аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
за дечково браво. секоја чест и со гитарчето и без гитарчето си испеа точно и коректно без ниедна грешка!Мислам дека детево е најбоље од сите до сеа![]()
што се однесува до монтирањето... многу очекувано бидејки кај нас неможе да се направи подобро шоу за разлика од бугарското или некое друго.. а тоа фактите дека е монтажа држат вода.. поготово тоа со ехото !
и трето.. мене не ми е јасно што кур бараат во жири ТОНИ и ЏАМБАЗОВ !!! ај калиопи океј сепак е пеачка и има познавање и разбирање у мусиката.. ама ТОНИ ??? кој никогаш го немам слушнато да пее или да свири.. кој увек си наоѓал жртви за ремет и онака колку да си направи да му е интересно?? или ЏАМБАЗОВ шо водеше на времето џандар збира??? благе везе си нема со музика.. премногу вештачко направено.. подобро ке беше да ставеа некои музичари или пеачи него ли овие двајца!!!
Тие што пеат турбофолк, зарем не гледале од претходни избори дека не се бара фолк идол?! За тие што рапуваат, немам коментар. Не мора да имаш некои особени гласовни способности за да рапуваш (мое лично мислење, не ме напаѓајте веднаш). И

:pos2::pos2::pos2: