Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Ајле пријатели во Кавадарци арсенал ја играа 2 во 1 викаа дека некој му а кажал отстрана, ништо чудно да беше наместена

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
... И еден мал оф, Фој, чинам беше, не досуди очигледен пенал за Вила на 10 мин, до крај, кога О Шеј играше со рака, при резултат 3-1... Не велам дека можеби ке дојдеа до поволен резултат, но повторно судиите на страната на Јунајтед..
Имаше чист пенал врз Нани од Ричард Дан накај 20та минута, па ако го досудеа, петардата не им бегаше. Како и да е, ова беше тренинг утакмица за Јунајтед. Честито победата, Цеск и Ван Перси се изнапромашија, без Насри играа само по средината, а Евертон беше со 8 у одбрана после водството, затоа не беше лесно да постигнат гол. А голот на Саха беше чист офсајд. Доста се изнервира Фабрегас и РВП :).

D

D_NazGUL

Гостин
Мислам дека Македонец7 беше што кажа (ме мрзи да барам сеа) али морам да признаам и јас дека бев скептичен, да не речам убеден дека оваа ќе ја утнеме у најмала рака нерешено. Евертон од секогаш бил незгоден тим не дека сме губеле многу од нив (у последниве 10 години дали сме изгубиле 3 утакмици мислам) али цврст орев се. Меѓутоа пресреќен сум што грешев. Се погодија две многу битни работи у исто време.

1. Ги тепавме Евертон (јес да дома али 3бода си се 3бода) кога сме у трка за титула и кога и Манчестер и Челзи победија истовремено.
2. Пресвртот во играта го направи Аршавин - многу битен психолошки момент за него.

Еве ги мислите на А.В.:

On Alex Song’s injury…
He cannot walk. I don’t know what he has got. He was kicked, I think it was by Koscielny, he knocks out everybody in our team. So we have to see how he responds to that in the next days, but he cannot walk at the moment.

On Samir Nasri’s injury…
Nasri, the scan shows a hamstring strain. 21 days.

On if Theo Walcott picked up a knock at the end of the game…
He has an ankle problem I think, but I don’t know how serious it is.

On Andrey Arshavin’s impact…
If you look at the assists in the Premier League, Arshavin is the best. He’s had a drop in form recently, but he’s a great player. And you could see straight away when he came on today that he can deliver something special. He’s coming back. I thought already on Sunday. He was better today; he was calmer and he got us a vital goal tonight, so overall I’m very pleased.

On the transfer market…
It goes from one to the other. You give 50 million to one club, and that club can spend it again. Football has always lived like that. We have always said that the smaller clubs live from the money they get from the bigger clubs because they can spend it again.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Lele pak pocnaa Arsenal so drami u posledni minuti izramnuvanje nervozi, prvi primaat gol, tesko ke bide do kraj ke treba pak tromadoli da zeam :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ај сеа сите да стаете аватар од Аршавин, кога ќе ја заебе работата ќе го тргнете :)))

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ај сеа сите да стаете аватар од Аршавин, кога ќе ја заебе работата ќе го тргнете :)))
Малце подршка за да си ја врати вербата во себе.Зато го ставив ако те интересираше.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
"I think it was offside, the wrong decision, but it was not Everton who made the decision," Moyes said.
Ме интересира ивица јуве што ќе прокоменитра :pos: .Најверојатно со помошникот е во роднински/пријателски врски штом толку ја бранеше одлуката.

--- надополнето ---

Sea so sila se prais lud.Se gleda deka topkata bese upatena pravoliniski od asistentoto a ne nadloe dijagonalno kon Saha.
и кој сега се прави луд :).

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фабиански до крајот на сезоната аут,ќе мора да прави операција на рамото.

Kajgana Shop

На врв Bottom