Водителката Миа Костова влегува во македонската "Плејбој" историја!

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
па и мене ми е симпатична и затоа гледам бекстејџ (само ради неа) добро сега и ради драгана чуприна,маријанчето и снешка (иако снешка се треси кога збора ама лични се сите водителки)

Со прст покажана.....

......дека е 1 - та македонка која се сликала за плејбој

инаку таа беше облечена (за разлика од оваа како на нудистична плажа да е)

29.09pb-karolina3.jpg

а кога ќе ми текни на Каролинчето (до гуша облечено шо се вели зборот)

е таа е ДОМАЌИНКА
каролина сака да се еби ама неќи да му влези

па и мене ми е симпатична и затоа гледам бекстејџ (само ради неа) добро сега и ради драгана чуприна,маријанчето и снешка (иако снешка се треси кога збора ама лични се сите водителки)
ali site tri mi se gnasni na ponasanje
osven mozebi ovaja i cuprina
ali sneze nemozam da ja podnesam breee :O

inaku za slikive photo - shop :)

--- надополнето ---

ali u sekoj slucaj napredok e ova

za pari sve se pravi :)

каролина сака да се еби ама неќи да му влези

јас имам инфо дека акролина ептен се пуштила у промет :smir:

п.с. остај тоа сите кај нас с еправат морлани поштени невини а на страна или таму негде што би се рекло у темнина мислат никој не ги гледа што прават, ама еден ден ќе се покажат какво им е правото лице.

Убо шо си се сликала ама мене ме интересира друга работа.
Како може во Вест на насловна да објават таква фотографија, топлес!? Па тоа е дневен весник наменет за сите возрасти, мислам дека е несоодветно.
Исто претходно и за некој протест - топлес во украина мислам беше, на сите телевизии во вестите објавија снимки топлес девојки, во ударни термини. Не е важно дека можеби гледаат мали деца.
7F8EB064433F774C9D7F5BFB099403B1.jpg

Убо шо си се сликала ама мене ме интересира друга работа.
Како може во Вест на насловна да објават таква фотографија, топлес!? Па тоа е дневен весник наменет за сите возрасти, мислам дека е несоодветно.
Исто претходно и за некој протест - топлес во украина мислам беше, на сите телевизии во вестите објавија снимки топлес девојки, во ударни термини. Не е важно дека можеби гледаат мали деца.
7F8EB064433F774C9D7F5BFB099403B1.jpg

Не е битно тоа друже.Они одвај чекаат овакви риби за на насловна после тоа тиражот им иде како алва :)

Не е битно тоа друже.Они одвај чекаат овакви риби за на насловна после тоа тиражот им иде како алва :)

Треба да има некоја контрола. Па насловната на плејбој е подискретна од таа на вест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom