Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Честито нека ни е победава.Од ван Перси сум многу задоволен,само се нервирам оти имаат слаба реализација.Ако Волкот дадеше некоја од неговите шанси утд ке ги стасавме со гол разликата а сеа пак заостануваме.За Вермален сум многу срекен :salut:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Cross from the right, Miyaichi chests it down the box, pulls it past the defender with his right foot and smashes it in with his left.
Во вториот натпревар веќе гол,уфф што играч ќе стане детево :))

Eве и видео :))

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Gijon и даде гол на Барса во 15 мин,зошто и ние да не и дадеме во среда 2-3 :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Cross from the right, Miyaichi chests it down the box, pulls it past the defender with his right foot and smashes it in with his left.
Во вториот натпревар веќе гол,уфф што играч ќе стане детево :))

Eве и видео :))

Очекувам да го гледаме наредна сезона во Арсенал, а зошто да не.....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
On Van Persie's knee injury...
Yes [he is OK]. He looks alright, I think he will be alright for Wednesday. I have decided not to talk about the challenge.

Ова болдираново ама ич не ми се свиѓа.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
On Van Persie's knee injury...
Yes [he is OK]. He looks alright, I think he will be alright for Wednesday. I have decided not to talk about the challenge.

Ова болдираново ама ич не ми се свиѓа.
Што не ти се свиѓа?

Ван Перси е океи,го гледав и неговото интервју и рече дека е ќе биде спремен за среда. :))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со Самир, Џуру, Цеск и РвП , и секако Волчко против Барса на која се надевам ќе и шкоди овој шок од Гијон ( или пак си ги чувале силите за нас...) ќе извадиме добар резултат!
Најбитно од се е да не се прими погодок на домашен терен...
ПС: Погодокот на Рио, посебно ударот и одот на таа топка... ЧУДО ОД ДЕТЕ!
Едно ми е жал само...што игра исто што и Волчко, нема да го замени него, но ќе мора да му се бара нова позиција на која ќе може да игра исто така ...но со оглед дека игра и со лева и со десна одлично ќе може да се позиционира сигурен сум на обете страни како и полушпиц ... само нека се Ис-кали како што е редот :]

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Со Самир, Џуру, Цеск и РвП , и секако Волчко против Барса на која се надевам ќе и шкоди овој шок од Гијон ( или пак си ги чувале силите за нас...) ќе извадиме добар резултат!
Најбитно од се е да не се прими погодок на домашен терен...
ПС: Погодокот на Рио, посебно ударот и одот на таа топка... ЧУДО ОД ДЕТЕ!
Едно ми е жал само...што игра исто што и Волчко, нема да го замени него, но ќе мора да му се бара нова позиција на која ќе може да игра исто така ...но со оглед дека игра и со лева и со десна одлично ќе може да се позиционира сигурен сум на обете страни како и полушпиц ... само нека се Ис-кали како што е редот :]
Напротив, Рио игра првично на левата страна каде што е Аршавин моментално

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
РўРѕРї меч... Јас само РЅРµ СЃСѓРј задоволен РѕРґ РЅРѕРІРёРѕІ изглед РЅР° РљР°Сганава

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Напротив, Рио игра првично на левата страна каде што е Аршавин моментално
А сега нас Насри ни игра таа позиција и мноооогу му одговара :) а младичов се гледа дека има голем потенцијал само место кого ке го игра чичко Венгер :P.
За мечот со барса,мислам дека можеме да победиме на Емирати зашто одбраната им е ѓубре а се надевам дека така и ке им остане :).Само ме интересира ако Венгер го стави фластер Џуру на некој играч кој би бил тој,Вила,Меси?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Рио нема физички предиспозиции за сега да игра во премиер лига... идна сезона претпоставувам ќе иде на позајмица во англија па дури после тоа ќе заигра кај нас... ќе видиме можеби грешам... башка до тогаш може мн работи да се сменат, да си иде Фабрегас, Насри да биде прекомандуван во средина итн итн... како и да е сигурен сум Венгер ќе најде место за детево ако продолжи вака...

За со Барса... баш размислував денес... одбраната што ја игравме со Волвс ако приметивте беше многу висока скоро до половина терен... сигурен сум дека така со Барса нема да играме меѓутоа во глобала сезонава одбраната ни е поставена високо што на ваков натпревар против едни брзи напаѓачи како Вила Меси и Педро може да не чини.
Е сеа Џуру не верувам дека ќе игра фластер од проста причина што овие тројца што ги набројав ги менуваат позициите во текот на натпреварот и убеден сум дека Џуру на пример нема да го брка Меси десно... исто мислам дека и доколку се стави фластер Џуру на некој од овие тројца ќе го јадеме или со црвен за џуру или ќе не убијат пошто џуру е супер во воздушни дуели меѓутоа не е толку брз.

наше е да си ја играме нашата стандарна игра и НИЕ да имаме посед на топката... ако Барса нема посед нема ни да биде закана пошто ретко кога Барса игра на контри пошто цело време они ја контролираат играта (Со Хихон вчера имаа 76% посед).
Рецептот за победа е според мене да се држи топката и стрпливо да се напаѓа преку Волкот посебн пошто се спори и Пике и Милито... исто така многу ќе зависи од Сонг и Џеки односно како ќе успеат да го затворат Чави

Kajgana Shop

На врв Bottom