Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Си поиграв малку у Фотошоп па напраив две маички утре ќе одам да си испечатам една мајќе ми...

Не ги лажи децата дека ти си поиграл со фотошоп :) ,уште од сабајлево истиве на ганерблог ги имаше...

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Не се надевајте многу или на прскалки се надевате како со интер? И со интер кењавте исто вака па го примивте писмото од нив ...:smir:
Честито нека ви е победата... Ве надигравме во секој поглед, Барса им одржа лекција на учениците од Емирати, но неискористените шанси ни се вратија како бумеранг... Барса самата се победи вчера...
Вчера беше празник на фудбалот, исто ќе е и на 8 ми март... Ние остај што ќењавме пред натпреварот со Интер, тоа е право на секој фан да верува во својот тим, верувавме и го победивме Интер ( но Интер имаше 2 гола предност дома ( благодарение на другарот на Моу ), Интер има дефанзивци 2 класи подобри од оние на Арсенал + Барса посгна и втор гол против Интер кој не беше признаен... АРСЕНАЛ НЕ Е Е ИНТЕР !!!!!
ВИЕ лани верувавте на победа на Камп Ноу, па и постигнавте први гол, но знаете дека Лео одигра слабо на Емирати и лани, така беше и годинава, но таму ТОКМУ ТОЈ ве реши....
Камп Ноу е тврдината на Барселона, таму се случувале чуда и ќе продолжат да се случуваат ( а за победа на Арсенал не е потребно чудо, туку само еден гол, благодарение на добриот резултат што го имаме од Емирејтс, т.е гол во гости )

Еден гол предност не значи ништо... Барселона игра најдобро кога е најпотребно... Се гледаме на Камп Ноу, на новиот празник за очи кој ќе го одиграат нашите омилени екипи.... :smir:

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Да истата слика е од таа земена само како ресурс иначе јас лично си ги праев маичките...како шо гледаш дека имам два вида напраено ама со ќе ти докажувам тука овоа е арсенал форум не фотошоп, грми ајде...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Честито нека ви е победата... Ве надигравме во секој поглед, Барса им одржа лекција на учениците од Емирати, но неискористените шанси ни се вратија како бумеранг... Барса самата се победи вчера...
Вчера беше празник на фудбалот, исто ќе е и на 8 ми март... Ние остај што ќењавме пред натпреварот со Интер, тоа е право на секој фан да верува во својот тим, верувавме и го победивме Интер ( но Интер имаше 2 гола предност дома ( благодарение на другарот на Моу ), Интер има дефанзивци 2 класи подобри од оние на Арсенал + Барса посгна и втор гол против Интер кој не беше признаен... АРСЕНАЛ НЕ Е Е ИНТЕР !!!!!
ВИЕ лани верувавте на победа на Камп Ноу, па и постигнавте први гол, но знаете дека Лео одигра слабо на Емирати и лани, така беше и годинава, но таму ТОКМУ ТОЈ ве реши....
Камп Ноу е тврдината на Барселона, таму се случувале чуда и ќе продолжат да се случуваат ( а за победа на Арсенал не е потребно чудо, туку само еден гол, благодарение на добриот резултат што го имаме од Емирејтс, т.е гол во гости )

Еден гол предност не значи ништо... Барселона игра најдобро кога е најпотребно... Се гледаме на Камп Ноу, на новиот празник за очи кој ќе го одиграат нашите омилени екипи.... :smir:
Вие играте,ние даваме голови.Абе у фудбал поседот на топка се брои или головите?:raz:Дајте помош малку.Друго Барса не се победи сама,колку шо знам Аршавин и Ван Песри се играчи на Арсенал :) За Интер нешо.Лани го имаше Жозе,којшто не го почитувам баш како тренер но ете.И да добро викаж АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР!!!АРСЕНАЛ НЕ Е БАРСА!!!АРСЕНАЛ Е НАД СИТЕ!!!!
На кампот очекувам стварно доста тежок наптревар,лани Лео не направи гашти,но истото сценарио ова година нема да се повтори од проста причина што сега сме со сите освен Верма , но изглеа и он ќе ви дојде на Кампот.
Со среќа на Кампот и очекувам навистина добар меч. :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Вие играте,ние даваме голови.Абе у фудбал поседот на топка се брои или головите?:raz:Дајте помош малку.Друго Барса не се победи сама,колку шо знам Аршавин и Ван Песри се играчи на Арсенал :) За Интер нешо.Лани го имаше Жозе,којшто не го почитувам баш како тренер но ете.И да добро викаж АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР!!!АРСЕНАЛ НЕ Е БАРСА!!!АРСЕНАЛ Е НАД СИТЕ!!!!
На кампот очекувам стварно доста тежок наптревар,лани Лео не направи гашти,но истото сценарио ова година нема да се повтори од проста причина што сега сме со сите освен Верма , но изглеа и он ќе ви дојде на Кампот.
Со среќа на Кампот и очекувам навистина добар меч. :)
ТОА АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР, ГО МИСЛЕВ ВО СМИСОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА ДЕФАНЗИВЕН РЕД КАКО ИНТЕР, А И НИКОГАШ НЕМА АРСЕНАЛ ДА ИГРА БУНКЕР... Инаку Арсенал ми е втор омилен клуб, додека Интер ми е најомразениот клуб после комшиите од Мадрид... Се гледаме во Барселонета :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
ТОА АРСЕНАЛ НЕ Е ИНТЕР, ГО МИСЛЕВ ВО СМИСОЛ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА ДЕФАНЗИВЕН РЕД КАКО ИНТЕР, А И НИКОГАШ НЕМА АРСЕНАЛ ДА ИГРА БУНКЕР... Инаку Арсенал ми е втор омилен клуб, додека Интер ми е најомразениот клуб после комшиите од Мадрид... Се гледаме во Барселонета :)
Никогаш не вели никогаш.:smir:За бункер и ја не верувам,али за тоа дека Арсенал нема дефанзивен ред не би се сложил дека Интер има многу појака одбрана од Арсенал,нијанси да .)Напрај споредба Мајкон-Сања,Лусио-Кошченли,Самуел-Вермален,Киву-Клиши ќе видиш дека нема некоја голема разлика.Посебно шо Мајкон веќе не е тој Мајкон шо го знаеме,а Сања е се повеќе Сања шо не го знаеме,ко некој вонземјанец :)

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
^
Па прашав другарот шо се познава со детето дека планирам да печатам , и ми кажа дека ќе ме кошта 900 ден само за сликата оти има три бои + маица да си купиш, значи во една боја е 300 денара...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Интер успеаа да ја минат барселона, така шо се затворија во одбраната односно изиграа анти-фудбал, затоа шо имат јака одбрана, а арсенал немат јака одбрана како интер, не играт таква тактика како интер со затворање, така да незнам како мислат да изиграт на кампот. По ова шо го пиша гледа се дека си имаш комплекси од барселона како многу други фанови, ако гледаш реално ќе си признаеш дека интер лани изигра пичкарската а не тука да се фалеш во смисла дека интер се појаки или незнам шо, али да не спомнуваме за лани гледај оваа година. Вие гледајте од Баерн да не испаднете :helou:
А како мислите вие да не примите гол на Ноу Камп?
Како прво, ќе бидете многу поотворени од минатата година затоа што бркате победа. Како второ, минатата година примивте гол кога Арсенал играше со втор тим.
Како трето, одбраната ви е тиња!
Дај Боже сите играчи да бидат здрави на Арсенал плус со враќањето на Сања во екипата, па нема да ме чуди и 2 гола да дадат при отворена Барселона, а тогаш ќе ви треба 4 за да идете понатаму.

Интер се бранеше, точно, ама тоа значи и дека не ја нападна тиња одбраната на Барселона.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Кој дел од ова дека сме НАЈЈАКИ не го разбра? :)
еииијјј ахахаха не ме засмејувај еднаш тепале мизерно на барса и одма се најјаки ахахаха дека бевте на другите 10 утакмици во ЛШ со барса, ова ви е прва победа над барселона али летајте у ваздух додека можете оти за 3 недели доаѓате во пеколот наречен Ноу Камп. не се трескај џабе ахахааахахаха Барса е убедливо најдобрата екипа на планетата, еден пораз од Арсенал нишо не мењава

Kajgana Shop

На врв Bottom