Фан Клуб: Арсенал

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.095
Поени од реакции
45.994
Aко изиграат нерешено во Лига Куп, се игра продолженија, само во ФА Купот ако не се лажам, се игра втор меч во случај првиот да заврши нерешено.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Браво за првиот тим на Арсенал кој изгуби од второлигаш кој се бори за опстанок :bravo::bravo:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ajјјјјјј која брука човечее :tapp:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Aко изиграат нерешено во Лига Куп, се игра продолженија, само во ФА Купот ако не се лажам, се игра втор меч во случај првиот да заврши нерешено.
Се играат две утакмици во секој случај во полуфинале Карлинг куп.

Ццццццц КАТАСТРОФА. Само еден гол даден во две утакмици со второлигашки екипи, и тоа од непостоечки нели пенал.

--- надополнето ---

Се играат две утакмици во секој случај во полуфинале Карлинг куп.

Ццццццц КАТАСТРОФА. Само еден гол даден во две утакмици со второлигашки екипи, и тоа од непостоечки нели пенал.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Things our players need to do, if they want to beat a team that is fighting to stay in the 2nd league:
- Волкот 1/3 од брзината да ја има во дриблингот.
- Аршавин да го ишљакат у соблекувална.
- Фабрегас да земе од некаде да си купи ташаци да почне да шутира у гол.
- Бендтнер аут.
- Венгер да купи дефанзивец.
и то...​

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Се играат по две, една дома една гости.

Инаку ќе кажам дека треба да видат малку нашиве што значи желба за победа и нека земат една вијагра зошто видов импотенција невидена. Не коментирам за никого зошто телиња тешки гледав....

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Things our players need to do, if they want to beat a team that is fighting to stay in the 2nd league:
- Волкот 1/3 од брзината да ја има во дриблингот.
- Аршавин да го ишљакат у соблекувална.
- Фабрегас да земе од некаде да си купи ташаци да почне да шутира у гол.
- Бендтнер аут.
- Венгер да купи дефанзивец.
и то...​
Зверррр ,, ме изнасмеа :))))))))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ја на терен видов мрза,ништо друго

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Се играат по две, една дома една гости.

Инаку ќе кажам дека треба да видат малку нашиве што значи желба за победа и нека земат една вијагра зошто видов импотенција невидена. Не коментирам за никого зошто телиња тешки гледав....
Komentiraj komentiraj zasluzuvaat sekakvi kritiki

Ili ne ne pak sea sudijata ni e kriv? :(

Abe bezzivotni gomnari beee zatoa vikam treba sansa nekoi od pomladite da dobie sansa, samo poradi edno a toa e zelbata da se dokaze...
Arsavin igra ko tele nema zelba za igra nema zelba za niso...
Vakov Arsenal kako na poslednive dva natprevari nejkam da vidam veke nikogas... totalno bezopasni i so vakva igra nema sansi da pobedime nikoj...
Ako moze da se izbere najlos na natprevarov na koj site bea losi togas mojot glas ide povtorno za Arsavin a odma posle nego Bendtner, Denilson, Volkot i Eboue...

iako napravi edna greska za mene MOTM Djouru

p.s. go zagubivme i prviot natprevar so Djourou vo tim i toa od vtoroligas koj ide nakaj treta liga i koj pred 4 dena izgubi 7-0 od Celzi...
Zalosno

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.095
Поени од реакции
45.994
Чек бе, ова полуфинале било ? Ондак, да, знам дека се играат две во Лига Купот само у полфинале така да sorry :), на реваншот ќе има бајаги голови и нормално, Арсенал ќе е финалист ...

Kajgana Shop

На врв Bottom