Фан Клуб: Арсенал

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127

:pos2:

:)

Е еве го видеото што го најдов :) :)
Неможам добро да разберам што точно разговараат ,но на еден дел му кажуваат да признае за голот дека сакал да нафрли а не да шутира кон голот :)

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Го гледам голот на Аршавин и неможам да се изнагледам, каква перфектна контра, во два-три потега.. фантастика! Дојде петок, али сеуште ми врие крвта од средата.. !

Ако ако, нека врие до 8 Март, има време ;)

Подобра атмосфера до сега не сум видел во ЛШ!
Па да, ако си почнал сега да гледаш фудбал ;)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
еве што прочитав кај филе на фб
Поминаа часови.
Еуфоријата спласна.
Но, не и кај „гунери„.
И со право, затоа што имаат прекрасен момент за радост и еуфорија.

Можеби ова чувство со приближувањето на 8-ми март ќе ми бледее се` повеќе и повеќе, но сега сум сигурен дека е тука.

После најубавиот натпревар сезонава, од сите аналитички, фудбалски и нумерички аспекти, знам дека веќе нема да ми биде криво и тука да е крајот, сезонава.

На Камп Ноу судијата (кој и да е) може да свирне и два пенали против Барселона, може Алвеш да заработи и црвен картон, може Максвел да си постигне и автогол, може и Меси да има три стативи и уште 4 „стопостотни„ промашени.

Можеби ќе ми биде во тој миг криво, но генерално, сигурно не.

Ако воопшто некој во Европа игра толку допадлив, симпатичен, отворен и атрактивен фудбал, каков е оној нашиот, тогаш тоа е токму Арсенал. Оној кој во само неколку минути успеа да го направи пресвртот и покрај одличната игра на Блауграна.

Можеби само едно да ми е криво, што ова вчера не беше Финале, па макар и да беше истиот резултат на крај. Токму така, макар и да беше истиот резултат на крај.

Арсен Венгер заслужува да застане еднаш на врвот во Европа.
Оваа генерација на топџиите заслужува да им се поклони Европа.
Црвено-белите навивачи редно е да го имаат совршениот ден во нивниот живот.

Арсенал нема да е штета ако ја победи Барселона, во која и да е фаза.
Затоа што Арсенал игра Фудбал.
Затоа што Арсенал не се плаши од никој.
Затоа што Арсенал знае што сака да гледа секој фудбалски вљубеник, па макар биле тоа и „каталонските волшебници„.

Затоа и токму сега знам дека нема да ми е жал и тоа да се случи на 8-ми.

Иако на пат е нова ремунтада.
Иако длабоко во себе го знам конечниот резултат од овој двомеч.
Иако имам чувство дека сум го гледал и тој натпревар кој сите допрва го очекуваат.
Иако знам дека и Бетмен и Васко и Пепи и Лука и Крки и Милка и Џоле и Дитка и Ема и Игор и Љупче и Боби и Никса и Сибин и Богдан и Јоана и Бојан и сите кои не ги наборив дека ќе се радуваат на крај, јас знам дека нема да бидам тажен и да не се оствари тоа што јас го знам.

Знам дека некој ќе биде тажен на 8-ми март.

Јас сигурно, не. Каков и да е крајот.

Затоа што ова беше најубавата фудбалска претстава сезонава.

Затоа што ова беше Фудбал.

Само нека се повтори истата игра кај гостите, за Ремунтадата да може да биде комплетна . . . фер, достоинствена и незаборавна.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Длабоко во душата на Филе, ланската рана која прскалките на Камп Ноу му ја нанесоа, и покрај интензивната нега, повторно почнува да се шири.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
LoGix таман да го ставам видеото си ме претекнал ..... :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Неможам добро да разберам што точно разговараат ,но на еден дел му кажуваат да признае за голот дека сакал да нафрли а не да шутира кон голот :)
На изјавата после натпреварот рече дека не му била целта да шутира.Али заеби ,кога секогаш првична цел е да се даде голот :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. иначе, знае некој кај се зоки, сонне, зеус.. и остали? :pishtoldz

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
LoGix таман да го ставам видеото си ме претекнал ..... :D
Брз сум :)))

.. иначе, знае некој кај се зоки, сонне, зеус.. и остали? :pishtoldz
Зоки почна да слика,нема време да пишува/ а кога има пишува на АМСК почесто.:)) Сонне пишува по 2-3 пати месечно,најверојатно и тој зафатен.:)),а Зеус,како да се откажа од форумот,не е активен веќе. :)) ,ама не се само они :)),илузионер,тино,олитеа....ехх на времето 5-6 души само активни бевме :))
пс: иако е најјак потписот,ќе морам да го мењам,многу кб бил. :nesum:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Најдете го на видео или на анимација како што е потписов на Логикс, имаше еден навивач со шал на арсенал по голот на Робин Ван Перси почна да се радува ненормално... Јако е ! Иначе честито победа, заборавив да ви честитам. Со мудра игра на кампот идете даље.

Kajgana Shop

На врв Bottom