Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Рио нема физички предиспозиции за сега да игра во премиер лига... идна сезона претпоставувам ќе иде на позајмица во англија па дури после тоа ќе заигра кај нас... ќе видиме можеби грешам... башка до тогаш може мн работи да се сменат, да си иде Фабрегас, Насри да биде прекомандуван во средина итн итн... како и да е сигурен сум Венгер ќе најде место за детево ако продолжи вака...

За со Барса... баш размислував денес... одбраната што ја игравме со Волвс ако приметивте беше многу висока скоро до половина терен... сигурен сум дека така со Барса нема да играме меѓутоа во глобала сезонава одбраната ни е поставена високо што на ваков натпревар против едни брзи напаѓачи како Вила Меси и Педро може да не чини.
Е сеа Џуру не верувам дека ќе игра фластер од проста причина што овие тројца што ги набројав ги менуваат позициите во текот на натпреварот и убеден сум дека Џуру на пример нема да го брка Меси десно... исто мислам дека и доколку се стави фластер Џуру на некој од овие тројца ќе го јадеме или со црвен за џуру или ќе не убијат пошто џуру е супер во воздушни дуели меѓутоа не е толку брз.

наше е да си ја играме нашата стандарна игра и НИЕ да имаме посед на топката... ако Барса нема посед нема ни да биде закана пошто ретко кога Барса игра на контри пошто цело време они ја контролираат играта (Со Хихон вчера имаа 76% посед).
Рецептот за победа е според мене да се држи топката и стрпливо да се напаѓа преку Волкот посебн пошто се спори и Пике и Милито... исто така многу ќе зависи од Сонг и Џеки односно како ќе успеат да го затворат Чави
Се слагам со целиот пост и само да додадам дека волку високо ни е поставена одбраната уште откога ја сменивме формацијата. Поради тоа и некогаш страдаме, ама па со одличен Сонг е и голем плус.

Баш сакам да видам како ќе се снајде Аршавин при голем пресинг...Не предвидувам светла утакмица за него...се надевам дека нема да бидам во право.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Предходно, напишав, РЅРѕ РєСѓР·РЅР°С С€Рѕ излезе.. Реков дека мечот беше топ, како Рё целиот тим, Рё РјРё Рµ мило...

Прочитав дека одбраната РЅРё Рµ РІРёСЃРѕРєРѕ, Рё дека така играме... Точно, делумно дека одбраната РЅРё Рµ РІРёСЃРѕРєРѕ, РЅРѕ Сас таму Рё СР° гледам причината Р·Р° добрата РёРіСЂР° РІРѕ одбрана РЅР° РЏСѓСЂСѓ, Рё токму тука, верувале или РЅРµ СР° гледам шансата Р·Р° победа над Барса.. Зошто !? РЎРѕ таква РІРёСЃРѕРєР° одбрана ниту Рниеста ниту Чави нема РґР° имаат шанса Р·Р° РёРіСЂР°, Р° знаеме дека Барселона без РѕРІРёРµ РґРІР°Сца Рµ само 30%, РѕРґ РєРѕРё 25% СЃРµ Меси... Затоа прекинување РЅР° нивните напади РЅР° нивната половина СЃРѕ ваков РЎРѕРЅРі Рё онаков Џек, СЃРµ фантастичен начин Р·Р° тоа Барселона РґР° Р±РёРґРµ неутрализирана...

Друга ствар, пресреќен СЃСѓРј, СЃРѕ фактот дека РРёРѕ даде РіРѕР» Р·Р° Феенорд.. Рсто така, РјРѕРµ мислење Рµ дека, РЅРµ РјРѕСЂР° РґР° Рµ точно, дека С‚РѕС СњРµ Р±РёРґРµ иднината РЅР° Арсенал Рё РЅРµ СЃРµ слагам дека нема физички предиспозиции Р·Р° РџР›... РџР° Рё Аршавин изгледа така, слабо, РїР° РЅРµ РјРѕСЂР° РґР° значи... Рднината РЅР° С‚РѕС С„СѓРґР±Р°Р»РµСЂ, РєРѕС РјРё прави голем кеф, Р·Р° играчкиот кадар РЅР° Арсенал, Рµ баш РєР°С РЅР°СЃ, Рё верувам дека Арсен РІРѕ наредните 3-4 РіРѕРґРёРЅРё, СњРµ смета РЅР° него, Р° РѕРґ наредната веќе, СњРµ Р±РёРґРµ РІРѕ тимот РЅР° располагање РЅР° Венгер... РЊРµ РіРѕ Р±РёРґРµ РѕРґ него...

А сега, се спремате за среда ?

--- надополнето ---

Makedonec_7 напиша:
РџСЂедхРС•РТ‘РР…РС•, РР…РВ°РС—РёС€РВ°РР†, РР…РС• РєСѓРВ·РР…Р°С� С€РС• РС‘РВ·РВ»РВµРВ·РВµ.. РРВµРС”РС•РР† РТ‘РВµРС”РВ° РСечот Р±ешРВµ С‚РС•РС—, РС”РВ°РС”РС• РС‘ РЎвЂРµлиот С‚РС‘РС, РС‘ РСРС‘ РВµ РСРС‘РВ»РС•...

РџСЂочитРВ°РР† РТ‘РВµРС”РВ° РС•РТ‘Р±СЂанатРВ° РР…РС‘ РВµ РІисРС•РС”РС•, РС‘ РТ‘РВµРС”РВ° С‚РВ°РС”РВ° РС‘РС–РЎР‚РВ°РСРВµ... РСћРѕС‡РР…РС•, РТ‘РµлуРСРР…РС• РТ‘РВµРС”РВ° РС•РТ‘Р±СЂанатРВ° РР…РС‘ РВµ РІисРС•РС”РС•, РР…РС• С�ас С‚РВ°РСРЎС“ РС‘ РЎпїЅРВ° РС–РВ»РВµРТ‘РВ°РС РїСЂичРёнатРВ° РВ·РВ° РТ‘РѕбратРВ° РС‘РС–РЎР‚РВ° РР†РС• РС•РТ‘РВ±РЎР‚РВ°РР…РВ° РР…РВ° ЎвЂљРС•РС”РСРЎС“ туРС”РВ°, РІеруРР†РВ°РВ»РВµ РС‘РВ»РС‘ РР…РВµ РЎпїЅРВ° РС–РВ»РВµРТ‘РВ°РС РЎв‚¬Р°нсатРВ° РВ·РВ° РС—РС•РВ±РВµРТ‘РВ° РР…РВ°РТ‘ РвЂР°СЂСЃРВ°.. ЗоштРС• !? РРЋРС• С‚РВ°РС”РР†РВ° РІисРС•РС”РВ° РС•РТ‘РВ±РЎР‚РВ°РР…РВ° РЅиту РпїЅРР…РёестРВ° РЅиту РВ§РВ°РР†РС‘ РР…РВµРСРВ° РТ‘РВ° РС‘РСР°ат С€РВ°РР…РЎРѓРВ° РВ·РВ° РС‘РС–РЎР‚РВ°, РВ° РВ·РР…РВ°РВµРСРВµ РТ‘РВµРС”РВ° РвЂР°СЂСЃРВµРВ»РС•РР…РВ° РВ±РВµРВ· РС•РР†РС‘РВµ РТ‘РІаС�СвЂРВ° РВµ РЎРѓРВ°РСРС• 30%, РС•РТ‘ РС”РС•РС‘ 25% РЎРѓРВµ РњесРС‘... ЗатРС•РВ° РїСЂекинувањРВµ РР…РВ° РР…РС‘РР†РР…РёС‚РВµ РР…РВ°РС—РВ°РТ‘РС‘ РР…РВ° РР…РёвнатРВ° РС—РС•РВ»РС•РР†РС‘РР…РВ° РЎРѓРС• РР†РВ°РС”РС•РР† РРЋРС•РР…РС– РС‘ РС•РР…РВ°РС”РС•РР† РРЏРВµРС”, РЎРѓРВµ фантастичРВµРР… РЅачРС‘РР… РВ·РВ° С‚РС•РВ° РвЂР°СЂСЃРВµРВ»РС•РР…РВ° РТ‘РВ° РВ±РС‘РТ‘РВµ РЅеутрРВ°РВ»РС‘РВ·РёСЂРВ°РР…РВ°...

ДруРС–РВ° ствар, РїСЂесреќРВµРР… РЎРѓРЎС“РС, РЎРѓРС• фактот РТ‘РВµРС”РВ° РРС‘РС• РТ‘РВ°РТ‘РВµ РС–РС•РВ» РВ·РВ° РВ¤РВµРВµРР…РѕСЂРТ‘.. Р�СЃС‚РС• С‚РВ°РС”РВ°, РСРС•РВµ РСРёСЃР»ењРВµ РВµ РТ‘РВµРС”РВ°, РР…РВµ РСРѕСЂРВ° РТ‘РВ° РВµ точРР…РС•, РТ‘РВµРС”РВ° тоС� РЎСљРВµ РВ±РС‘РТ‘РВµ РС‘РТ‘РР…РёнатРВ° РР…РВ° РђСЂСЃРВµРР…РВ°РВ» РС‘ РР…РВµ РЎРѓРВµ РЎРѓРВ»РВ°РС–РВ°РС РТ‘РВµРС”РВ° РР…РВµРСРВ° С„РС‘РВ·РёС‡РС”РС‘ РС—РЎР‚РВµРТ‘РёСЃРС—РС•РВ·РёСвЂРС‘РС‘ РВ·РВ° РСџР›... РСџРВ° РС‘ РђСЂС€РВ°РР†РС‘РР… РС‘РВ·РС–РВ»РВµРТ‘РВ° С‚РВ°РС”РВ°, РЎРѓРВ»РВ°РВ±РС•, РС—РВ° РР…РВµ РСРѕСЂРВ° РТ‘РВ° РВ·РЅачРС‘... РпїЅРТ‘РР…РёнатРВ° РР…РВ° тоС� фуРТ‘РВ±Р°лер, РєоС� РСРС‘ РС—РЎР‚РВ°РР†РС‘ РС–РС•РВ»РВµРС Рєеф, РВ·РВ° РёграчРєиот Рєадар РР…РВ° РђСЂСЃРВµРР…РВ°РВ», РВµ Р±аш РєаС� РЅас, РС‘ РІеруРР†РВ°РС РТ‘РВµРС”РВ° РђСЂСЃРВµРР… РР†РС• РЅарРВµРТ‘РР…РёС‚РВµ 3-4 РС–РС•РТ‘РС‘РР…РС‘, РЎСљРВµ РЎРѓРСетРВ° РР…РВ° РР…РВµРС–РС•, РВ° РС•РТ‘ РЅарРВµРТ‘РЅатРВ° РІеќРВµ, РЎСљРВµ РВ±РС‘РТ‘РВµ РР†РС• С‚РС‘РСРѕС‚ РР…РВ° СЂасРС—РѕлагањРВµ РР…РВ° Р’РВµРР…Ріер... РРЉРВµ РС–РС• РВ±РС‘РТ‘РВµ РС•РТ‘ РР…РВµРС–РС•...

РС’ РЎРѓРВµРС–РВ°, РЎРѓРВµ РЎРѓРС—РЎР‚РВµРСатРВµ РВ·РВ° РЎРѓРЎР‚РВµРТ‘РВ° ?
So e fintata so Kajganata so mi izlegvat hieroglifi ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
како пишуваш? незнам имаш нешто помешано со поддршката ваљда

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Emi ko ke pisham so makedonska poddrshka mi izlegva taka, a ko ke pisham, ete so english, vaka, normalno... Sho e fintata ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Emi ko ke pisham so makedonska poddrshka mi izlegva taka, a ko ke pisham, ete so english, vaka, normalno... Sho e fintata ?
Не е до тебе.Поради менувашето,чачкањето итн имат некои грешки од кајгана кои ќе ги кореграат во најскоро време.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
da ne saka nekoj kladba na avatar na mesec dena deka ke ve pobedime na emirati?????pisete pp:smir:

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Нешто не си ми убеден, чим бараш само месец дена да трае кладбата.. :icon_lol:
ajde ti odredi do koga da trae prifakam:smir:

--- надополнето ---

konzerva напиша:
mesec rekov za ponatamu da se kladam so ovie od real deka ke gi skinime na santijago:smir:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628

--- надополнето ---

mesec rekov za ponatamu da se kladam so ovie od real deka ke gi skinime na santijago:smir:
Се шалев, инаку прифакам кладбата, месец дена носење аватар по твоја/моја желба во зависност од тоа кој победи. Во случај на нерешено, никому ништо.. прифаќаш?

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Се шалев, инаку прифакам кладбата, месец дена носење аватар по твоја/моја желба во зависност од тоа кој победи. Во случај на нерешено, никому ништо.. прифаќаш?
gotovo prifakam :smir: pa so sreka i na tebe i na mene :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
gotovo prifakam :smir: pa so sreka i na tebe i na mene :)
Ќе го носиш мојот аватар. :)

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-no-crazy-gamble-on-nasri-for-barca

Ја да сум не би ризикувал.Како шо рече и самиот Венгер имам и други важни утакмица како со Лејтон-мејтон у ФА куп,после финалето у Карлинг Куп ии реваншот со Барса :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
уште малце и ке дојде нашиот момент за одмазда леле како ке падне барса на емиратес толку сум сигурен па мислам дека и без самир ке ги тепаме :vozbud:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Чек да видам

--- надополнето ---

[ QUOTE=Makedonec_7;4093879]РВ§РВµРС” РТ‘РВ° РР†РС‘РТ‘РВ°РС[/QUOTE]

Ne znam, poke... Sho e kako e so bukvite glupi

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не ми се допаѓа тоа шо вика Цеск дека Барса се најдобри.

Kajgana Shop

На врв Bottom