zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.439
- Поени од реакции
- 6.091
Честито ))Еве денес едно другарче шо ме поднови...новата тренинг маица на Арсенал
E ова е тоа што му фали на арсенал, играчи со искуство, а не дечурлана (секоја чест на професорот за талентите) ама сепак е премиер лига и сите ги знаеме главните критериуми за успех и константно добра форма...па со среќа и догодина да ве видам пред ситиСкот Паркер се поблиску до Арсенал,
упс, го заборавив овој дрес, сепак изгледа дека повеќе ја сака црвено сината комбинација на нашиот дрес или пак не...
Овие што ги наброја,не се во прв тим,додека Клиши е.)Јас незнам што сте запнале со Клиши. Да, Клиши одигра многу под-просечни мечеви сезонава, али се сомневам дека ќе се најде некоја замена достојна за таа позиција.. и ако се најде, таа сигурно ќе биде многу по неквалитетна од она што го имаме сега. Не гледам на лагер играч, кој би можел да се донесе на таа позиција и да биде некое вистинско изненадување и освежување.
Според мене, Денилсон, Бентнер, Ебуе.. и кога би размислил уште малце, сигурно би нашол уште имиња кој попрво од Клиши би требале да си заминат.
Мене зборот ми е, што и онака лев бек, тешко се наоѓа, а знаејќи го Венгер, за Арсенал тоа е sci-fie. Ја би да му дам уште една шанса на Клиши..Овие што ги наброја,не се во прв тим,додека Клиши е.)
Клиши да си замине,но под услов да дојде Бејнс.
И да,немој Ебуе да го ставаш на таа листа.
Клиши од 2008 стагнира.Гибс е далеку од прв тим,а и детето 2 утакмици неможе да сврзе,само се повредува.Нема конкуренција,па можеби и затоа нема некој напредок кај него.Тешко се наоѓа лев бек,јас реков Бејнс перфектно решение,за едно 12 милиони.Истот се случува и со Сонг,факинг Денилсон му е конкуренција ида не тренира пак у прв тим ќе е..)Мене зборот ми е, што и онака лев бек, тешко се наоѓа, а знаејќи го Венгер, за Арсенал тоа е sci-fie. Ја би да му дам уште една шанса на Клиши..
Инаку за Ебуе, со сета почит и се што напрајл, сите знаеме дека освен со насмевката и шегата, не е веќе за во дресот на Арсенал. Време е мислам да му се даде шанса, на некое младо дете. (знам дека ви е доста од дечиња, али неговата позиција и второ-тимскиот статус, го овозможува тоа, бар за неговата позиција).