Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Овој Влатко само јас мислев дека женско е пред да видам име и презиме? Не гледам идол, ги гледав само клипчињата на темата во музика, ама од ова што го видов :nesvest:
Сфаќам дека и Тони и Игор настрана што се монтирани, се заебаваат многу ама децава треба да си знаат дека низ кариерите ќе се сретнат со уште 8343843284395436456802 исмевања, критики, пофалби и сл. Ако уште сега пуштаат солзи и ги погодува тоа подобро нека не се пријавуваат. И гледам се пријавиле со по 14-5 години ко овој Влатко, на нив гласот уште не им е ни формиран а пријавени на Идол :/

--- надополнето ---

Рекордни 9 и пол милиони прегледи на видео :)

Овие две ми се гледани, мислев има некое ново, таа Валентина у некое шоу на Мараја Кери :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Овој Влатко само јас мислев дека женско е пред да видам име и презиме? Не гледам идол, ги гледав само клипчињата на темата во музика, ама од ова што го видов :nesvest:
Сфаќам дека и Тони и Игор настрана што се монтирани, се заебаваат многу ама децава треба да си знаат дека низ кариерите ќе се сретнат со уште 8343843284395436456802 исмевања, критики, пофалби и сл. Ако уште сега пуштаат солзи и ги погодува тоа подобро нека не се пријавуваат. И гледам се пријавиле со по 14-5 години ко овој Влатко, на нив гласот уште не им е ни формиран а пријавени на Идол :/
Да бе, сега ти текна то да го кажиш... ко поминаја снимањата во првио круг низ сите градој :)

Епа дечки, седете и гледајте, кое сценарио ќе ви го “збиберат“ Игор и Тони за дриблање.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
и јас мислев дека влатко е женско :ija: а и како женско збора

најомилен глумец - дарамрач од бандини :pos2:

запаличу пола зграда :pos2:

од 1 ви до 4 ти спрат

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::p os2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::p os2::pos2:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
и јас мислев дека влатко е женско :ija: а и како женско збора

најомилен глумец - дарамрач мафијаши (махијаванши) од бандини :pos2:

запаличу пола зграда :pos2:

од 1 ви до 4 ти спрат

:pos2::pos2::pos2:
А кога го прашуваат
- НЕ ЗНАЕШ НАС?
-Не не...
Тони- Стари бе, шо ми глумиш популарност... (на игор)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
А ја се чудам зашо никој не реагира на нивново смеење ко дебили....
Ама па ако е монтирано, као си праат муабет луѓево со жириво?
елена се затепа дека ја знае песната од Тоше, другиов кажуваше зашо е фарбан плав... Не ми е врно луѓево сами да си праат муабет, евентуално ако има таму други луѓе....
Друго беше жирито тогаш..........Сузана Турунџиева и шште некои не ми текнува....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
oвој жтиов се додека не му го покажаа името одоздоле мислев дека е женско.
мајндфак.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Мислам дека детево е најбоље од сите до сеа:zver:

максимално го изреметија:tapp: нема ни да му текне да се РАШИШУВА више

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.469
Баш сакам да знам како се осеќале Тони, Игор и Каљопа коа ги гледале овие на телевизор и коментирале.
Сигурно победно од децава шо ги испореметија.
Тони очигледно е дека е стаен да мава ремет на се и сешто и на сите да им кажува не.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Целата поента на Идолот за мене падна у вода кога се дозна дека се монтирани. Не гледам веќе, ниту планирам да гледам, барем не аудицииве затоа што едноставно глупо ми е да гледам монтирано жири, тотално неприродно, како може да ми биде смешно кога смешките се наместени. Се што е наместено во вакви емисии не е интересно.
Не ми е јасно како луѓе како Џамбазов и Калиопи можеле да се согласат на вакво нешто, УЖАС. И сега којзнае они кои треселе зелени што уствари збореле, овие у монтажата може сосема од контекст да го извадат.

А за антиталентите... лошо е кога од дома за се те поддржуваат. Искреност пред се треба, а не да му кажуваш на детето дека пее како славеј, а тоа ни гавран не му е рамен.

H

HITCH

Гостин
Кога ќе се сретне жирито за прв пат со кандидатите? Јас мислам дека, дечките кои беа навредени слободно можат да пишуваат писма со поплаки до А1, на Вецко само уште тие му фалат сега :pos: :pos: :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мислам дека детево е најбоље од сите до сеа:zver:
Јас сум воодушевена од детево. После него се што ќе чујам ќе ми делува бледо.Ако стане пејач ќе му бидам највечи фан:cuc::cuc::cuc::cuc:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Целата поента на Идолот за мене падна у вода кога се дозна дека се монтирани. Не гледам веќе, ниту планирам да гледам, барем не аудицииве затоа што едноставно глупо ми е да гледам монтирано жири, тотално неприродно, како може да ми биде смешно кога смешките се наместени. Се што е наместено во вакви емисии не е интересно.
Не ми е јасно како луѓе како Џамбазов и Калиопи можеле да се согласат на вакво нешто, УЖАС. И сега којзнае они кои треселе зелени што уствари збореле, овие у монтажата може сосема од контекст да го извадат.

А за антиталентите... лошо е кога од дома за се те поддржуваат. Искреност пред се треба, а не да му кажуваш на детето дека пее како славеј, а тоа ни гавран не му е рамен.
Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:
Ова снимано е пред жири, ама друго беше во градовите жирито...Е сеа Кога прават ремет Игор и Тони на некои - тие не се вистинските што ги прикажуваат, и неккои сцено од жирито дури се повторуваат, КОЈ е толку будала кога ке му кажат испеј нешто народно - да испее од ЦЕЦА????? Ова е претерано , срамно...... требаше да им текне дека не се сами децата дека има некој што ке ги гледа на телевизија, и слушнете кога кандидатите зборуваат во позадина Ехо се слуша а кога жирито праи РЕМЕТ ништо нема од Ехо што значи тие се снимани каде што прават ремет и така на празно и потоа монтирани на други кандидати....ШТО Е СРАМОТА......

С

сашенко

Гостин
Имаше друго жири кога шетаа по градовите првото коло, најверојатно имало "таленти" овие на кои се газиме од смеење сега и за да не пропадне материјалот за смеење и да го пуштат на тв го намонтирале ова жири за да нема различни жирија

Kajgana Shop

На врв Bottom