Фан Клуб: Арсенал

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
После долго време конечно и јас на форумов...искрено вечерва се надевам на лесна победа... И мислам дека Венгер треба да проба барем еден натпревар со Шамак и РВП...Стварно ми е мака што Шамак седи на клупа :/

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
лелел голов од офсајд ни го даода....fuck our luck
сега кога ке се затворат во средина епетен тешко ке биде,фелаини владее у одбрана

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Да му пљукнам на судијата у тоа ќељавицата...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ДА му ебам се најмило на тој педерот Чељав и тој со брадичето проЧељавиот. Првпат вака пцујам.... па и бан да јадем ме боли

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Умри судија све живо што ти оде на штикла да ти ебам
крв да сереш!
толку имам да искоментирам за оваа утакмица!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Овие па од ФА нека кажат оти неможе да тепаме,барем играчите да не си ги измориме,службено ке им ја дадеме ебаго.:kesa:
Ај да направил грешка,ама виде на мониторот и знаеше дека греши и пак не си ја поправи грешката,плус тоа шо играчите ни ги отепаа,а на нас дели жолти :(((
Како што реков,Росицки е тапа на крило,Аршавин ин.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Mislam deka zaludno pcuete.Se gleda deka dodavanjeto ne bese kon Saha tuku na drugata strana.Toj duri i zastana i bese svrten so grb.E sea toa so igracot na Arsenal ja udri nakaj Saha,toa e....Nema ofsajd.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
кон кого одеше бе топката жити сфе ?
Наменета за саха и овај баксуз му асистира колку онај да се збуни. Ебате кармата неуба. Ако еднаш тепавме на среќа во фа куп веднаш несреќа не пратит....и то е разликата со другиве тимови. Ние немаме една посрана среќааа/

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Mislam deka zaludno pcuete.Se gleda deka dodavanjeto ne bese kon Saha tuku na drugata strana.Toj duri i zastana i bese svrten so grb.E sea toa so igracot na Arsenal ja udri nakaj Saha,toa e....Nema ofsajd.
Молам???
Ти нормален си?
кон кого беше додавањето кога немаше друг играч на Евертон помеѓу тој што додава и Саха? т.е немаше уште еден играч на Евертон на половината на Арсенал

а за судијата све да му ебам, на Росицки и Вилшир им даде жути без причина а за нас не суди никаков фаул све да му ебам и на него и на тие во ФА. копиле гнасно

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ова што се случува е redicular.Стварно е смешно јеботе.Па еби си мамата у пичка,кењај на друго место не на терен,судија педер,маму ти јебем.
А и да си признаеме дека и играта не ни е на добро ниво,али како така создаваме шанси.Барем ако не ништо друго мо=евме да дадеме 3 гола,со шансите на Волкот,Ван Перси и Фабрегас.Росицки ништо не одигра,очекувам он прв да излезе.Исто Вилшер се губи нешто ,мада се врат со тој волшебниот пас кон В.П..Како и да е , второ полувреме очекувам посериозно да си ја сватат работата и да им брцнеме голчиња и пообеда.Зошо ако не победиме можам да кажам дека ќе ги загубиме шансите за титула.И да,Бентднер очекувам да влезе прв :) И се надевам дека ова со Сонг не е ништо сериозно.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
кон кого одеше бе топката жити сфе ?
Наменета за саха и овај баксуз му асистира колку онај да се збуни. Ебате кармата неуба. Ако еднаш тепавме на среќа во фа куп веднаш несреќа не пратит....и то е разликата со другиве тимови. Ние немаме една посрана среќааа/
Sea so sila se prais lud.Se gleda deka topkata bese upatena pravoliniski od asistentoto a ne nadloe dijagonalno kon Saha.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се да му ебам на келавиов.....аааа мамицата......и Росицки да си ги спакува куферите летово најубаво ќе биде. Ништо од него не гледаме!!! Мораше барем една шанса да се реализира и да идеме со нерешено во втор дел.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Волкот оди во контра овие 2ца го соборуваат не бе брате да свирне ...
За малце ќе заплачам од што не прати ваква несреќа. Па барем еднаш да видам во другиве екипи во премиер лига (за челзи ман утд )не ни правам муабет,на домашен терен ,2м офсајд и да не го досуди затоа што сметал дека не било офсајд...тоа време умре кога не се судеше офсајд од одбиена топка.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Молам???
Ти нормален си?
кон кого беше додавањето кога немаше друг играч на Евертон помеѓу тој што додава и Саха? т.е немаше уште еден играч на Евертон на половината на Арсенал

а за судијата све да му ебам, на Росицки и Вилшир им даде жути без причина а за нас не суди никаков фаул све да му ебам и на него и на тие во ФА. копиле гнасно
Dodavanjeto bese kon Saha,ama toj vleze nadole,a dodavanjeto bese nagore.Toa ti e isto ko nekoj drug igrac da e u pasiven ofsajd.Isto ko da e prekinata akcijata od igrac na Arsenal,pa namesto da ja vrati na golman po greska odbranbeniot dodava kon Saha.Ne se rpajte ludi so sila.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се надевам дека Џуру и Сонг ќе бидат океј, зошто ебани сме..

Kajgana Shop

На врв Bottom