Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Едвај чекам да дојде понеделник,еуфорија ме фаќа :D
Колку само ја посакувам победата
Инаку јас би за РВП да стартува мислам дека ке биде подобро :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нова лоша вест,на Силва не му е дадена работна виза,Арсенал ќе се жали на оваа одлука,па ќе видиме што ке излезе.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Samo provocira, a ne se znae dali ke igra, bitno on da pusti voda, klosar.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Нова лоша вест,на Силва не му е дадена работна виза,Арсенал ќе се жали на оваа одлука,па ќе видиме што ке излезе.
Па добро, иако огромен талент, немаше да добие шанса во наредните 2 години :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ах колку ми е мерак да ги тепаме, немора да освојат ниту една титула само нив да ги убиеме на двапати!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ах колку ми е мерак да ги тепаме, немора да освојат ниту една титула само нив да ги убиеме на двапати!
и јас истото до лани го викав, но годинава сакам титула, натпреварите со нив се само за 3 бода и ако бидеме супериорни против послабо рангираните екипи од нас натпреварите со ривалите не мора ништо да значат, иако убаво би било да им плеснеме во лице неколу гола и да ги освоиме трите бода на олд трафорд !!!!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://uk.eurosport.yahoo.com/10122010/58/premier-league-wenger-hits-evra.html

Еве проширена верзија на арогантното „црвено ѓаволче“ Евра. Еден од мн мн ретките француски интернационалци што ги мразам и неможам да ги поднесам.
ОН: Венгер сепак вратил на провокацијата со многу паметни зборови какви што и се очекуваа од страната на професорот !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Причина број еден поради која Венгер нема да изјави е дека сака да си замине или слично е натпреварот во понеделник,нема потреба да се замара со такви работи и број два,ќе мора за пониска цена да го продаде(не дека некој ќе даде многу пари за него ) ако каже дека ќе го продаваме,не е среќен со статусот(голман број 3:) ) и сл.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Од денес до понедленик, по еден клип за најинтересните моменти на Олд Трафорд, во последната декада... Еве го првиот..

--- надополнето ---

И не кажав, ама би бил задоволен и со нерешено на Олд Трафорд... Јунајтед, заостанатиот меч го игра на 25 јануари, па нерешено од овој меч и нерешено на Стемфорд, каде Јунајтед игра со Челзи, би било задоволително... Иако можно е Челзи да победи...

Kajgana Shop

На врв Bottom