Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Fuck_Yea__in_HD_by_CrusierPL.png

Ретко кога сум се чувствувал после натпревар вака,буквален оргазам .Најбитно од се што тимот покажа карактер конечно после 5 тивки сезони.Титулата после ваков натпревар не е ни битна,моментите после натпреваров ми го продолжија животов :).

и да ,подобар тајминг Аршавин неможеше да одбере да постигне гол.Точно кога ќе е многу потребен на тимов ,се молам со голов дека си ја врати самодовербата,затоа што конечко гледав еден Аршавин на ниво .

Дајте линк хајлајтс да сликам тоа голот од офсајд,да ја пратам на сите фудбалски експерти што се прават...

И зашо Клиши не ја шутираше таа или бар подобро да ја подадеше
од толку нервоза никој не спомна дека Сонг има нова боја на коса пак :P

Уфффф ова беше нешто невидено :) Се кршеа столчиња по дома од радост и кујзнае колку клетви му испратив на судијата :) Вака да ме расположи може само Арсенал :) Браво и секоја чест за Аршавин, Бентнер, Ван Перси, Клиши, Сања, Кошелни, Волкот, сите :) Само Диаби да му кажат одма само што ќе ја прифати топката да ја подаде и да не ја пимпла многу, а Росицки нека пакува куферите и у лето да го испратиме :)

--- надополнето ---

5408804060_bd0bf7ce3e.jpg

Одлично второ полувреме, со влегувањето на Диаби се раздвижи малце играва, а кога влезе па Аршавин растур......Нека му се множат голчињава на Арша и ајде овој гол нека биде моментот кога ќе здиви сега остатоков од сезонава...
Иначе Диаби одлично се носеше со Фелаини, некако тој не уби прво полувреме.....
И Бентнер голем придонес за постигнувањето на вториот гол и нормално Косчелни, бравооооооооос.....Кога ќе се присетам и на почетокот од сезонава се наоѓаше, чат пат во вакви ситуации али не ги реализираше.....Се гледа полека сосема се навикнува на англискиов фудбал и само нека ги нижи вакви од корнер....
За крај, заслужена победа против не толку лош Евертон и дружината шупаци таканаречена судии....
Гоу гоу Ганерс .... next Newcastle Uniteд

And it's Arsenal
Arsenal FC
We're by far the only team
that beats a referee!!!! :tv:

Mojс изјавил дека Цеск требало да биде исклучен заради коментарите во тунелот кон судиите.Така треба момче.:vozbud:

Сега го гледам голот од Саха ова и дете од 5 години ќе видеше дека е офсајд :/

Kako da e krenato koa dodavanjeto bese pravo nakaj gorniot del od sesnaesetnikot,a ne nadolu nakaj Saha????E sea so Saha e glup ne vleze gore i so mu se potrefi Koscielny da e use poglup da ja svrti nakaj nego topkata toa e druga rabota.

Глупав, те читав и назад... Тоа се вика активирање на пасивен во активен офсајд... Тоа и му го кажа линискиот на главниот, али човеков немаше мадиња да го врати назад... И не ми држи умствени лекции во мој фан клуб, жити се... Се надевам дека ке сфатиш и ти, како е, кога на твојот клуб, ке му се деси истото, во битка за титулата.. Мислам, не знам кога ке биди то, али пример велиме:pos2:

Сега го гледам голот од Саха ова и дете од 5 години ќе видеше дека е офсајд :/

Ако си го кажал воа нашала, ќе се насмеиме сите !!! Инаку ногу сум хорни после ваа утакмица, без игра да направиш пресврт е дел од потребните состојки за шампион :smir: и за стручњакот од Италиа, мали оди олади малку знам како е да те треснат дома со пресврт...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom