go igrav pred eden mesec .. ama prestanav.И, го игра некој ова чудо?
ја го играм скоро секој денИ, го игра некој ова чудо?
Одам на nvidia.com, неможам рачно да најдам драјвери, незнам точно која верзија да ја одберам.Warning: Your video card drivers are out of date. Go to the manufacturer's website for update instructions.
кажи цело име на графичката (десен клик на десктоп - пропертис - сетингс и читаш Display)Сецка играва.
Одам на nvidia.com, неможам рачно да најдам драјвери, незнам точно која верзија да ја одберам.
Неможам да скенирам .Одблокирав pop-ups, а тоа другото што пишува дека треба да кликнам на Yes, не ни ми се појави и останува само на Scanning System...
Имам nvidia geforce 6200
Driver date: 1/14/2009
Други информации ако ви требаат, кажете ми кои и каде да ги најдам
Кој драјвер треба да го симнам и инсталирам?
Среден е проблемот, пишав и во друга тема, таму ми помогнаакажи цело име на графичката (десен клик на десктоп - пропертис - сетингс и читаш Display)
оперативен систем исто
нека не те лаже графикатаСреден е проблемот, пишав и во друга тема, таму ми помогнаа
Почнав да играм, на прв поглед не ми замачкува очи, ќе видиме на 100-ти поглед шо ќе биде
Шо се добива и со колку реферали?Ако некој реши да направи акаунт би го замолил да се регистрира преку овој линк. http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3abe93f0784650726872
Ми требаат уште малку реферали за да добијам награда