- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
аууу страшна атмосферааа)
овој со знамето што трчаше :pos2:
Иначе кај можат да се испечатат маици?
аууу страшна атмосферааа)
овој со знамето што трчаше :pos2:
Иначе кај можат да се испечатат маици?
Не ги лажи децата дека ти си поиграл со фотошоп ,уште од сабајлево истиве на ганерблог ги имаше...Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...
ахахахаха немој да си идете посерени со петарда како реалај ај сеа на камп ноу уште пет да им дајме
Кој дел од ова дека сме НАЈЈАКИ не го разбра?ахахахаха немој да си идете посерени со петарда како реал
Ако сакаш да ти пратам PSD? дај да ги видам од ганерблого ако не...Не ги лажи децата дека ти си поиграл со фотошоп ,уште од сабајлево истиве на ганерблог ги имаше...
Честито нека ви е победата... Ве надигравме во секој поглед, Барса им одржа лекција на учениците од Емирати, но неискористените шанси ни се вратија како бумеранг... Барса самата се победи вчера...Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:
http://gunnerblog.com/?p=2754Ако сакаш да ти пратам PSD? дај да ги видам од ганерблого ако не...
Вие играте,ние даваме голови.Абе у фудбал поседот на топка се брои или головите?:raz:Дајте помош малку.Друго Барса не се победи сама,колку шо знам Аршавин и Ван Песри се играчи на Арсенал За Интер нешо.Лани го имаше Жозе,којшто не го почитувам баш како тренер но ете.И да добро викаж АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР!!!АРСЕНАЛ НЕ Е БАРСА!!!АРСЕНАЛ Е НАД СИТЕ!!!!Честито нека ви е победата... Ве надигравме во секој поглед, Барса им одржа лекција на учениците од Емирати, но неискористените шанси ни се вратија како бумеранг... Барса самата се победи вчера...
Вчера беше празник на фудбалот, исто ќе е и на 8 ми март... Ние остај што ќењавме пред натпреварот со Интер, тоа е право на секој фан да верува во својот тим, верувавме и го победивме Интер ( но Интер имаше 2 гола предност дома ( благодарение на другарот на Моу ), Интер има дефанзивци 2 класи подобри од оние на Арсенал + Барса посгна и втор гол против Интер кој не беше признаен... АРСЕНАЛ НЕ Е Е ИНТЕР !!!!!
ВИЕ лани верувавте на победа на Камп Ноу, па и постигнавте први гол, но знаете дека Лео одигра слабо на Емирати и лани, така беше и годинава, но таму ТОКМУ ТОЈ ве реши....
Камп Ноу е тврдината на Барселона, таму се случувале чуда и ќе продолжат да се случуваат ( а за победа на Арсенал не е потребно чудо, туку само еден гол, благодарение на добриот резултат што го имаме од Емирејтс, т.е гол во гости )
Еден гол предност не значи ништо... Барселона игра најдобро кога е најпотребно... Се гледаме на Камп Ноу, на новиот празник за очи кој ќе го одиграат нашите омилени екипи.... :smir:
ТОА АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР, ГО МИСЛЕВ ВО СМИСОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА ДЕФАНЗИВЕН РЕД КАКО ИНТЕР, А И НИКОГАШ НЕМА АРСЕНАЛ ДА ИГРА БУНКЕР... Инаку Арсенал ми е втор омилен клуб, додека Интер ми е најомразениот клуб после комшиите од Мадрид... Се гледаме во БарселонетаВие играте,ние даваме голови.Абе у фудбал поседот на топка се брои или головите?:raz:Дајте помош малку.Друго Барса не се победи сама,колку шо знам Аршавин и Ван Песри се играчи на Арсенал За Интер нешо.Лани го имаше Жозе,којшто не го почитувам баш како тренер но ете.И да добро викаж АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР!!!АРСЕНАЛ НЕ Е БАРСА!!!АРСЕНАЛ Е НАД СИТЕ!!!!
На кампот очекувам стварно доста тежок наптревар,лани Лео не направи гашти,но истото сценарио ова година нема да се повтори од проста причина што сега сме со сите освен Верма , но изглеа и он ќе ви дојде на Кампот.
Со среќа на Кампот и очекувам навистина добар меч.
Кажи ми ако ја направиш втората како ќе ти излезе и колку пари.Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...
Никогаш не вели никогаш.:smir:За бункер и ја не верувам,али за тоа дека Арсенал нема дефанзивен ред не би се сложил дека Интер има многу појака одбрана од Арсенал,нијанси да .)Напрај споредба Мајкон-Сања,Лусио-Кошченли,Самуел-Вермален,Киву-Клиши ќе видиш дека нема некоја голема разлика.Посебно шо Мајкон веќе не е тој Мајкон шо го знаеме,а Сања е се повеќе Сања шо не го знаеме,ко некој вонземјанецТОА АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР, ГО МИСЛЕВ ВО СМИСОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА ДЕФАНЗИВЕН РЕД КАКО ИНТЕР, А И НИКОГАШ НЕМА АРСЕНАЛ ДА ИГРА БУНКЕР... Инаку Арсенал ми е втор омилен клуб, додека Интер ми е најомразениот клуб после комшиите од Мадрид... Се гледаме во Барселонета
А како мислите вие да не примите гол на Ноу Камп?Интер успеаа да ја минат барселона, така шо се затворија во одбраната односно изиграа анти-фудбал, затоа шо имат јака одбрана, а арсенал немат јака одбрана како интер, не играт таква тактика како интер со затворање, така да незнам како мислат да изиграт на кампот. По ова шо го пиша гледа се дека си имаш комплекси од барселона како многу други фанови, ако гледаш реално ќе си признаеш дека интер лани изигра пичкарската а не тука да се фалеш во смисла дека интер се појаки или незнам шо, али да не спомнуваме за лани гледај оваа година. Вие гледајте од Баерн да не испаднете :helou:
еииијјј ахахаха не ме засмејувај еднаш тепале мизерно на барса и одма се најјаки ахахаха дека бевте на другите 10 утакмици во ЛШ со барса, ова ви е прва победа над барселона али летајте у ваздух додека можете оти за 3 недели доаѓате во пеколот наречен Ноу Камп. не се трескај џабе ахахааахахаха Барса е убедливо најдобрата екипа на планетата, еден пораз од Арсенал нишо не мењаваКој дел од ова дека сме НАЈЈАКИ не го разбра?