Ај чим си кажувате сите новогодишни желби, да се вклучам и јас
Кејхил, Гарај, Мертесакер, Хангеланд, Сако, Вертонген. Било кој од нив, може некој и заборавив дури
Да беше И кога беше летен трансфер период ќе бирав, ама сега ми е се исто и не бирам затоа што мора нешто да се донесе иначе ситуацијава не е на арно позади. И јас не бирам, ама и вие не заебавајте со Шиту, Самба и такви второкласни играчи, не сме станале Стоук ебаго
"You look at the number of players who cost £20million who do not even get on the bench at Man City and £27million is not a risk," said Wenger at his pre-match press conference.
"It is a risk for me, not for them. The risk is linked - if you have £100 in your pocket and you put £90 on a blackjack table you take a risk. If you have £5million in your pocket and put £90 on a blackjack table it is not a risk.
"The risk is linked with the amount of money you have in your pocket, so £27m is not a risk for Man City."
Изјавава е наменета за сите паметњаковци од фан клубов и пошироко за да си ја стават негде на десктоп, на дисплеј во мобилен, на ѕид и нека ја погледнат секогаш кога ќе помислат да пишат дека треба да се донесе и зошто не се донесе некој трансфер над 20 милиони. Алоо се нема пари бе