Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Logix, дефинитивно го имаш најдобриот потпис икад на овој фанклуб :) .. и Бушидо, фала што ме потсети, дечкото кај и да е ќе си го смени аватарот :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ushte jas falev za slavenje, a ? Top momci, top, nemam zborovi...

Koscielny, Sczenhy, Wilshere = 10, i toa zasluzeni... Bravo...

Ne pisham nishto poke, samo Uzivajte !

Pozdrav od mene

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
дечки ќе ви кажам само едно...Пујол се враќа од повреда овој викенд така да не се ногу надевајте дека нема да игра на реваншот инаку во врска со утакмицата, нека ви е честито победата :smir:

п.с. гледаме се на Ноу Камп, знаете шо ве чека таму :vozbud::vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/djourou-it-was-amazing-to-face-messi
Морам да забележам... одлична изјава на Џуру само во еден сегмент најдов место за мала дигресија...
"We will take confidence [from stopping Messi]. That's a big boost to go away with. It will be a different game [in the Nou Camp] so we need to show the same focus and have good communication at the back like we did tonight.
Ако може да се каже така, поради тоа што најголема мака имаа тие двајца посебно првото полувреме во комуникацијата...се приметуваше... посебно за првиот трк на Меси и за погодокот... и двајцата тргнаа го видоа другиот и запреа... со што се укажува дека немале баш комуникација на ниво ...
Се надевам тоа ќе се среди комплетно... и ќе одиме на нова победа , па и нерешен резултат на Камп Ноу!

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дечки да ви честитам победа, иако не сум фан на Арсенал али вчера ми го наполнивте срцево што ги тепавте овие пацериве. Имате звер од голман и се надевам на ваква добра партија и во Барселона, па да ви укључат пак прскалки како шо ни напраија нас лани. Поздрав!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ѕверски беше публиката кога пееше We've got Cesc Fabregas :D

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Многу жално што не ја победивме фарса вчера, тоа го сториа судиите :pos2::pos2:

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Дали има видео кај што се пееше песната??

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Џуру во недела нема да игра, нешто мала повреда имал, другиве сите се океј, очекувам многу голчиња во недела......Ме плаши само тој Скилачи :se_ molam

Kajgana Shop

На врв Bottom