- Член од
- 14 февруари 2011
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 4
Браво за Николче За тоа со дресовите одма се заинтересирав да земам ама 18 фунтии бее поскапо од дресот емногу бе 18 фунти пошта да не може човек да си нарача
Браво за Николче За тоа со дресовите одма се заинтересирав да земам ама 18 фунтии бее поскапо од дресот емногу бе 18 фунти пошта да не може човек да си нарача
1 x Adult Home SS Shirt 10/11 H86821A(XL), price 28.00 each, total 28.00Незнам кај видовте 18 фунти...
мене комплет со име и двата беџа и шипинг ми искача 40.95
Не не , не е 18 фунти ,за 1 предмет е 8 фунти а за над 1 предмет - 12 фунти , Јас пробав со дрес од Насри(без двата беџа) и со шорцеви без бројка и ми излегува 38 фунти и поштарината 12 фунти = 50 фунти , амаа пак бее скапо еНезнам кај видовте 18 фунти...
мене комплет со име и двата беџа и шипинг ми искача 40.95
Епаа ти да не си од Бразил отиии Rest of the World ако е цената над 20 фунти тогаш имаш поштарина од 18 а во европа само за дрес е 8 фунти http://onlinestore.arsenal.com/page/deliveryinfo/&layout=popups барем така разбрав јас од ова1 x Adult Home SS Shirt 10/11 H86821A(XL), price 28.00 each, total 28.00
Name: Wilshere Shirt no: 19
Items: 28.00
Postage & packing: 18.00
Total: 46.00
Не сфаќам зошто вака ми прави? :/Не не , не е 18 фунти ,за 1 предмет е 8 фунти а за над 1 предмет - 12 фунти , Јас пробав со дрес од Насри(без двата беџа) и со шорцеви без бројка и ми излегува 38 фунти и поштарината 12 фунти = 50 фунти , амаа пак бее скапо е
--- надополнето ---
Епаа ти да не си од Бразил отиии Rest of the World ако е цената над 20 фунти тогаш имаш поштарина од 18 а во европа само за дрес е 8 фунти http://onlinestore.arsenal.com/page/deliveryinfo/&layout=popups барем така разбрав јас од ова
Абе може и испадна добро реваншов за се повеќе шанса да добијат играчите од втората постава особено и Ники да фати некој континуитет за пред Барса. Плус и Микел и Хендерсон добија шанса, а и Скилачи добро е да има што повеќе утакмици за да конечно се уклопи.Абе нема помали од XL затоа се евтини....
Инаку за победата ќе беше трагично за мене да не е подруго, сепак се ме тера да мислам на сумливи работи. Зарен неможевме првата да изиграме вака? Или пак сакаја реванш на домашен......
Можеби намерно играат реванш, на наш терен ради пари од влезнициАбе нема помали од XL затоа се евтини....
Инаку за победата ќе беше трагично за мене да не е подруго, сепак се ме тера да мислам на сумливи работи. Зарен неможевме првата да изиграме вака? Или пак сакаја реванш на домашен......
Зимај слободно, јас пред некое време земав XL, мислев ќе биде ко спаваќа али топ е.....Јас се мислам дали да зимам XL..