Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.545
- Поени од реакции
- 10.326
cestito pobeda i od mene pa so sreka na kampot :smir:
Шо бе,смени аватар? :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
cestito pobeda i od mene pa so sreka na kampot :smir:
Нема гајле за тим како Лејтон. Додека не игра во ПЛ или ЛШ, во ред е. А и очекувам Вермален следната недела да се врати па да изигра некоја поситна утакмица додека се врати во топ форма.Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
Шо бе,смени аватар? :tv:
дечки ќе ви кажам само едно...Пујол се враќа од повреда овој викенд така да не се ногу надевајте дека нема да игра на реваншот инаку во врска со утакмицата, нека ви е честито победата :smir:
п.с. гледаме се на Ноу Камп, знаете шо ве чека таму![]()
Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:
“Djourou has a back problem,” the manager told TV Online on Thursday
Мислам дека не е нешто сериозно,ако е, го наебавме.
Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...
![]()
![]()