Фан Клуб: Арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Што стана ??

--- надополнето ---

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ НА ПЕДЕРИТЕ

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Бендтнер гомна да јаде

--- надополнето ---

Што се промашивме? Неверојатно

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Браво за Бенднтер докажа дека е во животна форма,сите шанси што ги имаше ги искористи.Во право беше што бараше поголема минутажа.
Јас да сум тренер би го играл секој утакмица. Со Аршавин убиствен тандем.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Браво за Бенднтер докажа дека е во животна форма,сите шанси што ги имаше ги искористи.Во право беше што бараше поголема минутажа.
но мора да се пофали и денилсон дечкото топ изигра !!!!!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
убаво им направија, сега кога сите ќе одмараат наредна недела он и пак ќе играат.
Сите беа мрзи невидени на чело со аршавин, и како може Бентнер онака се да се испромаши ја тоа незнам!!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Браво браво,це да ти јебем по списак.На што личи ова бе!!!!??Лидс ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјј,Лидс.Разбирам да е ваков резултатот ,но со тој Лидс пред 8 години , а не сега со тој Лидс.Ова е срамота!!!Бентдер??30000000000000000000000000 шанси промаши.Денилсон,браво за дечкото(добро шо е трансфер период ,па еве му шанса на Венгер да го продаде) Фабрегас,ЦАРОТ!!! И немој случајно Арсешавин или како и да беше тој членот да изел нешо гомна за Аршавин,зошо ќе го лежам!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Значи ако не направи некој кикс Денилсон, нема кој друг. Бентнер и Волкот мораа да дадат барем еден гол. Во овој распоред уште една утакмица плус е страшно.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хехехех, се сложувам, закон се :pos2::pos2: Иако повторно доминиравме, бевме на раб на пораз....Нашиве ко да не тренираат шут, имавме едно пет-шест 100 процентни шанси и уште мнооооогу други полушанси....
Браво за Шчезни супер бранеше, дури за малку и пеналчето ќе им го фатеше... Денилсон ептен не шитна натпреваров, каков безвезе пенал направи бруки.....
Али му се пукнав од смеење на овој Скилачи, какви топки му враќаше на Шчезни, среќа мајсторов не е паничар....Џуру класика супер изигра....
Место да ги згазевме сега дома, ќе играме плус уште еден натпревар....
И за крај, мора да се поработи на реализација, што беше ова, го направивме голманиште овој од Лидс.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Толку промашувања на последните 2 меча што имавме... некој тим нема шутеви кон гол во полусезона !!!
Иронично, но ужас!
Ајде одиме, со истиот (Победничкиот) состав следен меч, за влез во финале битно ни е !!! ( И сакам да го видам Ремзи во тимот овој пат )

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Денилсон си ја укака утакмицата, дечкото мора да напушта, не се издржува веќе, Аршавин мрза најголема, незнае да заврши 1 на 1 со голман, ништо тапа!
Бендтнер и не изигра така лошо као шо го праите, барем го имаше, влагаше во шанса, го даде пасот на Волкот при досудениот пенал, но мн лошо изигра со глава, едно добри 3-4 шанси имаше со глава...

Шчежни добар, одбрана супер беше али средина и нападот мизерии оваа утакмица, мора да се уозбилат..и незнам зошто кога влагаше Фабрегас не влезе место Денилсон туку место Сонг, па Сонг 10 пати може боље да изигра и напад и во дефанзива

D

D_NazGUL

Гостин
Не успеав да ја гледам утакмицава имав доста обврски. Шо е работава шо се деси? Како успеавме нерешено со пацериве да изиграме? Колку што гледам хајлајтс и според коментариве на форумов пак ја усравме работава а? Аршавин пак тапа а? Бентерос пак шутирал без везе милион пути а? Дај некој нека напраи на кратко ревизија на мечов?

п.с. не за друго неам појма шо да мрчам и да ги нервирам луѓево по форумов :zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom