Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Possible starting XI: Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin. Најверојатно со овие играчи ке настапиме утре и очекувам лесна победа

Џуру и Сонг дефинитивно го минале тестот
Росицки повреден на натпреварот за репрезентацијата...

Possible starting XI: Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin. Најверојатно со овие играчи ке настапиме утре и очекувам лесна победа

Искрено ќе бидам изненаден ако Џуру стартува... не верувам дека ќе биде ризикуван баш пред натпреварот со Барса

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-showed-barca-too-much-respect - Не знам дали и годинава ќе биди така...

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/vermaelen-set-to-return-in-the-reserves - Добро е, полека но сигурно... Уште Аршавин да се врати во форма, и Вермален во тимот, и исто ко да сме купиле две засилувања, без пари...

Со среќа утре, ом да одморам малце

Ајмо момци очекувам добар викенд за нас, да ги напуниме Волвс денес и да намалиме разликата со ѓаволиве дека очекувам таму нерешен резултат....

Ајмо момци очекувам добар викенд за нас, да ги напуниме Волвс денес и да намалиме разликата со ѓаволиве дека очекувам таму нерешен резултат....

Ja па очекувам пораз :pipi:

Ja па очекувам пораз :pipi:

Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....

Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....

Цела ја гледав баче,ќе го утепав Силва...Нишо ни од твоите ни од моите очекувања.Ајде сега да ги наполниме ВОЛВС :nesum::pos2:

за малку нерешено али страшен гол на Руни

Team in full: Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Arshavin, Walcott, Van Persie

Со ваква реализација тешко дека ќе ја поминеме Барса.
Инаку Вилшер е ѕвер. Ме остава со отворена уста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom