Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

Овој Влатко само јас мислев дека женско е пред да видам име и презиме? Не гледам идол, ги гледав само клипчињата на темата во музика, ама од ова што го видов :nesvest:
Сфаќам дека и Тони и Игор настрана што се монтирани, се заебаваат многу ама децава треба да си знаат дека низ кариерите ќе се сретнат со уште 8343843284395436456802 исмевања, критики, пофалби и сл. Ако уште сега пуштаат солзи и ги погодува тоа подобро нека не се пријавуваат. И гледам се пријавиле со по 14-5 години ко овој Влатко, на нив гласот уште не им е ни формиран а пријавени на Идол :/

--- надополнето ---

Рекордни 9 и пол милиони прегледи на видео :)

Овие две ми се гледани, мислев има некое ново, таа Валентина у некое шоу на Мараја Кери :)

Овој Влатко само јас мислев дека женско е пред да видам име и презиме? Не гледам идол, ги гледав само клипчињата на темата во музика, ама од ова што го видов :nesvest:
Сфаќам дека и Тони и Игор настрана што се монтирани, се заебаваат многу ама децава треба да си знаат дека низ кариерите ќе се сретнат со уште 8343843284395436456802 исмевања, критики, пофалби и сл. Ако уште сега пуштаат солзи и ги погодува тоа подобро нека не се пријавуваат. И гледам се пријавиле со по 14-5 години ко овој Влатко, на нив гласот уште не им е ни формиран а пријавени на Идол :/
Да бе, сега ти текна то да го кажиш... ко поминаја снимањата во првио круг низ сите градој :)

Епа дечки, седете и гледајте, кое сценарио ќе ви го “збиберат“ Игор и Тони за дриблање.

и јас мислев дека влатко е женско :ija: а и како женско збора

најомилен глумец - дарамрач од бандини :pos2:

запаличу пола зграда :pos2:

од 1 ви до 4 ти спрат

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::p os2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::p os2::pos2:

и јас мислев дека влатко е женско :ija: а и како женско збора

најомилен глумец - дарамрач мафијаши (махијаванши) од бандини :pos2:

запаличу пола зграда :pos2:

од 1 ви до 4 ти спрат

:pos2::pos2::pos2:
А кога го прашуваат
- НЕ ЗНАЕШ НАС?
-Не не...
Тони- Стари бе, шо ми глумиш популарност... (на игор)

А ја се чудам зашо никој не реагира на нивново смеење ко дебили....
Ама па ако е монтирано, као си праат муабет луѓево со жириво?
елена се затепа дека ја знае песната од Тоше, другиов кажуваше зашо е фарбан плав... Не ми е врно луѓево сами да си праат муабет, евентуално ако има таму други луѓе....

Друго беше жирито тогаш..........Сузана Турунџиева и шште некои не ми текнува....

oвој жтиов се додека не му го покажаа името одоздоле мислев дека е женско.
мајндфак.

Мислам дека детево е најбоље од сите до сеа:zver:

максимално го изреметија:tapp: нема ни да му текне да се РАШИШУВА више

Баш сакам да знам како се осеќале Тони, Игор и Каљопа коа ги гледале овие на телевизор и коментирале.
Сигурно победно од децава шо ги испореметија.
Тони очигледно е дека е стаен да мава ремет на се и сешто и на сите да им кажува не.

Целата поента на Идолот за мене падна у вода кога се дозна дека се монтирани. Не гледам веќе, ниту планирам да гледам, барем не аудицииве затоа што едноставно глупо ми е да гледам монтирано жири, тотално неприродно, како може да ми биде смешно кога смешките се наместени. Се што е наместено во вакви емисии не е интересно.
Не ми е јасно како луѓе како Џамбазов и Калиопи можеле да се согласат на вакво нешто, УЖАС. И сега којзнае они кои треселе зелени што уствари збореле, овие у монтажата може сосема од контекст да го извадат.

А за антиталентите... лошо е кога од дома за се те поддржуваат. Искреност пред се треба, а не да му кажуваш на детето дека пее како славеј, а тоа ни гавран не му е рамен.

Кога ќе се сретне жирито за прв пат со кандидатите? Јас мислам дека, дечките кои беа навредени слободно можат да пишуваат писма со поплаки до А1, на Вецко само уште тие му фалат сега :pos: :pos: :pos:

Мислам дека детево е најбоље од сите до сеа:zver:

Јас сум воодушевена од детево. После него се што ќе чујам ќе ми делува бледо.Ако стане пејач ќе му бидам највечи фан:cuc::cuc::cuc::cuc:

Целата поента на Идолот за мене падна у вода кога се дозна дека се монтирани. Не гледам веќе, ниту планирам да гледам, барем не аудицииве затоа што едноставно глупо ми е да гледам монтирано жири, тотално неприродно, како може да ми биде смешно кога смешките се наместени. Се што е наместено во вакви емисии не е интересно.
Не ми е јасно како луѓе како Џамбазов и Калиопи можеле да се согласат на вакво нешто, УЖАС. И сега којзнае они кои треселе зелени што уствари збореле, овие у монтажата може сосема од контекст да го извадат.

А за антиталентите... лошо е кога од дома за се те поддржуваат. Искреност пред се треба, а не да му кажуваш на детето дека пее како славеј, а тоа ни гавран не му е рамен.
Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:

Како бе намонтирани? Со кого прават муабет децава, сигурно не сами со себе. Или? :nesvest:

Ова снимано е пред жири, ама друго беше во градовите жирито...Е сеа Кога прават ремет Игор и Тони на некои - тие не се вистинските што ги прикажуваат, и неккои сцено од жирито дури се повторуваат, КОЈ е толку будала кога ке му кажат испеј нешто народно - да испее од ЦЕЦА????? Ова е претерано , срамно...... требаше да им текне дека не се сами децата дека има некој што ке ги гледа на телевизија, и слушнете кога кандидатите зборуваат во позадина Ехо се слуша а кога жирито праи РЕМЕТ ништо нема од Ехо што значи тие се снимани каде што прават ремет и така на празно и потоа монтирани на други кандидати....ШТО Е СРАМОТА......

Имаше друго жири кога шетаа по градовите првото коло, најверојатно имало "таленти" овие на кои се газиме од смеење сега и за да не пропадне материјалот за смеење и да го пуштат на тв го намонтирале ова жири за да нема различни жирија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom