Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
еииијјј ахахаха не ме засмејувај еднаш тепале мизерно на барса и одма се најјаки ахахаха дека бевте на другите 10 утакмици во ЛШ со барса, ова ви е прва победа над барселона али летајте у ваздух додека можете оти за 3 недели доаѓате во пеколот наречен Ноу Камп. не се трескај џабе ахахааахахаха Барса е убедливо најдобрата екипа на планетата, еден пораз од Арсенал нишо не мењава
:pipi:Го докажаа тоа вчера :pipi:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито нека ви е победата... Ве надигравме во секој поглед, Барса им одржа лекција на учениците од Емирати, но неискористените шанси ни се вратија како бумеранг... Барса самата се победи вчера...
Вчера беше празник на фудбалот, исто ќе е и на 8 ми март... Ние остај што ќењавме пред натпреварот со Интер, тоа е право на секој фан да верува во својот тим, верувавме и го победивме Интер ( но Интер имаше 2 гола предност дома ( благодарение на другарот на Моу ), Интер има дефанзивци 2 класи подобри од оние на Арсенал + Барса посгна и втор гол против Интер кој не беше признаен... АРСЕНАЛ НЕ Е Е ИНТЕР !!!!!
ВИЕ лани верувавте на победа на Камп Ноу, па и постигнавте први гол, но знаете дека Лео одигра слабо на Емирати и лани, така беше и годинава, но таму ТОКМУ ТОЈ ве реши....
Камп Ноу е тврдината на Барселона, таму се случувале чуда и ќе продолжат да се случуваат ( а за победа на Арсенал не е потребно чудо, туку само еден гол, благодарение на добриот резултат што го имаме од Емирејтс, т.е гол во гости )

Еден гол предност не значи ништо... Барселона игра најдобро кога е најпотребно... Се гледаме на Камп Ноу, на новиот празник за очи кој ќе го одиграат нашите омилени екипи.... :smir:

Како може да сте не надиграле кога и ние имавме реално одлични шанси за гол кои Ван Перси и ретко ги утиња, а и статистички гледано повеќе шутеви имавме. Во посед на топка, на некои страни гледам како вие имате 61, а на БиБиСи кој е најдобар Англиски медиум гледам 53 % дека имате.
А и поседот да ти кажам многу и не ме засега, затоа што мене не ми се интересни тие ваши 30 подавања што ги правите пред ваш шеснаесетник, па кога конечно ќе се решите во напад да тргнете ја губите топката.
Повеќе ми се допаѓаат оние како на Бентнер-Вилшер-Фабрегас-Насри за вториот гол.

За вториот болд, погледни го мојот претходен коментар кој може ќе испадне и споен со овој.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Како може да сте не надиграле кога и ние имавме реално одлични шанси за гол кои Ван Перси и ретко ги утиња, а и статистички гледано повеќе шутеви имавме. Во посед на топка, на некои страни гледам како вие имате 61, а на БиБиСи кој е најдобар Англиски медиум гледам 53 % дека имате.
А и поседот да ти кажам многу и не ме засега, затоа што мене не ми се интересни тие ваши 30 подавања што ги правите пред ваш шеснаесетник, па кога конечно ќе се решите во напад да тргнете ја губите топката.
Повеќе ми се допаѓаат оние како на Бентнер-Вилшер-Фабрегас-Насри за вториот гол.

За вториот болд, погледни го мојот претходен коментар кој може ќе испадне и споен со овој.
Јас не велам за поседот, туку повеќе за играта на Чави и Иниеста против Цеск и Вилшер на средината на теренот... Во тој поглед сакам да кажам дека Чави и Иниеста ги надиграа вашите везни играчи, а исто и Бускетс одигра одличен натпревар... За одбраната си во право... Во вториот натпревар го немаме Пиќе, но за таа сметка се враќа Пујол... Слабата алка во одбраната вчера беше Максвел, кој не верувам дека ќе го видеме на вториот натпревар.Тогаш ќе стартува Адриано...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас не велам за поседот, туку повеќе за играта на Чави и Иниеста против Цеск и Вилшер на средината на теренот... Во тој поглед сакам да кажам дека Чави и Иниеста ги надиграа вашите везни играчи, а исто и Бускетс одигра одличен натпревар... За одбраната си во право... Во вториот натпревар го немаме Пиќе, но за таа сметка се враќа Пујол... Слабата алка во одбраната вчера беше Максвел, кој не верувам дека ќе го видеме на вториот натпревар.Тогаш ќе стартува Адриано...
Она што сакам да ти кажам е дека ако гледаме во тој поглед на ваша игра со 30 подавања на своја половина пред да се тргне во напад, точно, Цеск имаше очајна утакмица. Ама кога ќе видиш од друга страна, Цеск имаше 2 клучни подавања за Ван Перси да излезе сам со голман кои беа одбиени, Цеск имаше клучно подавање кон Насри за вториот гол, во тој поглед Цеск ги надигра и Чави и Иниеста. За Вилшер не сакам да коментирам затоа што доволно е да се знае дека е играч на натпреварот кој буквално се бореше секаде на теренот.
За Иниеста кога веќе збориме, незнам што толку изигра подобро од Насри на пример..според мене подобар беше Насри.
Едно да се признае треба, а тоа е дека само Меси е ниво над сите. Кога има 100 постотна шанса сигурно ја има Меси, а ако ја нема Меси тогаш сигурно подавањето го направил Меси.

Од вашата одбрана во дефанзива го пошувам само Пујол, срце остава човекот на терен. Другите искрено се мачкина кашлица.

А бидејќи ти толку не настојуваше,еве не мора, ама баш сакам да видам што сега ќе искоментира вашиот член dennis_JJ за она што го цитирав.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Aбе,конечно Аршавин го смени начинот на прослава на голој :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А дали Барса е свесна дека 80% од играта им се базира на Меси?
(Не) дај боже да ви се повреди на еден месец има мака да мачите со мизерни тимови

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Се извинувам што се мешам..но ако смеам да прашам на што се должи овој оптимизам во вашиот фан клуб за утрешниот (денешниот) двобој против Барселона?
Виде сега зошто? :tv:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
нека се тешат сите навивачи од барса дека тие се подобриот тим од нас се кажа се вчера на дело кај ви беше чави и семоќниот иниеста дури не знаев и дека игра а баш ке ги видам таму без пике и пујол баш ме интересира колку гола ке примат и коа ке им го збрца фабрегас тогаш ке пукнат од завист хехе само напред ганери ништо не ми можат циганиве од каталонија:pos2:

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-thanks-the-fans-for-their-support видите професорот каква чест им прави на навивачите то царе то венгер

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
DJ-Kos partnership have conceded a total of 5 goals in 15 games while Arsenal have scored a total of 39 goals in those games

Kajgana Shop

На врв Bottom