Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Читав оценки за мечот на Англија, и видов дека Вилшир бил доста задоволителен, и од коментарите по форумот...Не го гледав мечот, но добро е што, горе-долу сите „презживеаа“, или пак сега за сега нема повредени.... Добро е..

Сонг беше најавен на Градски, но видов дека не дошол... Нели, ќе биде во тимот за викендот !? Или пак, му беше мака, да иди до Македонија !? :pos2:

--- надополнето ---

Едит: Ми фали сликата, која моментално (10.02.2011, 00:08), се наоѓа на www.arsenal.com ...Hope, this will be, our season... Hope so ! :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Читав оценки за мечот на Англија, и видов дека Вилшир бил доста задоволителен, и од коментарите по форумот...Не го гледав мечот, но добро е што, горе-долу сите „презживеаа“, или пак сега за сега нема повредени.... Добро е..

Сонг беше најавен на Градски, но видов дека не дошол... Нели, ќе биде во тимот за викендот !? Или пак, му беше мака, да иди до Македонија !? :pos2:

--- надополнето ---

Едит: Ми фали сликата, која моментално (10.02.2011, 00:08), се наоѓа на www.arsenal.com ...Hope, this will be, our season... Hope so ! :)
Од каде тоа Сонг дека бил најавен ? Уште пред да се повреди не беше во списокот на играчи кои ке доаѓаат во Македонија.:smir:

Инаку,Џеки изигра едно полувреме,ваљда не се повреди,Тео околу 60 минути минути ми се чини.Асистираше за голот на Бент.
Шчежни не примил гол и најверојатно не осеќал болка,така да добро е.
Сања изиграл 90 минути,но цврсто дете е,со Волвс ќе може да игра,а со Барса нема право,така да ќе одмара.Клиши и Лорен не играле.
Аршавин бил еден од најдобрите на теренот.Најверојатно изиграл 90 минути(не сум сигурен).
И Росицки,конечно постигна гол.Колку играл незнам..:))

Најверојатно ќе се вратат сите дома живи и здрави.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Еве ја сликата не ги мучи да кликнат :))))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Од каде тоа Сонг дека бил најавен ? Уште пред да се повреди не беше во списокот на играчи кои ке доаѓаат во Македонија.:smir:

Инаку,Џеки изигра едно полувреме,ваљда не се повреди,Тео околу 60 минути минути ми се чини.Асистираше за голот на Бент.
Шчежни не примил гол и најверојатно не осеќал болка,така да добро е.
Сања изиграл 90 минути,но цврсто дете е,со Волвс ќе може да игра,а со Барса нема право,така да ќе одмара.Клиши и Лорен не играле.
Аршавин бил еден од најдобрите на теренот.Најверојатно изиграл 90 минути(не сум сигурен).
И Росицки,конечно постигна гол.Колку играл незнам..:))

Најверојатно ќе се вратат сите дома живи и здрави.
Идиотот на МТВ, кажа дека во последен момент, откажал ?! Иначе гаф од него, ах беее, „моментално се присутни, триста и пол гледачи на стадионот...“, а сакал да кажи „три и пол илјади“, ал јбг.. Јас па, дури очекувам да знае поќе од нас за Сонг... :pos2:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Идиотот на МТВ, кажа дека во последен момент, откажал ?! Иначе гаф од него, ах беее, „моментално се присутни, триста и пол гледачи на стадионот...“, а сакал да кажи „три и пол илјади“, ал јбг.. Јас па, дури очекувам да знае поќе од нас за Сонг... :pos2:

Мош ја гледа Македонија???Ја од дамна сум скаран со репрезентацијата бре. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
На Џеки не му е ништо не се секирајте :)

"It was just good to be out there," said the teenager. "To play with the players who were on show was just brilliant. I'm delighted and it's good to get off to a winning start on my debut.
"Obviously, it is a big game for your country but I think the main thing was for me to go out and play my game. Hopefully, I showed that.

"I was a little bit nervous before the game but the lads were great. I'm delighted with my performance.
"I knew I would only play 45 minutes. It was a great experience and hopefully I can get more. At half-time I was desperate to get out but the boss said 'you have got some big games coming up for your club'.
"Playing with Rooney and Lampard was great and I'm going to treasure that forever."

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
http://www.taratur.com/node/20901 - Барселона се откажа од Фабрегас (изворот е солиден, бидејќи истата вест ја видов и на сајт на англиски јазик, како и следната)

http://www.taratur.com/node/20895 - Тешко веројатно, или чекај да се преформулирам... Невозможно !

--- надополнето ---

Арсенал, 7ма недела по ред, на спортклуб, сабота, 16 00 - Арсенал - Вулверхемптон... Пред тоа, Јунајтед - Сити

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Аааа,веќе досадно е без Арсенал.Дајте ваму да дое сабота да си гледам фудбалче,мада пред недела дена после утакмицата со Њукасл неќав ич да ги гледам :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.facebook.com/pages/Makedonski-fanovi-na-Arsenal/186340781399983

Група на ФБ за Арсенал, нешто како Фан Клуб... Се поставуваат новости, слики од утакмиците, занимливости...
ПС: Дали ми се чини или немаме повредени играчи од синоќа?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Екипо кои ќе ви бидат повредени за со нас освен Насри? Уствари дали имате друг повреден освен него

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Екипо кои ќе ви бидат повредени за со нас освен Насри? Уствари дали имате друг повреден освен него
Џуру би требало да се врати здрав и прав,пу пу да не го урочам. Сонг би требало исто да се врати, и него да не го урочам :). Вермален е повреден, а Сања нема да игра поради суспензија.

Кај вас?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Џуру би требало да се врати здрав и прав,пу пу да не го урочам. Сонг би требало исто да се врати, и него да не го урочам :). Вермален е повреден, а Сања нема да игра поради суспензија.

Кај вас?
Тарзан (Пујол) е повреден. Другите сите здрави и прави идат во Лондон :)

Kajgana Shop

На врв Bottom