Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ви реков за Ники...
Иначе поголемо дрво од голман немам видено, срамота што не успеавме повеќе од 1 гол да им дадеме на гости.

Ajде Ники,сакам од тебе хет-трик :) :) :)

Николче докажува дека е класа, само така! :D
Овој Хендерсон не е лош, фини пасови,центаршутеви.. ќе го биде :)

Иии браво бе.
Очекував многу глупа игра и победа со глуп гол :pos:
Но играме одлично,браво за Шамах и Бенднтер :bravo:

Абе ви реков за Ники...
Иначе поголемо дрво од голман немам видено, срамота што не успеавме повеќе од 1 гол да им дадеме на гости.
За кој зборуваш?
Ако беше наменето за АЛМУНИЈА, ДА!
Каква ветрушка еј!
Како ли само може така да лета?
А за првово полувреме, браво!
Ебуе многу ми се свиѓа со продорите, Диаби добро игра, Росицки пробува шири игра, Бени не го има не го има бап гол! два пати веќе... а што ме зачуди головите беа прекрасно изведени! Бравос!
Чамак, е тој играч многу го сакам... многу ми се исполни душава кога даде гол, едноставно се израдував колку што се израдував и на погодокот на РвП во финалето....
Ајде второ одиме и уште по цврсто!

Николче докажува дека е класа, само така! :D
Овој Хендерсон не е лош, фини пасови,центаршутеви.. ќе го биде :)
Не го играат многу,но гледам цело време трча се отвара,бара топка.За со Лејтон добар е.
Инаку Росицки ми изгледаше доста жив,добро играше,но од друга страна и Денилсон изгледаше добар,така да,не ми е мерило некако за нивната форма :)),но головите на Бендтнер беа одлични пак да кажам.:)))

На клупата сите ставиле ќебиња и капи и пола спијат пола гледат со едно око :pos:

И да Алмуниа - :kesa:, дебил.
Ебуе заборавил да игра фудбал дефинитивно,доста грешка пасови,лошо се движи во простор,едноставно заборавил да игра како десен бек или премногу добар е Сања,па тоа го прави Ебуе лош ?:) Не сериозно,мора да се подобри во играта.:))

Цело полувреме барам стримови наваму натаму сум,едниствено головите ги видов.Од играта нишо.Де збор два повеќе за овој младичов :)

Цело полувреме барам стримови наваму натаму сум,едниствено головите ги видов.Од играта нишо.Де збор два повеќе за овој младичов :)

добро игра,брз е добро се снаоѓа.
имаше 1 грешка мислам во додавањето,изведе еден слободен многу добар центаршут но немаше кој да скокне :)
http://atdhenet.tv/34946/watch-arsenal-vs-leyton-orient
еве ти линк во второ ќе го погледаш :)

:vozbud:.
Уклучувам лајвскор глеам Ники 2 гола? :vozbud:
Абе ви реков, The Dynamic Duo! :pipi:

Росицки повреда,Насри ин,Николче хет-трик :pos2:

Од денес клиши лево крило само да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom