Сакам да купам нов телефон, помош!

Член од
28 јуни 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
Sakam da kupam nov telefon.No se dvoumam za nekolku telefoni koi po cena i po performansi se skoro slicni ili isti. Se raboti za telefonite :
-SONY ERICSSON XPERIA X8
-Samsung S5620 Monte
-ZTE RACER
-LG GT540
Ako ima nekoj licno iskustvo so telefonive za da mi pomogne i nasoci za koj od ovie telefoni da si zeam. Fala na site odnapred :D

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Sakam da kupam nov telefon.No se dvoumam za nekolku telefoni koi po cena i po performansi se skoro slicni ili isti. Se raboti za telefonite :
-SONY ERICSSON XPERIA X8
-Samsung S5620 Monte
-ZTE RACER
-LG GT540
Ako ima nekoj licno iskustvo so telefonive za da mi pomogne i nasoci za koj od ovie telefoni da si zeam. Fala na site odnapred :D
Тоа ZTE и LG батали од старт! За другите два напраи една споредба на gsmarena.com и ќе увидиш кој што има,а што нема и тоа е! ;)

Член од
28 јуни 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
Тоа ZTE и LG батали од старт! За другите два напраи една споредба на gsmarena.com и ќе увидиш кој што има,а што нема и тоа е! ;)
kako sto kazav na prviot post ovie dva telefoni imaat 98% isti karakteristi samo edniot koristi Android platforma a drugitot Samsung platforma. Androir platformata e 1.6 e mn zastarena bidejki sega ja ima 2.2. No denovive ke mozeme da ja simeneme i Android platformata 2.1.Zatoa baram vashi mislenje za ovie telefoni, a uste i podobro i ako nekoj koristi ili ima koristeno nekoj od ovie 2 telefoni i koi se negovite vpecatoci za telefonite.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
kako sto kazav na prviot post ovie dva telefoni imaat 98% isti karakteristi samo edniot koristi Android platforma a drugitot Samsung platforma. Androir platformata e 1.6 e mn zastarena bidejki sega ja ima 2.2. No denovive ke mozeme da ja simeneme i Android platformata 2.1.Zatoa baram vashi mislenje za ovie telefoni, a uste i podobro i ako nekoj koristi ili ima koristeno nekoj od ovie 2 telefoni i koi se negovite vpecatoci za telefonite.
Е па земај андроид. Ќе му направиш апдејт и тоа е. Иначе не сум користел Андроид (само малку онака по неколку минути). На MAC сум,али тоа е друга прича :smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Да бидам искрен, кога би имал толку пари за да си купам некој од овие модели - попрво ќе се одлучам на старо да си купам некој појак.
Дефинитивно од овие не би користел ниту еден, дури и бесплатно да ми го дадат. Но како и да е, ако веќе мора ти да одбереш и го земаш на сметка и не ги осеќаш одеднаш 150/200 евра LG-то е најдобриот избор. Пред се има добра подршка и од производителот за апдејти, и од девелоперите за evil hackers работи и од сервисерите за резервни делови.

V

Vollstandig

Гостин
А шо не си земиш Sony Ericson X10 Mini за поевтини пари имаш лудница телефон

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Јас имам ЗТЕ Рејсер,и да ти кажам дека многу сум задоволен од телефонот,андроид е има се што имаат скапите телефони,ама јас ке го продавам зошто си зедов и-фон сега,инаку ако си решил да земеш,земи го во ВИП мислам дека го даваат за 2000 сега на претплата 24 месеци,екстра телефон за ефтини пари.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Некро.. сега ги гледав искпериата икс 8 и ел џи то.. од овие 2 ја стварно неможам да одредам кој е подобар.. приметив една разлика на гсм арема.. иксперијата има андроид 1.6 а ел џи то има и 2.1 андроид.. муабетот ми е следен. дали е восможно да си савам ја на иксперијата андроид 2.1 и ако тоа е можно дали би бил подобар од ел џи то??

и ја сум у опција да земам некои од овие телефони па не е лошо помопш малце да дадете.. у последно време гледам слабо муабет помагате...

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
:)))) ti preporacuvam iksperia:pos2: 8:)))))

--- надополнето ---

Некро.. сега ги гледав искпериата икс 8 и ел џи то.. од овие 2 ја стварно неможам да одредам кој е подобар.. приметив една разлика на гсм арема.. иксперијата има андроид 1.6 а ел џи то има и 2.1 андроид.. муабетот ми е следен. дали е восможно да си савам ја на иксперијата андроид 2.1 и ако тоа е можно дали би бил подобар од ел џи то??

и ја сум у опција да земам некои од овие телефони па не е лошо помопш малце да дадете.. у последно време гледам слабо муабет помагате...
))) ti preporacuvam iksperia 8))))

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Фала за препораката само лошо е што има андроид 1.6
Ќе си го апгрејднеш :) лесно оди а апдејтот го има на нет, така со другар го апдејтнавме LG GT540.

Инаку од сите предложени мој избор би бил Сони Ериксон или LG-то од кое сум воодушевен.

Kajgana Shop

На врв Bottom