Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://younggunsblog.co.uk/2011/02/arsenal-continue-scouting-sakho/
Што велите за ова?
По сите шпекулации, искочи и тренерот на ПСЖ со официјална изјава дека немаат кеш за да го зачуваат, така да момчето со огромен талент и потенцијал ќе може да си продолжи кариера во поголем клуб...( на др сајт има дел од изјавата..)
Па така да... со оглед дека е од Франција, да!
Мислам дека ова ќе биде сепак новото наше засилување. :]

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ги знае ли некој одговорите на прашањата што ги постави Насри :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Поправка - Прв професионален гол против Лил, прва утакмица за репрезентација против Украина, прва утакмица за Арсенал Против ВБА и прва професионална утакмица против Сошо (Монпеље)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
http://younggunsblog.co.uk/2011/02/arsenal-continue-scouting-sakho/
Што велите за ова?
По сите шпекулации, искочи и тренерот на ПСЖ со официјална изјава дека немаат кеш за да го зачуваат, така да момчето со огромен талент и потенцијал ќе може да си продолжи кариера во поголем клуб...( на др сајт има дел од изјавата..)
Па така да... со оглед дека е од Франција, да!
Мислам дека ова ќе биде сепак новото наше засилување. :]
Се надевам ние ке го земеме :icon_lol:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Поправка - Прв професионален гол против Лил, прва утакмица за репрезентација против Украина, прва утакмица за Арсенал Против ВБА и прва професионална утакмица против Сошо (Монпеље)
Не е Австрија ?:))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Да му јебем матер тоа не е едно прашање тоа се 4 прашања, му одговорив 3 од кои 2 изгледа ми се точни...
Да се мочам.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај вие што не ги знаевте прашањата и што не ви се точни океј, ама јас бе што да кажам што ги одговорив одма точно и пред сите добитници и ме нема? :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
како знаеш дека пред сите тие ги одговори? :)
најбрзите јас како што приметив беа 2 минути од кога го постави последното прашање а најспориот од добитниците беше 5 мин

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
како знаеш дека пред сите тие ги одговори? :)
најбрзите јас како што приметив беа 2 минути од кога го постави последното прашање а најспориот од добитниците беше 5 мин
Знам затоа што проверив они кога одговориле, а знам и дека он уште ги немаше поставено третото и четвртото прашање јас ги одговорив првото и второто. А и кога ги постави третото и четвртото за неполна минута ги одговорив пак :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Знам затоа што проверив они кога одговориле, а знам и дека он уште ги немаше поставено третото и четвртото прашање јас ги одговорив првото и второто. А и кога ги постави третото и четвртото за неполна минута ги одговорив пак :)
Епа штом е така,кажи му на Насри,како шо му направија на Лоџикс,али он пак си грабна.
Бтв:Лоџикс,до кај е стигнат дресот?Минхен?? :pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Епа штом е така,кажи му на Насри,како шо му направија на Лоџикс,али он пак си грабна.
Бтв:Лоџикс,до кај е стигнат дресот?Минхен?? :pos2:
Џабе, малиот не се замара.
Аршавин е подобар од Насри!! :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom