Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Аршавин - Ники - Насри и ќе биде се во ред ;)

Аршавин - Ники - Насри и ќе биде се во ред ;)
Незнам дали Насри треба да се користи пред утакмицата со Барселона...
така да би бил за Арша/Росицки-Чамак-Бени во нападот.
И не би било лошо доколку повторно го видиме Диаби во тимот зашто добро се покажа против Лејтон по една мала пауза отсуство :)

ЕДИТ:
http://younggunsblog.co.uk/2010/12/news-round-up/

Конечно нешто ново и за Фримпонг.
Се надевам не го заборавивте а?
Момчето според Венгер е на само 1 месец од враќање од онаа ужасна повреда што ја здоби летоска кога играше одлично според мене !

Арон и Лорен се во тимот за утре.
Цеск има поголеми шанси да игра,одколку Сонг против Барса.
И Венгер очекува Хендерсон да биде првотимец во иднина :))

Оф леле... као што сме малери пак ни Сонг ни Цеск и ќе идеме дури и послаби од лани кога барем го имавма Тео :(

Венгер најдобар менаџер за претходниов месец,РвП не е најдобар играч туку Паркер,божеее...:jaj:

Ќе убијам некој бе!
Од кај сеа Сонг толку повреден пу да ти ебам се!
:nerv:

Toлку сум разочаран и преку кур ми се овие повреди шо веќе се исто ми се фаќа.....

Како бе Сонг повреден? коа се повреди па тој??? не ми се верува значи, колку поише ги чува Венгер, толку поише се повредуваат:S
Сонг, Фабрегас, РВП и Тео.. ако без овие одиме на кампот ке биде пак мизерии...

Чекај сеа, едни викате 20 души нема да играле, други еден или двајца.. официјално, кој нема да игра на кампот?

Чекај сеа, едни викате 20 души нема да играле, други еден или двајца.. официјално, кој нема да игра на кампот?

РВП и Волкот сигурно не играт.
Фабрегас и Сонг имаат шанси(фабрегас поголеми)

Јас не ни знаев дека Сонг е повреден, некој овде напомена дека била мала повреда и ќе се врати.
Дали нашиот медицински тим не ни е у ред бе што е работава, заради повредите секоја година губиме важни натпревари....

Јас не ни знаев дека Сонг е повреден, некој овде напомена дека била мала повреда и ќе се врати.
Дали нашиот медицински тим не ни е у ред бе што е работава, заради повредите секоја година губиме важни натпревари....

Они наместо да ги излечат,уште толку ги докрајчуваат :pos2:

Денилсон неќам ни да ги видам а не па да ми игра фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom