Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
Нема гајле за тим како Лејтон. Додека не игра во ПЛ или ЛШ, во ред е. А и очекувам Вермален следната недела да се врати па да изигра некоја поситна утакмица додека се врати во топ форма.

Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam

ма никој нека не игра од овие што играа вчера...
треба и со трет тим да ги победиме лејтон

Аииииииииии,лејтон...:tapp: Се надеват овие бре? :)

дечки ќе ви кажам само едно...Пујол се враќа од повреда овој викенд така да не се ногу надевајте дека нема да игра на реваншот инаку во врска со утакмицата, нека ви е честито победата :smir:

п.с. гледаме се на Ноу Камп, знаете шо ве чека таму :vozbud::vozbud:

Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:

Мала промена на корисничкото име и то.Иначе од Шамак очекувам многу против Лејтон.Голче мора да даде човекот. :)

Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:

Интер успеаа да ја минат барселона, така шо се затворија во одбраната односно изиграа анти-фудбал, затоа шо имат јака одбрана, а арсенал немат јака одбрана како интер, не играт таква тактика како интер со затворање, така да незнам како мислат да изиграт на кампот. По ова шо го пиша гледа се дека си имаш комплекси од барселона како многу други фанови, ако гледаш реално ќе си признаеш дека интер лани изигра пичкарската а не тука да се фалеш во смисла дека интер се појаки или незнам шо, али да не спомнуваме за лани гледај оваа година. Вие гледајте од Баерн да не испаднете :helou:

Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...

maicanapre.png

maican1297963364.png

“Djourou has a back problem,” the manager told TV Online on Thursday

Мислам дека не е нешто сериозно,ако е, го наебавме.

:))
овој со знамето што трчаше :pos2:
Иначе кај можат да се испечатат маици?

^
Ја пошто сум од Кочани ќе носам кај amazonce го има тука и на форумот под истиот ник...иначе за друго место поима неам

Видеото закон...у живо да ја осетиме таа атмосфера едншка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom