Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Колку што можам да забележам од сликава го јаде Адебајор џабе што е повисок и поснажен , не се дава туре , :)))))
Повисок е али поснажен незнам баш.

БТВ добредојде те снема нешто ......

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Го слушав сега цело интервју на Венгер... За во Јануари рече дека сигурно нема да се засилува нападот, средината и голманската позиција... за одбраната рече дека кон крај на Јануари мора да се направи одлукаво врска со Вермален, ако уште е повреден тогаш изгледа ќе купуваме некој дефанзивец...
на крај го прашаа и за Алмунија дали е уште повреден Венгер кажа да уште е повреден најверојатно уште две недели ќе биде надвор од прв тим (јас типувам тогаш ќе си иде)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
може некој да ми каже дали беа шпекулации за тој муачи или вистина го доведоа ?????

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Иначе за оваа странава, многу лошо, тоа позадината, па има и грешки во пишување...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/boss-i-ll-only-sign-centre-back-if-anyone
Еве и од официјалната, изјавата на Венгер дека ако купува би купил само дефанзивец, централен бек!
Моментално и буквално ништо освен тоа не ни е потребно така да...Носи го Венгеру! Опрај си ја грешката за продажбата на Нордвајт!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
http://www.arsenal.com/news/news-archive/boss-i-ll-only-sign-centre-back-if-anyone
Еве и од официјалната, изјавата на Венгер дека ако купува би купил само дефанзивец, централен бек!
Моментално и буквално ништо освен тоа не ни е потребно така да...Носи го Венгеру! Опрај си ја грешката за продажбата на Нордвајт!
Абе каков Nortvait зити мајка ми се смачи од "таленти", арно го продал да ен се надеваме на празно. Нека ми го донесе Хангелант па вакви Nortvait-и нека продава секој ден!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе каков Nortvait зити мајка ми се смачи од "таленти", арно го продал да ен се надеваме на празно. Нека ми го донесе Хангелант па вакви Nortvait-и нека продава секој ден!
Јас не сум баш за Хангеланд туку би сакал кахил од Болтон, Самба или Мертезакер. Еден од нив тројца и Гарај можеби....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Кејхил од Болтон, Англичанец е нели ? Тој би бил топ засилување...Самба бе, камен... :)

Уште еден доказ дека беше фантастично добро што Арсен го пушти Туре, да си оди... Ама ич не ни недостига... А другиов, како беше неговото презиме, му направивме услуга, да игра во второкласен тим

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Незнам зошто милите дека Кејхил е подобар од Хангеланд или па Мертесакер(неверојатно тромав е чоекот), Самба е многу добар али исто е спор, ама снага негова!
Ако се врати Вермаелен не мора да зема никој, под услов Џору да не се повреди и да е во форма!

--- надополнето ---

Ова дете сакам да го видам како РАСТУРА на позајмица оваа полусезона, па да се врати кај нас да заземе место во прв тим.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/04/2290242/arsenal-manager-arsene-wenger-confirms-bolton-interest-in-carlos-

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Јас ќе ви кажам кој штопер го сакам ... Дани Шиту!
Тој или пак Гарај!
Незнам зашто, ама снагата нигериецов што ја има, и сета таа агресивност и лутина, во меч со искра ја префрлува на терен!
Алал му вера, секогаш ми било кеиф да го гледам како крши противнички играчи.
Не влага во дуел, туку го дроби противникот едноставно... а патем може и без фаул да пројде ! Хахах.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јас чисто Кехил го сакам дека е Англичанец, чисто онака, клупски... А и солиден е

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ај чим си кажувате сите новогодишни желби, да се вклучам и јас :) Кејхил, Гарај, Мертесакер, Хангеланд, Сако, Вертонген. Било кој од нив, може некој и заборавив дури :) Да беше И кога беше летен трансфер период ќе бирав, ама сега ми е се исто и не бирам затоа што мора нешто да се донесе иначе ситуацијава не е на арно позади. И јас не бирам, ама и вие не заебавајте со Шиту, Самба и такви второкласни играчи, не сме станале Стоук ебаго :)

"You look at the number of players who cost £20million who do not even get on the bench at Man City and £27million is not a risk," said Wenger at his pre-match press conference.
"It is a risk for me, not for them. The risk is linked - if you have £100 in your pocket and you put £90 on a blackjack table you take a risk. If you have £5million in your pocket and put £90 on a blackjack table it is not a risk.
"The risk is linked with the amount of money you have in your pocket, so £27m is not a risk for Man City."

Изјавава е наменета за сите паметњаковци од фан клубов и пошироко за да си ја стават негде на десктоп, на дисплеј во мобилен, на ѕид и нека ја погледнат секогаш кога ќе помислат да пишат дека треба да се донесе и зошто не се донесе некој трансфер над 20 милиони. Алоо се нема пари бе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom