- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.836
- Поени од реакции
- 495
Ајле пријатели во Кавадарци арсенал ја играа 2 во 1 викаа дека некој му а кажал отстрана, ништо чудно да беше наместена
Имаше чист пенал врз Нани од Ричард Дан накај 20та минута, па ако го досудеа, петардата не им бегаше. Како и да е, ова беше тренинг утакмица за Јунајтед. Честито победата, Цеск и Ван Перси се изнапромашија, без Насри играа само по средината, а Евертон беше со 8 у одбрана после водството, затоа не беше лесно да постигнат гол. А голот на Саха беше чист офсајд. Доста се изнервира Фабрегас и РВП .... И еден мал оф, Фој, чинам беше, не досуди очигледен пенал за Вила на 10 мин, до крај, кога О Шеј играше со рака, при резултат 3-1... Не велам дека можеби ке дојдеа до поволен резултат, но повторно судиите на страната на Јунајтед..
Малце подршка за да си ја врати вербата во себе.Зато го ставив ако те интересираше.Ај сеа сите да стаете аватар од Аршавин, кога ќе ја заебе работата ќе го тргнете ))
Не мислев за тебе, онака се зафркавам.Малце подршка за да си ја врати вербата во себе.Зато го ставив ако те интересираше.
и кој сега се прави луд .Sea so sila se prais lud.Se gleda deka topkata bese upatena pravoliniski od asistentoto a ne nadloe dijagonalno kon Saha.
Аииииииии,ова е лошооо.Фабиански до крајот на сезоната аут,ќе мора да прави операција на рамото.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/02/02/2334856/arsenal-goalkeeper-wojciech-szczesny-i-didnt-mean-to-causeФабиански до крајот на сезоната аут,ќе мора да прави операција на рамото.