден , ми паднаа сите теории во вода кога после неколку години од случката нешто ме подсети на неа и од мене изби таков невиден бес ,кој се манифестираше на страшен начин ,скршив еден сад ,истрчав од дома и фала богу црквата св.петка ми е блиску беше многу доцна но отидов и малку се смирив .Се помолив на бога да ми помогне вистински да опростам зошто само тоа е правиот излез од се . До утрото се смирив ,но веќе не знам што да кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom