Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај чекам да дојде понеделник,еуфорија ме фаќа :D
Колку само ја посакувам победата
Инаку јас би за РВП да стартува мислам дека ке биде подобро :)

Нова лоша вест,на Силва не му е дадена работна виза,Арсенал ќе се жали на оваа одлука,па ќе видиме што ке излезе.

Нова лоша вест,на Силва не му е дадена работна виза,Арсенал ќе се жали на оваа одлука,па ќе видиме што ке излезе.

Велингтон, за оние кои нема да се сетат на прва

Samo provocira, a ne se znae dali ke igra, bitno on da pusti voda, klosar.

Па добро, иако огромен талент, немаше да добие шанса во наредните 2 години :)

Ах колку ми е мерак да ги тепаме, немора да освојат ниту една титула само нив да ги убиеме на двапати!

Ах колку ми е мерак да ги тепаме, немора да освојат ниту една титула само нив да ги убиеме на двапати!
и јас истото до лани го викав, но годинава сакам титула, натпреварите со нив се само за 3 бода и ако бидеме супериорни против послабо рангираните екипи од нас натпреварите со ривалите не мора ништо да значат, иако убаво би било да им плеснеме во лице неколу гола и да ги освоиме трите бода на олд трафорд !!!!

http://uk.eurosport.yahoo.com/10122010/58/premier-league-wenger-hits-evra.html

Еве проширена верзија на арогантното „црвено ѓаволче“ Евра. Еден од мн мн ретките француски интернационалци што ги мразам и неможам да ги поднесам.
ОН: Венгер сепак вратил на провокацијата со многу паметни зборови какви што и се очекуваа од страната на професорот !

Причина број еден поради која Венгер нема да изјави е дека сака да си замине или слично е натпреварот во понеделник,нема потреба да се замара со такви работи и број два,ќе мора за пониска цена да го продаде(не дека некој ќе даде многу пари за него ) ако каже дека ќе го продаваме,не е среќен со статусот(голман број 3:) ) и сл.

Од денес до понедленик, по еден клип за најинтересните моменти на Олд Трафорд, во последната декада... Еве го првиот..

--- надополнето ---

И не кажав, ама би бил задоволен и со нерешено на Олд Трафорд... Јунајтед, заостанатиот меч го игра на 25 јануари, па нерешено од овој меч и нерешено на Стемфорд, каде Јунајтед игра со Челзи, би било задоволително... Иако можно е Челзи да победи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom