Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Здраво јас сум нов член во форумот лојален фан на арсенал редовно го читам вашиот овој фан клуб и ми се допаѓаат мислењата се надевам на соработка и пред се барем 3 трофеи сезонава за нашиот клуб :salut:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Здраво јас сум нов член во форумот лојален фан на арсенал редовно го читам вашиот овој фан клуб и ми се допаѓаат мислењата се надевам на соработка и пред се барем 3 трофеи сезонава за нашиот клуб :salut:
welcome

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Подобар? И тој ќе дели дресови па подобар е или? Хахаха.:vozbud:
Хахаха не не, ама барем имам една слика со него :)
Шала, шала нормално ;)

Ајде добредојде Makaveli_Gunner па биди што поредовен.

Иначе сега се пуштив на форум на Лориент и сум пријатно изненаден во тоа како ја следат кариерата на Кошелни во Арсенал и колку се радуваат навивачите на тоа што е повикан за репрезентација.
Исто така се радуваат и дека Евра не е повикан :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас ви го донесов овој Макавели, ако прави проблеми известете ме.
п.с. ЗокиАрсенал: Ти да го пазиш. :)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Фала на пречекувањето и ке бидам поредовен се разбира а за Лориент ништо не ме чуди што е повикан за репрезентација последните 5 утакмици игра во топ форма и баш ми е мило за Евра сеа ке се ослободи место за нашиот лев бек

--- надополнето ---

Јас ви го донесов овој Макавели, ако прави проблеми известете ме.
п.с. ЗокиАрсенал: Ти да го пазиш. :)
ме заинтересира батката за форумов што да се прави :vozbud:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Фала на пречекувањето и ке бидам поредовен се разбира а за Лориент ништо не ме чуди што е повикан за репрезентација последните 5 утакмици игра во топ форма и баш ми е мило за Евра сеа ке се ослободи место за нашиот лев бек

--- надополнето ---

ме заинтересира батката за форумов што да се прави :vozbud:
Добредојде во фан-клубо Ганер.Па заедно со тебе да си славиме 7 трофеи ова сезона,а не три. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добредојде. :smir:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Само да има трофеи а сигурен сум за тоа по играта што ја прикажуваат нашите да го цитирам мојот идол 2pac :For every dark night, there's a brighter day а сеа е најшиот brighter day :vozbud:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Welcome

--- надополнето ---

Само да има трофеи а сигурен сум за тоа по играта што ја прикажуваат нашите да го цитирам мојот идол 2pac :For every dark night, there's a brighter day а сеа е најшиот brighter day :vozbud:
Ајде бе, го слушаш „чоекот“ !? Браво

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
се разбира дека го слушам екстра најдов и фан на арсенал и фан на 2pac peace dude:je::eek:ftopic:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
се разбира дека го слушам екстра најдов и фан на арсенал и фан на 2pac peace dude:je::eek:ftopic:
Тука се ќе најдиш ! :)

Едит:

Напаѓачот на лондонскиот премиерлигаш Арсенал Робин ван Перси е убеден дека неговиот тим има реални шанси да му ја одземе првата позиција во Премиер лигата на актуелниот лидер Манчестер Јунајтед.

„Црвените ѓаволи“ во моментов водат на табелата со пет бода предност пред „топџиите“, и сеуште немаат доживеано ниту еден единствен пораз оваа сезона.

Но, според холандскиот фудбалски репрезентативец, екипата на Сер Алекс Фергусон наскоро ќе биде поразена.

„Убеден сум дека Манчестер Јунајтед наскоро ќе ги загуби трите бода. Допрва треба да ги измери силите со Челси и Манчестер Сити, а има и други тешки натпревари, па некаде мора да згреши.“

„Добро ја познаваме нивната програма, како и онаа на Челси и ќе видиме како ќе се развиваат работите во иднина. Во моментов треба да мислиме на нашата игра и да се подобриме во некои сегменти за да можеме да конкурираме за шампионската титула.“ - изјави Ван Перси за англиските медиуми.

Ај да видиме ! :toe:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
во право е човекот и јас го мислам истото само плус на кажаното мислам дека ке доживеат пораз и кај ливерпоол на гости а од робин освен вакви позитивни изјави очекувам уште 10 гола сезонава и мислам дека фарса треба да се пази од нас сезонава поминуваат години а децава наши собраа искуство во нозете ако ги победиме дома со 1 или 2 разлика ама без примен гол со пола нога сме во 4-финале :je:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
во право е човекот и јас го мислам истото само плус на кажаното мислам дека ке доживеат пораз и кај ливерпоол на гости а од робин освен вакви позитивни изјави очекувам уште 10 гола сезонава и мислам дека фарса треба да се пази од нас сезонава поминуваат години а децава наши собраа искуство во нозете ако ги победиме дома со 1 или 2 разлика ама без примен гол со пола нога сме во 4-финале :je:
Па ако го видам составот со кој лани се вратимве од два гола негатива, тогаш имам надеж... А и нашата форма на гости е топ, сезонава, па нема да биде толку лесно, како што мислат тие со „децата на Венгер“ како што не нарекуваат !

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
не знам само до кога ке бидеме деца баш сакам да им покажеме сезонава па да видиме дали сме деца или нешто друго и време е барса да се спушти на земја не се непобедливи а тоа ке го докажеме и на 16 и на 8 посебно на 8 на нивни терен да ги боли малце а тогаш баш ме интересира што ке пишува по новиниве :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Went to usher babyyy tonight in o2 that's what i call a great performance from a great artist - Последниот твит на Ван Перси.. Се забавувал на Ашер...:pos2:

Usher, what a ledge, born entertainer #fact wow what a show! - Исто и Џек

Ова го постирам за оние кои немаат твитер... Ако ви смета, и ако имате сите, кажете слободно ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom