Водителката Миа Костова влегува во македонската "Плејбој" историја!

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се прашувам
Колку сме само назад,
шо немаме почесто голи цицки на Македонки по списанија,
транвестити кои шетаат по улуца,
педери за раче како уживаат во благодетите на животот,
педофили кои уживаат во прегратките на нашите ќерки (иако кај да е тука можеби ги стасуваме светските норми)

Штета навистина шо некако одсекогаш сме назад од светските норми и статистики

*irony
Не се праи улав и не споредувај голотија/еротика со педери, педофили и трансвестити.

Не се праи улав и не споредувај голотија/еротика со педери, педофили и трансвестити.

Не му замерувај,он цврсто се држи за традицијата и корените,можеби додека пишува на Кајгана седи на чардак и жена му кафе го служи од нога...

За арно нека е.. :))
Имаше една фото сесија за ексклузив,но немаше голотија :)) а и одговарала на неколку прашања..:))
клик

Дали некогаш би се сликала гола?
- За многу пари веројатно Да.

видиш,си стои на зборот..:))

Тарабите кој ѓи фарбаше. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Миа и Маја, те обратно

20ABB2884E88FC42A52E2F8703C8310A.jpg

Кој црн потег?
Што викаш ќерка да ти беше, сеедно ќе ти беше?

Ќерка ми има право што сака да прави со своето тело (нормално, ако е полнолетна)
А што толку традиционалниве еснафи се изнапопишале на темава, комплекс некој да не имате случајно?

Плејбој не е списание за секого, и се гледа дека сеуште не е списание за во Македонија, прво пола од населението се тешки простаци умаскирани како чувари на традицијата, а другата половина не сфаќа какво всушност списание е Плејбој. (свака част изузетцима)

Ќерка ми има право што сака да прави со своето тело (нормално, ако е полнолетна)
А што толку традиционалниве еснафи се изнапопишале на темава, комплекс некој да не имате случајно?

Плејбој не е списание за секого, и се гледа дека сеуште не е списание за во Македонија, прво пола од населението се тешки простаци умаскирани како чувари на традицијата, а другата половина не сфаќа какво всушност списание е Плејбој. (свака част изузетцима)

A додека не стане полнолетна ти ќе и кажуеш нели ?
Не е проблем у традиција или незнам што.
Проблем е што е за пари.
Ти изузетак си ?
За мене лично тој што ке стави пари на прво место не вреди 5 пари.

20ABB2884E88FC42A52E2F8703C8310A.jpg

дали некој ги препознава ова тарабиве и сликите од лисја доле паднати? Ако не с елажам ова фотосоесија е сликана во хавана :pos2: ебати дебилите немаат ни студио :pos2:

Е дааааа бе немам видено цицки,па на оваа ќе се палам.Па уште ми глуми некое менаџериште пред Хард Рок.

Абе све ок и тоа...
Ама изразите на лицата им се...како да не виделе qwr еден век...век и пол...:pos2:

Абе све ок и тоа...
Ама изразите на лицата им се...како да не виделе qwr еден век...век и пол...:pos2:

На садо мазо ми личат со погледиве,уште по некој камшик у раце...

дали некој ги препознава ова тарабиве и сликите од лисја доле паднати? Ако не с елажам ова фотосоесија е сликана во хавана :pos2: ебати дебилите немаат ни студио :pos2:

Се гледа дека Плејбој не е списание за тебе. И се потврдува тезата на мојот даскал по фотографија дека во Македонија фотографијата е на ептен ниско ниво.

Еве еден линк, не знам колку ќе ти служи, ама јас да го кажам она што е вистина. http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_portrait

Мене лично ми е здосадено од фотки во студио со сиво/бело платно во позадина. Премногу стерилни ми се таквите фотографии.

Се гледа дека Плејбој не е списание за тебе. И се потврдува тезата на мојот даскал по фотографија дека во Македонија фотографијата е на ептен ниско ниво.

Еве еден линк, не знам колку ќе ти служи, ама јас да го кажам она што е вистина. http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_portrait

Мене лично ми е здосадено од фотки во студио со сиво/бело платно во позадина. Премногу стерилни ми се таквите фотографии.

Ништо ти не разбираш иако учиш фотографија. Ок не морале во студио да сликаат али па хавана е задње место каде би требало да се прави екоја фотосесија. Нашиве се ептен мизерни во све, народот во мкд не го бива затоа на секое поле е последен па така и во ова што се нарекува плејбој.

Ништо ти не разбираш иако учиш фотографија. Ок не морале во студио да сликаат али па хавана е задње место каде би требало да се прави екоја фотосесија. Нашиве се ептен мизерни во све, народот во мкд не го бива затоа на секое поле е последен па така и во ова што се нарекува плејбој.

Не те пуштаат на врата во Хавана?

У секој случај популарноста нагло и се зголеми, тоа факт. Пред ова малку луѓе ја знаеја кога водеше Статус со Миа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom