Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
Нема гајле за тим како Лејтон. Додека не игра во ПЛ или ЛШ, во ред е. А и очекувам Вермален следната недела да се врати па да изигра некоја поситна утакмица додека се врати во топ форма.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam
ма никој нека не игра од овие што играа вчера...
треба и со трет тим да ги победиме лејтон

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Аииииииииии,лејтон...:tapp: Се надеват овие бре? :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
дечки ќе ви кажам само едно...Пујол се враќа од повреда овој викенд така да не се ногу надевајте дека нема да игра на реваншот инаку во врска со утакмицата, нека ви е честито победата :smir:

п.с. гледаме се на Ноу Камп, знаете шо ве чека таму :vozbud::vozbud:
Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Мала промена на корисничкото име и то.Иначе од Шамак очекувам многу против Лејтон.Голче мора да даде човекот. :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:
Интер успеаа да ја минат барселона, така шо се затворија во одбраната односно изиграа анти-фудбал, затоа шо имат јака одбрана, а арсенал немат јака одбрана како интер, не играт таква тактика како интер со затворање, така да незнам како мислат да изиграт на кампот. По ова шо го пиша гледа се дека си имаш комплекси од барселона како многу други фанови, ако гледаш реално ќе си признаеш дека интер лани изигра пичкарската а не тука да се фалеш во смисла дека интер се појаки или незнам шо, али да не спомнуваме за лани гледај оваа година. Вие гледајте од Баерн да не испаднете :helou:

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
“Djourou has a back problem,” the manager told TV Online on Thursday

Мислам дека не е нешто сериозно,ако е, го наебавме.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
:))
овој со знамето што трчаше :pos2:
Иначе кај можат да се испечатат маици?

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
^
Ја пошто сум од Кочани ќе носам кај amazonce го има тука и на форумот под истиот ник...иначе за друго место поима неам

Видеото закон...у живо да ја осетиме таа атмосфера едншка...

Kajgana Shop

На врв Bottom