Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Mislam deka zaludno pcuete.Se gleda deka dodavanjeto ne bese kon Saha tuku na drugata strana.Toj duri i zastana i bese svrten so grb.E sea toa so igracot na Arsenal ja udri nakaj Saha,toa e....Nema ofsajd.
Не треси зелени немаше друг играч на евертон или пак имаше? Ај ти можеби го виде. Не заебавај Офсајд со се рогови имаше, контра цеск му прават прекршок нема жолт, Волкот пак во шприт прекршок врз него ни фаул не судат а картон непознат предмет. Старт на росицки над фелаини кој е на 16 метри плус Росицки ја удира и топката жолт одма му дава.

Абе да ми е судијана предмене ќе го скинам од чотек и ќе му набутам еден кол во газот така да оди, а се женско да му рендам. Не да сум изнервиран.....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Sea so sila se prais lud.Se gleda deka topkata bese upatena pravoliniski od asistentoto a ne nadloe dijagonalno kon Saha.
кое дијагонално и праволиниски бе шупак?
имаше само еден (1) играч од Евертон напред така да неможеше топката да биде упатена кон друг

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Sea so sila se prais lud.Se gleda deka topkata bese upatena pravoliniski od asistentoto a ne nadloe dijagonalno kon Saha.
ај види уште еднаш дали се правам луд.... уште пред да дојде во допир со косшелни требаше знаменцето да е кренато...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ивица Јуве,додека има време ти давам совет да го напуштиш фан-клубов.За твое добро е веруј:smir:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Mislam deka zaludno pcuete.Se gleda deka dodavanjeto ne bese kon Saha tuku na drugata strana.Toj duri i zastana i bese svrten so grb.E sea toa so igracot na Arsenal ja udri nakaj Saha,toa e....Nema ofsajd.
Лол аха немаше ич, само едно метро не повеќе......Тие муабети не идела топката во ситуацијава накај Саха се мизерни....Офсајд на годината.....

Иначе за натпреваров, ептен не скршија, како и што стравував овој Фелаини не уби....Али ајде сега второ ќе ги отвориме.....

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
кое дијагонално и праволиниски бе шупак?
имаше само еден (1) играч од Евертон напред така да неможеше топката да биде упатена кон друг
Ne sakate da bidete realni.Ja vi zboram za golot,vie mene sreka i nesreka mi akzuvate,drugi timovi.SO sakate mislete golost si bese regularen.objasniv prethodno za kakva situacija stanuva zbor.Da ne ja udrese toj od arsenal odbranbeniot topkata nemase do Saga da stigne tuku kaj golmano.
A da ptomislav,ti si SUPACISTE.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе ти се правиш луд топката е упатена кон НЕГО е сега што не се разбраа овој тргна на друга страна затоа изгледа дека не е кон него. Не биди глуп (морам да го кажам глуп) затоа што нема ниту еден играч во близина ниту во линија. Изгледа врска немаш не туку сери.....

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ај види уште еднаш дали се правам луд.... уште пред да дојде во допир со косшелни требаше знаменцето да е кренато...
Kako da e krenato koa dodavanjeto bese pravo nakaj gorniot del od sesnaesetnikot,a ne nadolu nakaj Saha????E sea so Saha e glup ne vleze gore i so mu se potrefi Koscielny da e use poglup da ja svrti nakaj nego topkata toa e druga rabota.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ne sakate da bidete realni.Ja vi zboram za golot,vie mene sreka i nesreka mi akzuvate,drugi timovi.SO sakate mislete golost si bese regularen.objasniv prethodno za kakva situacija stanuva zbor.Da ne ja udrese toj od arsenal odbranbeniot topkata nemase do Saga da stigne tuku kaj golmano.
Ти упрај си го твојот Јуве,глеј да се задржат у Серија А,а сега МАРШ од форумов!!!!!!!!!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
А ако не ја удреше кошиелни кај кого ќе одеше ја гитла не изигравај паметен кога гледаш дека си глуп како тенџере.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
ААа така ли бееее...на голманот му ја подаваше овој сакаш да кажеш?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Абе ти се правиш луд топката е упатена кон НЕГО е сега што не се разбраа овој тргна на друга страна затоа изгледа дека не е кон него. Не биди глуп (морам да го кажам глуп) затоа што нема ниту еден играч во близина ниту во линија. Изгледа врска немаш не туку сери.....
Ete sam si vooci so kazuvam.Znaci topkata e pogresno upatena,saha e na druga strana, i od utnata akcija se javue Koscielny so odlicna asistencija kon saha i 0-1.Golot si e regluaren.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ајде второ барем нашиве да пружат срце на терен...резултатот мање битно.

Kajgana Shop

На врв Bottom